Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@17:37:27 GMT

راهکار رفع بوی نامطبوع در تهران چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۶۶۱۰

 مهتاب باغبان مدیر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب و آزمایشگاه‌های استان تهران، با بیان این‌که علاوه بر فاضلاب، صنایع، پسماندسوزی‌ها، دامداری‌ها باید سایر موارد آلاینده نیز مورد بررسی قرار گیرد تا شاید لازم باشد از تشخیص‌دهنده‌هایی برای تعیین شاخص هوا استفاده شود، اظهار کرد: همین‌طور که در شبکه‌های آب و خروج پساب فاضلاب از تشخیص‌دهنده استفاده می‌شود که پارامتر‌ها و شاخص‌های متفاوتی را نشان می‌دهد، لازم است برای هوا نیز به لحاظ بو، از این تشخیص‌دهنده‌ها استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی-وی با تاکید بر این مساله که سازمان‌های مرتبط باید از تشخیص‌دهنده‌هایی استفاده کنند که بتوانند میزان بو را مورد سنجش قرار دهند و به این نقطه برسند که از کجا آغاز شده و در چه مناطقی بیش‌تر است، ادامه داد: شاید اگر بتوانیم به صورت کمی این پارامتر‌ها را مورد ارزیابی قرار دهیم، به منشا بو نزدیک‌تر شویم و در حال حاضر با اطلاعاتی که در دست داریم نمی‌توان گفت چگونه می‌توان منشا اصلی بو را شناسایی کرد.

او با بیان این‌که برای انجام دادن یک کار اساسی باید تحقیقات و ابزار‌های سنجش وارد مدار شود، تصریح کرد: تنها از این طریق است که می‌توانیم به واقعیت نزدیک‌تر شویم و در مورد این مساله که آیا علت انتشار این بو فاضلاب است، باید گفت که فاکتور‌های زیادی وجود دارد که باید تمام این فاکتور‌ها مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوانیم تفسیر درستی از این مساله داشته باشیم.

وی با بیان این‌که بایدتشخیص دهنده‌هایی وجود داشته باشد تا بتواند مقدار آلاینده، شدت آلاینده و حالت پذیری آلاینده را نشان دهد، اظهار کرد: تنها در این شرایط است که می‌توان منشاء بو را شناسایی کرد.

پرونده بوی نامطبوع سال گذشته باز شد و آن زمان فرضیه‌های مختلفی از جمله شیرابه‌های آرادکوه، فاضلاب، ماده شیمیایی مرکاپتان - که به گاز شهری تزریق می‌شود - به عنوان منشاء بوی نامطبوع پایتخت مطرح شد، اما هیچگاه منشاء دقیق این بو اعلام نشد و این موضوع مسکوت ماند تا این‌که در ۱۰ آذرماه، دوباره بوی مرموز بخش‌هایی از پایتخت را فرا گرفت و باعث شد که پرونده بوی نامطبوع پایتخت مجدد گشوده و گمانه‌زنی‌ها و اقداماتی درباره شناسایی منشاء آن آغاز شود؛ از جمله این‌که دو سازمان مدیریت بحران و آتش‌نشانی ماموریت یافتند منشأ بوی نامطبوع را پیدا کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پساب فاضلاب بوی نامطبوع آب و فاضلاب استان تهران گاز مدیریت بحران بوی نامطبوع در تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری

طبق سند تحول و تعالی قوه قضاییه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

راهکار‌های سند تحول برای تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات فراری بودن آن‌ها

سند تحول قضایی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آن‌ها، ارتقای «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیند‌های زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحد‌های قضایی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضایی به‌صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضایی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحد‌های قضایی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌ها است و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل: خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرایم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثناء مواردی که به تشخیص مقام قضایی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

منبع: رسانه قوه قضاییه

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • حجازی: درباره بازی با پیکان بهترین راهکار انتخاب می‌شود
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • رهاسازی «مرکاپتان» سرقت شده باعث بوی نامطبوع در بندرترکمن بود
  • بوی نامطبوع شهرستان بندرترکمن را فراگرفت/ فرماندار: علت حادثه در حال بررسی است