Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی عصر دوشنبه در گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش سراسر کشور در بوشهر اظهار داشت: آموزش‌ها در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی متناسب با سن دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: همه ما می‌دانیم کشور در شرایط سخت و جنگ اقتصادی قرارگرفته است بر همین اساس مطالبات و انتظارات از حاکمیت باید متناسب با شرایط باشد هرچند شرایط سخت است اما نبود اعتبار دلیلی بر بیکار نشستن ما به‌عنوان مسئولان تعلیم و تربیت نیست بلکه باید در حد توان و بضاعت برای تربیت نسل آینده و حفظ آن‌ها از آسیب‌های اجتماعی تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: فعالیت کانون‌های فرهنگی و تربیتی و دارالقرآن‌ها در کشور ضرورت دارد.

نباید از پرداختن به فعالیت‌های پرورشی در مدارس غافل شد

وی بیان کرد: مدیران مدرسه باید فعالیت‌های پرورشی را مانند فعالیت‌های مدرسه‌ای هدایت کنند و نباید از پرداختن به فعالیت‌های پرورشی در مدارس غافل شد.

کاظمی با بیان اینکه تغییر جهت در نظام تعلیم و تربیت تنها راه کاهش آسیب‌های اجتماعی است اضافه کرد: معتقدیم برای کاهش آسیب‌ها و رسیدن به حیات طیبه و زندگی سعادتمند هیچ چاره و راهی به‌جز تغییر جهت در نظام تعلیم و تربیت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه کم‌رنگ شدن اعتقادهای دینی در جامعه امروز باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی شده است افزود: آنچه می‌تواند سلامت و سعادت در جامعه را تأمین کند ایجاد ارتباط باخداست.

کاظمی بیان کرد: تقویت فعالیت‌های مربوط به نماز، اردوهای فرهنگی و تربیتی، برنامه‌ها و مهارت‌های گروهی، برگزاری برنامه‌های نشاط‌آور و شادی‌بخش گروهی در چارچوب ضوابط و مقررات در کاهش آسیب‌ها مؤثر و بهترین راهبرد پیشگیری از آن‌ها به شمار می‌آید.

وی مهم‌ترین استراتژی آموزش‌وپرورش در کاهش آسیب‌ها را توسعه فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت، توسعه مهارت‌ها و توانمندی‌های دانش‌آموزان و ایجاد نشاط و فعالیت‌های نشاط‌آور و شادی‌بخش، توسعه فعالیت‌های گروهی و اردویی و مشارکت و نقش‌پذیری دانش‌آموزان عنوان کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: منظور از فعالیت‌های شادی‌بخشی و نشاط آور، برنامه‌های معنوی است که تأثیر مستقیمی بر دانش‌آموزان دارد.

تدوین برخی سرودها لازم و ضروری است

کاظمی بیان کرد: نقش و تأثیرگذاری برخی سرودهای حماسی در دوران انقلاب و دفاع مقدس کمتر از تجهیزات نظامی نبود به همین دلیل امروز نیز تدوین برخی سرودها لازم و ضروری است.

وی اضافه کرد: در کنار استراتژی پیشگیرانه در حوزه آسیب‌ها رویکرد درمان نیز ضروری است چرا که شناسایی، کمک و درمان برخی از فرزندان ما که دچار آسیب شده‌اند مهم‌ترین اقدامی است که باید در حوزه درمان انجام شود.

کاظمی با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی به‌عنوان یکی از طرح‌های مهم در حوزه پیشگیری گفت: در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بیش از هر چیز به آموزش در تمام پایه‌ها نیاز داریم البته این آموزش‌ها متناسب با سن دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی در خصوص میز نماد گفت: میز طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) با رویکرد مطالبه گری و درک مشترک شکل‌گرفته است و تلاش می‌شود دانش‌آموزان آسیب‌دیده و یا در معرض آسیب شناسایی و از طریق دستگاه‌های عضو به آنان خدمات لازم ارائه شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌صورت نقطه‌ای و اثربخش کارها را دنبال کنیم در همین راستا 21 برنامه به‌عنوان آسیب‌های اجتماعی ابلاغ‌شده است.

کد خبر 4793557

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کاظمی طرح یاریگران زندگی وزارت آموزش و پرورش آسیبهای اجتماعی دانش آموزان انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین ثبت نام کاندیداها بارش برف تعطیلی مدارس شهرکرد بیرجند خطبه های نماز جمعه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، در این مراسم خوشگوار معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه درمدارس کردستان ۴۴ هزار نفراز دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت فعالیت میکنند گفت: دانش اموزان سفیر، در ۱۰ سرفصل، مباحث بهداشتی و سلامت را برای سبک زندگی سالم، پیشگیری از بیماری‌ها و خود مراقبتی به دیگردانش آموزان آموزش میدهند.

طیبی راد معاون پرورشی وفرهنگی آموزش وپرورش کردستان هم با بیان اینکه سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت، شعار امسال سفیران سلامت است گفت: ارتقاء سلامت روحی، روانی و جسمی دانش آموزان با بکارگیری تغذیه سالم، تحرک و چابکی و نشاط از اهداف سند تحول بنیادین آموزش وپرورش است.

مفیدی رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج هم با اشاره به اینکه ارتقاء سطح سواد دانش آموزان در ساحت تربیت زیستی وبدنی آموزش و پرورش از اهداف فعالیت‌های سفیران سلامت است گفت: این مهم از طرف دانش آموزان داوطلب در استان به صورت مطلوب انجام شده است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان