Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی میرزایی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: متولی بیمارستان شهدای هیرمند دانشگاه علوم پزشکی زابل است و افرادی که در حوزه بهداشت و درمان تخصصی ندارند از دخالت در این حوزه اجتناب کنند.

وی اظهارداشت: با توجه به شیوع بیماری آنفلوآنزا  «اچ وان ان وان» (H۱N۱)و افزایش حضور بیمار در بیمارستان امیرالمومنین(ع) زابل از نیروهای مازاد بیمارستان‌های امام خمینی(ره)، زهک و هیرمند در بیمارستان زابل استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تصریح کرد: با آغاز بیماری آنفلوآنزا تعداد تخت‌های بیمارستان امیرالمومنین(ع) و اورژانس این بیمارستان افزایش پیدا کرد و یکی از بخش های بیمارستان تنفسی برای پذیرش بیمار فعال شد.

وی گفت: برای مقابله با بیماری آنفلوآنزا در منطقه سیستان دانشگاه علوم پزشکی زابل حوزه‌های بهداشتی، درمانگاه‌ها و خانه‌های بهداشت را در حالت آماده باش قرار داد و بیمارستان‌ها و اورژانس‌های منطقه سیستان نیز برای بستری به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

میرزایی بدون اعلام رقم فوت شدگان ادامه داد: افراد فوت شده در چند روز اخیر بیماری زمینه‌ای داشته‌اند که برای تایید دلیل فوت آنان نمونه های آزمایشی به تهران ارسال شده است که پس از حصول نتیجه به زودی از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

وی افزود: رعایت مسائل بهداشتی، شست وشوی دست و صورت با آب و صابون، استفاده از ماسک مخصوص «ان ۹۵»، استفاده از دستمال کاغذی یک بار مصرف و دفن بهداشتی آن و پرهیز از دست دادن از جمله روش های جلوگیری از بیماری آنفلوانزا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شدت بیماری آنفلوانزا اچ وان ان وان کاسته می شود.

وی ادامه داد: حساسیت ها و مراقبت‌های انجام شده از سوی مردم باعث کاهش آمار مرگ و میر و جلوگیری از افزایش آنفلوانزا شده است.

دکتر میرزایی از ایجاد مرکز تحقیقات گوارش و کبد کودکان در دانشگاه علوم پزشکی زابل خبرداد و گفت: این مرکز با مجوز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خود را در زابل آغاز می کند.

وی اظهارداشت: با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رشته کارشناسی ارشد پرستاری مراقبت های ویژه با ظرفیت چهار نفر دانشجوی بومی از مهر سال آینده برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی زابل دانشجو پذیرش می‌کند.

استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان به سه قسمت تقسیم شده که شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زابل، مناطق مرکزی شامل زاهدان، خاش، میرجاوه، سراوان و سیب سوران زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مناطق جنوبی شامل ایرانشهر، بمپور، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 آنفلوانزا بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی فوت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید