Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@16:52:41 GMT

بیماری‌های پوستی + درمان آن‌ها

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۲۶۷۷

بیماری‌های پوستی + درمان آن‌ها

تاثیر کرم ضدآفتاب در محافظت از پوست در مقابل آفتاب و جلوگیری از ایجاد لک‌های جدید را نمی‌توان نادیده گرفت. دارو‌های سیستمیک نیز از طریق دهان مصرف می‌شوند و یا تزریق می‌شوند، در سراسر بدن توزیع می‌شوند. در ادامه انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن بررسی خواهد شد.

انواع بیماری‌های پوستی

صد‌ها بیماری پوستی وجود دارد که بر سلامت انسان‌ها تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شایع‌ترین بیماری‌های پوستی می‌تواند علائمی مشابه داشته باشد، بنابراین مهم است که تفاوت‌های بین آن‌ها را درک کنید. باید با یک متخصص پوست به منظور تشخیص انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن مشورت نمایید. در زیر به بررسی شایع‌ترین بیماری‌های پوستی می‌پردازیم. بیماری‌های پوستی دو حالت دارند. بیماری‌های دائمی و موقتی. بیماری‌های پوستی دائمی قابل درمان نیستند و فقط ممکن است از طریق یک سری راهکار‌ها تا مقداری شدت اختلال کاهش یابد. ولی بیماری‌های پوستی موقتی قابل درمان هستند.

درماتیت سبورئیک و ملانوم

درمان تعدادی از بیماری‌های پوستی مدت زمان زیادی طول می‌کشد و یا شاید اصلا قابل درمان نباشند. بعضی از آن‌ها ممکن است در دوران کودکی شروع شوند و به بزرگسالی ادامه پیدا کنند. در بررسی انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن، این بیماری در نوزادان، این معمولا به عنوان کلاه گیس شناخته می‌شود. پشه‌های چرب و جلا صورت روی پوست کودک که اغلب بر روی پوست سر تشکیل می‌شوند. این مورد ضرری نداشته و خود به خود خوب می‌شود. در بزرگسالان، درماتیت سبورئیک ممکن است در هر کجا ظاهر شود ناگهان ناپدید می‌شود و نیز ممکن است تا سنین بالا نیز بر روی پوست باقی بماند. پوست آسیب دیده ممکن است قرمز، متورم و دارای ظاهری چرب باشد. پوسته سفید تا زرد رنگی ممکن است بر روی سطح پوست ظاهر شود.

ملانوم شامل لکه‌های تیره رنگ که به صورت توده در قسمتی تجمع می‌کنند. اگر ملانوم‌ها دارای اشکال نامتقارن، لبه‌های پاره شده، رنگ‌های نامنظم یا تغییر اندازه باشند، باید بررسی شوند. بیماران مبتلا به ملانوم ممکن است عمل جراحی شوند و یا تحت شیمی درمانی یا پرتودرمانی قرار گیرند. زیرا وجود ملانوم ممکن است نشان دهنده سرطان باشد.

لوپوس

در بررسی انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن می‌توان گفت: لوپوس یک اختلال پیچیده است که از فردی به فرد دیگر متفاوت است. این بیماری به سیستم ایمنی بدن حمله می‌کند و موجب التهاب و درد می‌شود. در حالی که لوپوس می‌تواند بر روی هر بخشی از بدن تاثیر بگذارد، علائم روی پوست شامل تکه‌های قرمز یا شکل‌های حلقه‌ای بر روی پوست، خارش خفیف بر روی بینی و گونه‌ها و یا خارش دایره‌ای است. ممکن است با علائم دیگری مانند سردرد، تب، خستگی و متورم، سفت و یا درد در مفاصل همراه باشد. درمان شامل استفاده از دارو‌های مختلف با قدرت‌های متفاوت هستند که برای کمک به کاهش آسیب ناشی از لوپوس طراحی شده اند.

پسوریازیس

در بررسی انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن، پسوریازیس یک اختلال پوستی است. علائم معمولا شامل تکه‌هایی غیرطبیعی از پوست می‌باشد. پوست آسیب دیده معمولا قرمز رنگ است و دارای احساس خارش فراوان می‌باشد. مناطق آسیب دیده در اندازه و شدت‌های متفاوت هستند. پنج نوع اصلی از پسوریازیس وجود دارد:

• پسوریازیس پلاک که باعث ایجاد لکه‌های قرمز رنگ قرمز پوست می‌شود.

• پسوریازیس پوسچر باعث ایجاد حفره‌هایی در پوست قرمز می‌شود.

• پسوریازیس اریتودرمی باعث ایجاد لکه‌های پوستی می‌شود که مانند سوختگی‌های شدید، قسمت‌های زیادی از بدن را پوشانده است.

• پسوریازیس معکوس باعث بروز خارش قرمز در برابر پوست می‌شود.

• پسوریازیس گوتیت باعث ایجاد لکه‌های قرمز کوچک روی پوست، چهره، لگن و سایر نقاط بدن می‌شود.

کاربنکل و سلولیت

در روند بررسی انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن در قسمت داخلی بدن به دو مورد می‌پردازیم. هنگامی که باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس به فولیکول‌های مو وارد می‌شوند و باعث عفونت می‌شوند، کاربونکل تولید می‌شود. این توده قرمز و تحریک شده زیر پوست است و می‌تواند تقریبا به هر اندازه‌ای باشد و توده به سرعت متورم می‌شود. نشانه‌های دیگر عبارتند از: خستگی، خارش در محل توده و تب. کاربنگل با آنتی بیوتیک ها، زه کشی و شستشوی ضد باکتری درمان می‌شود و بیماری معمولا به درمان مناسب پاسخ می‌دهند. سلولیت به معنای عفونت باکتریایی در لایه‌های عمیق پوست است که به سرعت رشد می‌کند و می‌تواند به سرعت در سراسر بدن گسترش یابد. ناحیه پوست ممکن است قرمز و متورم شود و در صورت لمس احساس گرم، دردناک و ملایمی داشته باشد. این مورد بیشتر در پا‌ها رتایج است، اما می‌تواند در همه جای بدن به وجو بیاید. اکثر موارد با آنتی بیوتیک درمان می‌شوند.

آکنه

بررسی انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن می‌تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد. یکی از شایع‌ترین بیماری‌های پوستی آکنه است که در فرم‌های مختلفی وجود دارد. همه انواع آکنه معمولا با کرم‌ها درمان می‌شوند و گاهی اوقات دارو لازم است.

• پوسیدگی‌ها که شامل جوش‌های سرخ معمولی است.

• پاپول‌ها که موجب بروز سرخ شدن ناشی از فولیکول‌های موی آلوده می‌شوند.

• نودل‌ها که توده‌های دردناکی هستند که در زیر سطح پوست قرار دارند.

• کیست‌ها که معمولا شامل عفونت‌های پر از درد بوده و دارای پاشنه‌ای هستند که در زیر پوست قرار دارند.

زگیل و کاندیدیازیس

ورد دیگری که برای بررسی انواع بیماری‌های پوستی و درمان آن به آن می‌پردازیم، از شایعترین علل بروز پوکی استخوان، زگیل است که توسط ویروس پاپیلومای انسانی ایجاد می‌شود. زگیل‌ها مسری هستند و می‌توانند در هر قسمت از بدن ظاهر شوند. آن‌ها معمولا بر روی دست ها، پا‌ها و مفاصل رشد می‌کنند، هرچند که در هر نقطه می‌توانند ظاهر شوند. آن‌ها اغلب خودشان از بین می‌روند، ولی می‌توان با نیتروژن مایع یا کرم‌های دارویی آن‌ها را درمان کرد.

رشد بیش از حد قارچ کاندیدیازیس در بدن، باعث ایجاد لکه‌های پوستی می‌شود که معمولا در زیر شکم، کشاله ران یا زانو قرار می‌گیرند. کاندیدیازیس معمولا با دارو‌های خانگی، رعایت بهداشت و جلوگیری از مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک‌ها جلوگیری می‌شود.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیماری پوستی درمان پسوریازیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر