Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کشور‌های مختلف، برای همه افراد فارغ از شغل و تخصص آنها، اگر مالیات پرداخت نکرده یا فرار مالیاتی داشته باشند، مجازات‌های سختی در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، مالیات یکی از اصلی‌ترین منابع درآمدی برای دولت‌ها در کشور‌هایی است که تلاش می‌کنند اقتصاد‌های خود را از وابستگی به صادرات کالا‌های خاصی مانند حامل‌های انرژی به دور نگهدارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع مالیات اصلی‌ترین مبنای تأمین بودجه در اکثر کشور‌های غربی از جمله آمریکا و اروپاست و دولت‌ها به موضوع عدم پرداخت مالیات از سوی اشخاص حقیق و حقوقی به عنوان یک جرم کیفری و نه حقوقی نگاه می‌کنند و مرتکبین این جرم به پرداخت جریمه‌های سنگین و سال‌های زندان محکوم می‌شوند و مهم نیست که فرد مذکور پزشک باشد یا کارگر، راننده باشد یا کارمند دولت در دوردست‌ترین شهر‌ها و روستاها.

در ادامه به رویکرد دولت‌های مختلف نظیر آمریکا، انگلیس، ایرلند و سنگاپور در قبال فرار مالیاتی و یا عدم پرداخت مالیات از سوی پزشکان می‌پردازیم.

* حبس دکتر ۶۶ ساله "درسی برای همه"

به گزارش شارلوت آبزرور، یک دکتر ۶۶ ساله آمریکایی در اکتبر سال جاری به دلیل فرار مالیاتی در ایالات کارولینای شمالی به گذراندن یک سال و یک ماه زندان محکوم شد. این حکم از سوی دادگاه فدرال علیه دکتر دیوید راسل صادر شد و این دکتر که مالک یک کلینیک ترک اعتیاد در منطقه شارلوت و هیکوری است را به دلیل فرار مالیاتی به زندان محکوم کرده است.

راسل پس از صدور این محکومیت گفت: باشد که این اتفاق درسی باشد برای همه کسانی که نمی‌خواهند از قانون پیروی کنند.

این دکتر محکوم به حبس تاکید کرد: من فکر می‌کنم تصمیم دادگاه بسیار عادلانه بود و من این حکم را قبول دارم.

راسل می‌گوید دلیل تخلفات مالی وی توصیه‌های اشتباه از سوی گروه‌های مشاوره دهنده در امور مالیاتی است.

بنا به اسناد مربوط به دادگاه منطقه‌ای شارلوت این دکتر متهم در نوامبر ۲۰۱۸ به جرم خود در فرار مالیاتی اعتراف کرده بود.

وزارت دادگستری آمریکا می‌گوید: راسل ۶۶ ساله تلاش کرده تا سازمان خدمات درآمد داخلی آمریکا را درباره مالیات ۶ سال از درآمد خود گمراه کند.

* ۱۶ ماه زندان برای دکتری که در ایرلند مالیات پرداخت نکرد

به گزارش آیریش تایمز، دکتر بسام ناصر در اواسط سال ۲۰۱۸ در دادگاه تجدید نظر جنایی دوبلین در ایرلند به دلیل تخلف در پرداخت مالیات بر درآمد سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ خود به گذراندن ۱۶ ماه زندان محکوم شد.

دادگاه می‌گوید: در طول سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ دکتر ناصر هزینه ویزیت و درمان ۱۶۸۶ بیمار را به یک حساب مخفی خود منتقل کرده است. در حالی که مالیات این دکتر ایرلندی ۱۰۰ هزار یورو بوده است، اما حالا باید وی ۲۰۰ هزار یوروی دیگر نیز به عنوان هزینه‌های دادرسی و جریمه به دادگاه پرداخت کرده و به زندان برود.

همسر ناصر در دادگاه تلاش کرد با گریه و زاری قاضی را بر آن دارد تا در حکم همسرش تخفیف دهد. اما به نظر می‌رسد دادگاه هیچ تغییری در حکم ناصر نداد چرا که به اعتقاد دادگاه جرم ناصر ۵۱ ساله بسیار جدی بوده است.

قاضی می‌گوید: یک نظام مالیاتی مناسب و فراگیر برای یک جامعه خوب بسیار ضروری است.

قاضی تأکید کرده که ناصر فرد بسیار باهوشی بوده و می‌دانسته است چه کار می‌کند.

* مجوز پزشک سنگاپوری به خاطر فرار مالیاتی تعلیق شد

به گزارش تودی آنلاین، در سال ۲۰۱۳ شورای پزشکی سنگاپور مجوز طبابت دکتر چیانگ کوری ۵۷ ساله را به دلیل فرار مالیاتی در سال ۲۰۱۱ به حالت تعلیق درآورد.

این دکتر به خاطر اثبات دو مورد فرار مالیاتی و عدم صداقت شاهد تعلیق چهار ماهه مجوز طبابطش از سوی شورای پزشکی سنگاپور بوده است.

این خانم پزشک در اظهار نامه مالیاتی خود درآمدش که حدود ۱۵۰ هزار دلار سنگاپور بوده است را کمتر از میزان واقعی گزارش کرده است.

میزان بدهی مالیاتی وی ۲۹ هزار و ۵۲۹ دلار سنگاپور برآورد شده است. وی نه تنها شاهد تعلیق مجوزش است بلکه باید ۱۱۷ هزار دلار سنگاپور نیز جریمه بپردازد.

علیرغم آنکه چیانگ همکاری خوبی با دادگاه داشته، اما مقامات مسئول این پرونده می‌گوید جرم وی در فرار مالیاتی بسیار سنگین بوده است.

* احتمال حبس سه ساله برای پزشک معروف سنگاپوری به خاطر فرار مالیاتی

به گزارش استریت تایمز، یک پزشک ۶۰ ساله سنگاپوری دیگر که از قضا شهرت خوبی در پیوند کلیه در این کشور دارد نیز از جمله پزشکانی است که به خاطر فرار مالیاتی در معرض حکم زندان قرار گرفته است.

لیوای چونگ که متخصص کلیه است و در سال ۲۰۰۸ عمل جراحی پیوند وی شهرت زیادی را برای این دکتر به همراه آورد حالا متهم است که ۱.۴۴ میلیون دلار سنگاپور درآمد گزارش نشده داشته و مالیات آن را پرداخت نکرده است.

در صورتی که حکم وی در چندین مورد در فرار مالیاتی نهایی شود ممکن است این پزشک معروف به پرداخت دو برابر میزان فرار مالیاتی انجام شده، ۵ هزار دلار سنگاپور جریمه و سه سال زندان محکوم شود.

* فرار مالیاتی میلیونی پزشک آمریکایی در فلوریدا

به گزارش میامی هرالد، در سال ۲۰۱۵ یک پزشک آمریکایی به جرم خود در فرار مالیاتی ۱۲ میلیون دلاری اعتراف کرد.

کاریشنا تیپوراننی در دادگاه فدرال میامی آمریکا به جرم خود در فرار مالیاتی بر درآمد خود برای ۵ سال متوالی اعتراف کرد و در برابر سه سال زندان قرار گرفت.

البته گویا این پزشک آمریکایی موفق شد با مقامات قضایی آمریکا توافق کرده و در مجموع برای پرداخت مالیات معوق، جریمه و هزینه‌های دادرسی ۱۱.۸ میلیون دلار به دادگاه بدهکار شد.

این پزشک ۵۶ ساله در چند ماه موفق شد ۱۰.۲ میلیون دلار از بدهی مالیاتی خود را پرداخت کند. اما برای ۱.۶ میلیون دلار دیگر بدهکار ماند.

* ۴ سال زندان برای فرار مالیاتی پزشک انگلیسی

به گزارش WTVQ، در دسامبر ۲۰۱۸ در دادگاه فدرال انگلیس یک پزشک ۶۹ ساله انگلیسی به نام ورنر گرنتس به دلیل فرار مالیاتی و گزارش نادرست درآمد‌های خود به سه سال زندان محکوم شد.

وی برای سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۵ درآمد خود را به سازمان خدمات درآمد داخلی صفر دلار گزارش کرده بود.

وی همچنین متهم است که در راستای رسیدگی به پرونده خود از سوی مقامات مالیاتی اخلال ایجاد کرده است.

این پزشک به دلیل نقض حکم فرار مالیاتی سال ۲۰۱۳ خود به یک سال زندان دیگر محکوم شد که در مجموع حبس وی را ۴ ساله کرد.

سازمان خدمات داخلی انگلیس گزارش داده است که این پزشک پیر ۲۳۷ هزار دلار درآمد داشته است که مالیات آن را پرداخت نکرده است.

وی پیشتر در سال ۲۰۱۴ نیز به دلیل فرار مالیاتی محکوم شده بود.

* اعتراف پزشک ۷۲ ساله آمریکایی به فرار مالیاتی

به گزارش کلمبیا باسین، در فوریه سال جاری یک پزشک ۷۲ آمریکایی در ایالات اورگان به جرم خود در یک مورد فرار مالیاتی اعتراف کرد.

مقامات دولتی آمریکا می‌گویند وی حدود ۱۸۷ هزار دلار فرار مالیاتی داشته است.

بنا بر اسناد دادگاه، وی با ایجاد شرکت‌های کاغذی تلاش کرده است تا دارایی و درآمد‌های خود را پنهان کند.

وی از مراکز پزشکی که در آن‌ها کار کرده بود خواسته بود تا پول وی بابت خدمات انجام شده را به حساب شرکت‌های مذکور واریز کنند.

این پزشک ممکن است با جریمه ۲۵۰ هزار دلاری و ۵ سال زندان به دلیل تخلف آگاهانه خود روبرو شود.

* تبانی پزشک آمریکا با کلیسا برای دور زدن اداره مالیات

به گزارش AJC، یک پزشک ۶۸ ساله آمریکایی در ایالت جورجیای این کشور به اتهام فرار مالیاتی در سال ۲۰۱۸ در دادگاه محاکمه شده است.

مایکل جان کل متهم است که حدود دو میلیون دلار درآمد خود را از طریق همکاری با یک کلیسا و پنهان کردن دارایی خود در تحت لقای این کلیسا سعی کرده است که اداره مالیات آمریکا را دور بزند.

در صورتی که کل به جرم خود اعتراف نمی‌کرد و با اداره مالیات آمریکا برای توافق مذاکره نمی‌کرد ممکن بود به سه سال زندان محکوم شود.

این پزشک همچنین تلاش کرده است که با نقل و انتقال چندین باره خانه خود این دارایی را از چشم مقامات مالیاتی آمریکا دور نگه دارد.

در نهایت کل به پرداخت ۱۲۱ هزار دلار جریمه و مالیات محکوم شد.

کل می‌گوید مردم باید همواره صداقت خود را حفظ کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفولانزا عوارض خروج از کشور بودجه 99 شهاب منصوری عبدالحمید ریگی استعفای استراماچونی لیلا واثقی پایتخت 6 پزشکان مالیات فرار مالیاتی کشورهای مختلف مجازات انتخابات مجلس یازدهم آنفولانزا عوارض خروج از کشور بودجه 99 شهاب منصوری عبدالحمید ریگی استعفای استراماچونی لیلا واثقی پایتخت 6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی موحدی بک نظر با اشاره به اینکه مالیات بر عایدی سرمایه در ۱۹۰ کشور به عنوان پایه مالیاتی تعریف شده است، اظهار کرد: معنای آن هم مالیاتی است که بر ما به التفاوت قیمت خرید و فروش وضع می‌شود.

وی افزود: خرید یک خانه به قیمت پنج میلیارد و فروش آن به قیمت شش میلیارد، عایدی یک میلیاردی برای صاحبخانه دارد که مالیات مربوط به آن است البته تعدیل تورمی هم داریم و اثر تورم بر اساس داده‌های بانک مرکزی از آن کسر خواهد شد.

موحدی بک نظر با بیان اینکه دلالان، سفته‌بازان و سودجویان بازارهایی مثل ملک، خودرو، رمزارز و ارز و سکه، باید از مالیات بر عایدی سرمایه بترسند، حتماً هم باید بترسند گفت: مردم عادی نباید از این قانون بترسند، چون در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، چهار قلم دارایی یعنی املاک با انواع کاربری و سرقفلی، خودرو، سکه و طلا و جواهرات و همچنین رمزارزها در نظر گرفته شده‌اند.

سخنگوی سازمان مالیاتی خاطرنشان کرد: کسانی که می‌خواهند خانه بهتری بخرند، مشمول این مالیات نمی‌شوند، انتقال خانه به فرزندان و خرید خودروی جدید هم مشمول قانون مذکور نیست.

خرید ۱۰۰ خودرو هم مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، وی ادامه داد: اگر کسی ۱۰۰ دستگاه خودرو هم بخرد، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود مگر زمانی که بخواهد آن‌ها را بفروشد و سودی کرده باشد.

موحدی بک نظر گفت: در این طرح کسانی که برای خود، همسر و فرزندانشان خودرو خریداری می‌کنند، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی اظهارکرد: سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته شده که بعد از تصویب قانون شروع می‌شود؛ بر این اساس تا سه سال، مالکان اموال مشمول قانون، می‌توانند آنچه دارند را بفروشند بدون اینکه مالیاتی به سود آن‌ها تعلق بگیرد.

چه مشاغلی مالیات نمی‌دهند؟

وی با بیان اینکه طبق ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم، کشاورزان مشمول مالیات نیستند که شامل انواع و اقسام رسته‌ها از جمله دامپروری و زنبورداری هم هست عنوان کرد: بخشی از معافیت‌ها، شامل پایه‌های مالیاتی هم می‌شود که از آن جمله می‌توان به سود بانکی اشاره کرد؛ حدود ۴۰ درصد اقتصاد کشور، یا مشمول مالیات نیست یا معاف از مالیات است.

موحدی بک نظر گفت: حساب‌های شخصی و تجاری سلبریتی‌ها شناسایی شده و حتی شرکت‌های تبلیغاتی همکار با آن‌ها هم مورد رصد هستند و بعضی از آن‌ها مالیات هم می‌دهند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: منکر فرار مالیاتی نیستیم، ولی همه تلاش سازمان این است که با بهره‌گیری از همه پایگاه‌های اطلاعاتی موجود، حساب‌های تجاری را شناسایی و از آن‌ها مالیات بگیرد.

وی با بیان اینکه این سازمان مجری قانون است و اینگونه نیست که تضمین بدهد فلان مقدار مالیات جمع‌آوری کند گفت: شاید فسادی در گوشه‌ای باشد یا مالیات ناعادلانه‌ای هم ثبت شده باشد، ولی همه تلاش سازمان امور مالیاتی این است که عدالت مالیاتی را محقق کند.

امسال فروش زیر ۱۸ میلیارد تومان مشمول اقساط می‌شوند

موحدی بک نظر خاطرنشان کرد: کسانی که امسال فروش زیر ۱۸ میلیارد تومان سالیانه داشته باشند، مشمول تبصره ۱۰۰ می‌شوند و مالیات محاسبه شده برای آن‌ها به صورت قسطی دریافت می‌شود.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: طبق مطالعات انجام شده در سال ۱۴۰۰ معادل ۸۸ درصد سهم مالیات کشور توسط پنج درصد مؤدیان پرداخت شده که بیشتر آن‌ها شرکت‌های بزرگ هستند.

او ادامه داد: این شرکت‌ها به خاطر شفافیت بیشتری که دارند و تمرکز بیشتری هم که سازمان امور مالیاتی روی آن‌ها دارد، مالیات درستی پرداخت می‌کنند، ولی بخشی از معافیت آن‌ها بر اساس قانون است، البته پیشنهاداتی برای سقف گذاری روی معافیت‌ها داشته‌ایم.

موحدی بک نظر خاطرنشان کرد: در اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم هم بخشی دیگر از ساماندهی مالیاتی و کاهش معافیت‌ها را دنبال می‌کنیم.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه اقتصاد غیر شفاف یا غیر رسمی، امر پسندیده‌ای نیست و بر اساس برآوردهای بین‌المللی، حتی در آمریکا هم حدود هشت درصد اقتصاد به همین شکل جریان دارد عنوان کرد: این رقم برای سوئد ۱۲ و برای ایتالیا ۲۲ درصد و در ایران حدود ۱۸ درصد است.

او تصریح کرد: بسیاری از کشورها با استفاده از ابزارهای مالیاتی و اقتصادی، به دنبال کاهش اقتصاد غیر رسمی هستند، مثلاً مالیات بر عایدی سرمایه در آمریکا از ۱۰۰ سال قبل اجرایی شده است.

موحدی بک نظر گفت: در این بین، بستر مناسب برای ثبت اطلاعات، موجب افزایش شفافیت و کاهش اقتصاد غیر رسمی خواهد شد، ولی هیچ وقت رقم آن صفر نمی‌شود.

اتباع خارجی هم مشمول مالیات می‌شوند

وی ادامه داد: هر فرد خارجی که بخواهد داخل ایران فعالیت کند، مشمول قانون مالیات‌های مستقیم خواهد بود و در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، تمام اشخاص حقوقی و حقیقی غیر ایرانی، مشمول می‌شوند.

طلافروشان مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شوند

موحدی بک نظر تصریح کرد: اعتراض طلافروشان از ابتدای دی ماه سال گذشته شروع شده که مربوط به حوزه مالیات نیست بلکه به ثبت اطلاعات خود در سامانه جامع تجارت اعتراض دارند البته تعامل خوبی میان سازمان امور مالیاتی، وزارت صمت و ستاد قاچاق کالا و ارز وجود دارد تا اگر طلافروشان تاییدیه سامانه جامع تجارت را داشته باشند، نیازی به ثبت مجدد اطلاعات در سامانه مؤدیان نباشد.

او گفت: طلافروشان خیالشان راحت باشد که اگر اطلاعات موجودی طلای خود را ثبت کنند، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد، چون اصولاً آن قانون مربوط به افراد غیر تجاری است.

طلای زینتی تا ۱۵۰ گرم معاف از مالیات بر عایدی سرمایه است

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه طلای مورد استفاده افراد مثل انواع زیورآلات مورد استفاده، تا ۱۵۰ گرم به ازای هر فرد مشمول قانون مالیات بر عایدی سرمایه نخواهد بود، خاطرنشان کرد: بیش از این مقدار هم مربوط به زمانی است که مدت زمانی از آن بگذرد و فرد قصد فروش آن را داشته باشد.

کد خبر 6099529 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف