Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا گائو روز دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتی در پکن افزود: اگر دو کشور بتوانند بر سر حل اختلافات و امضای توافقنامه اولیه به توافق برسند، شرط این است که تعرفه ها کاهش یابد در این راستا رایزنی های مستمری میان دو کشور برای رسیدن به توافق تجاری در جریان است.

رییس جمهوری آمریکا در چند روز گذشته دستکم دوبار اعلام کرده است که اگر دو کشور نتوانند به توافق مقدماتی مرحله اول دست یابند، تعرفه روی کالاهای وارداتی از چین را افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد لازم است دو کشور از این مرحله عبور کنند باید به یک توافق مقدماتی دست پیدا کنند در غیر این صورت تعرفه بر روی کالاهای چینی بیشتر خواهد شد.

دو کشور نزدیک به ۱۷ ماه است که درگیر یک نبرد تجاری بزرگ هستند که به جنگ تعرفه ها شهرت پیدا کرده است و متقابلا میلیاردها دلار از کالاهای یکدیگر را مورد تعرفه های سنگین قرار داده اند.

آمریکا در ماه اکتبر قرار بود بخشی از تعرفه های ۲۵ درصدی بر روی ۲۵۰ میلیارد دلار کالای چینی را به ۳۰ درصد افزایش دهد اما با توجه به قول چین برای خرید ۵۰ میلیارد دلار محصولات کشاورزی از این کار خودداری کرد.

با این وصف به نظر می رسد که اختلافات عدیده میان آنها باعث شده است به رغم مذاکراتی که دو طرف بارها انجام داده اند نتوانند برای توافق مقدماتی به موافقت کامل دست پیدا کنند.

توئیت های ترامپ نشان می دهد مناقشات تجاری میان طرفین نه تنها حل نشده است بلکه دو طرف نتوانسته اند به توافقی مقدماتی نیز دست پیدا کنند اگر شرایط به همین منوال ادامه پیدا کند ترامپ نزدیک به ۱۶۰ میلیارد دلار دیگر از کالاهای وارداتی چین را در ماه دسامبر مشمول تعرفه خواهد کرد.

رایزنی ها میان طرفین در جریان است اما معلوم نیست که دو کشور چه زمانی و در چه مکانی می توانند سند توافق مقدماتی را امضا کنند.

ترامپ اما می گوید که چینی ها باید به توافقی که من مایل هستم تن بدهند و اگر این کار را نکنند تعرفه ها را افزایش خواهم داد و حتی این افزایش از قبل بیشتر خواهد بود.

البته ویلبر راس وزیر بازرگانی آمریکا تلاش کرده است تا اندازه ای تهدیدها را فروکش کند و گفته است اطمینان دارد توافق بدست خواهد آمد.

شرکت تحقیقاتی پالیسی ادوایزر در گزارشی آورده است که فصول تعطیلات در غرب و در چین نزدیک است و این می تواند برای آنها چندان خوشایند نباشد.

این موسسه خاطر نشان کرده است اگر تعطیلات فرا برسد آن زمان برای دو کشور سخت است که بخواهند زمانی برای امضای توافق با دیدار رییسان جمهوری دو کشور تعیین کنند.

سیسی جو خبرنگار هنگ کنگی هم گفته است معلوم نیست توافق چه زمانی امضا می شود اما بعید نیست موضوع به ژانویه سال آینده میلادی کشیده شود.

گزارش ها حاکی است که تصویب قوانین و لوایحی در کنگره و دولت آمریکا درباره وضعیت هنگ کنگ و منطقه خودمختار سین کیانگ بدجوری چین را خشمگین کرده است و احتمالا این موضوع بتدریج بر مذاکرات تجاری آنها نیز سایه افکنده است.

برچسب‌ها چین ایالات متحده آمریکا جنگ تجاری پروندهٔ خبری جنگ اقتصادی چین و آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا جنگ تجاری چین ایالات متحده آمریکا جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم

سامی ابوزهری، یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید که فشار آمریکا بر این جنبش «هیچ ارزشی ندارد» و تاکید کرد هرگونه توافق برای آزادی اسرای صهیونیست باید شامل پایان دادن به جنگ غزه و آتش‌بس دائمی باشد.

به گزارش رویترز، ساعاتی پیش آمریکا به همراه ۱۷ کشور دیگر در بیانیه‌ای مشترک از حماس خواستند که توافق آتش‌بس را بپذیرد. یک مقام ارشد دولت جو بایدن در این خصوص مدعی شد که یک توافق آتش‌بس روی میز است و اکثر درخواست‌های حماس مثل بازگشت آوارگان به خانه‌های خود و برقراری آتش‌بس فوری و طولانی مدت را فراهم می‌کند. 

در طول بیش از ۲۰۰ روز جنگ در غزه، آتش‌بس فقط به مدت یک هفته برقرار شده است. طی این آتش‌بس که در ماه نوامبر اعلام شد، حماس بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست را با حدود سه برابر اسرای فلسطینی مبادله کرد.

حماس از پایان ژانویه چارچوب جدیدی برای توافق مطرح کرده که شامل بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود در شمال غزه و دائمی بودن آتش‌بس است. حماس همچنین به ارتش صهیونیست هشدار داده تمامی نیرو‌های خود را از نوار غزه خارج کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • بیانیه مشترک آمریکا و ۱۷ کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم
  • بیانیه مشترک آمریکا و 17 کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • تیاگو سیلوا با فلومیننزه به توافق اولیه دست یافت