Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر همکاری و توافق‌های معاونت گردشگری در قالب ویدئو کنفرانس، به تبیین و هماهنگ‌سازی برنامه‌ها و سیاست‌های این بخش با استان های کشور پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، «لیلا اژدری» مدیر کل دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری به همراه کارشناسان و مسئولین گروه‌های مربوطه ضمن ارتباط زنده همزمان با استان‌ها در قالب ویدئو کنفرانس، با تشریح اقدامات، برنامه‌ها و اولویت‌های پیش رو، انتظارات مورد نظر جهت هماهنگی بیشتر با بخش‌های اجرایی در استان‌ها را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری د را نقطه اتصال بخش ستادی با سایر نهادها و ارگان‌های فرابخشی عنوان کرد و ظرفیت‌های گردشگری موجود در استان‌ها را دارایی و داشته‌ای خواند که کلیه برنامه‌ریزی‌ها و شکل‌گیری محصولات گردشگری بر مبنای آن انجام می‌گیرد.

 

اژدری با اشاره به قرار گرفتن موضوع توسعه شاخه‌های مختلف صنعت گردشگری در شرح وظایف این دفتر، از گردشگری روستایی، کشاورزی، عشایری، ورزشی، دریایی، سلامت و طبیعت‌گردی به عنوان سرفصل های کاری در این زمینه نام برد که سیاست‌گذاری و تعیین ضوابط اجرایی هر یک در قالب گروهی مجزا در مسیر پیگیری و اجرایی شدن قرار دارد.

 

مدیرکل دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری حرکت همسو با اسناد و برنامه‌های بالادستی را در روند حرکت برنامه‌های حوزه گردشگری تاثیرگذار خواند و از استان‌ها خواست تا اولویت کاری خود را بر این اساس هماهنگ کنند.

 

اژدری همچنین نامگذاری سال 2020 از سوی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) به عنوان «گردشگری و توسعه روستایی» و میزبانی جمهوری اسلامی ایران از رویدادی با همین مضمون را اقدام مهم بین‌المللی پیش رو خواند که نیاز به هماهنگی و تعامل یکپارچه کلیه استان‌های کشور در این مهم وجود دارد.

 

وی در ادامه تدوین نقشه راه توسعه گردشگری روستایی را نیز یکی از اقدامات مهم و در دست اجرا خواند که به زودی با استخراج فرصت‌ها و تهدیدهای پیش روی این موضوع و ورود به عرصه اجرایی منطبق با اصول توسعه پایدار گردشگری سند مربوطه تهیه و ابلاغ خواهد شد.

 

مدیر‌کل دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری با اشاره به تاکید مجلس شورای اسلامی به منظور شکل‌گیری فرآیندهای سیاست‌گذاری، اجرایی و نظارت بر موضوع گردشگری کشاورزی، این شاخه از صنعت گردشگری را یکی از تقاضاهای مهم بخش خصوصی عنوان کرد که به زودی نقشه راه این فعالیت تخصصی تدوین و فرآیند و ضوابط فنی آن با همکاری ارگان‌های فرابخشی تعیین خواهد شد.

 

اژدری همچنین "اکوتوریسم" را قدیمی‌ترین موضوع در شرح وظایف این دفتر خواند و فعالیت کارشناسان طبیعت‌گردی در 31 استان کشور را ظرفیتی قابل‌توجه عنوان کرد که نقش موثری در شکل‌گیری پروژه‌های تخصصی مربوطه و رعایت شاخص‌های توسعه پایدار دارند.  

 

وی همین‌طور پیگیری موضوعات مربوط به گردشگری عشایری منطبق با فعالیت ملی زیر نظر معاون اول محترم رییس جمهوری را یکی دیگر از مسیرهای اجرایی مهم پیش‌روی این دفتر خواند که با پیشبرد برنامه‌های کارگروه تخصصی شکل گرفته، تلاش برای حفظ اصالت و داشته‌های فرهنگی این قشر از جامعه و پیوند آن به صنعت گردشگری محقق می‌شود.

 

گفتنی است در ادامه این نشست، مسئولین مرتبط استانی به صورت زنده و همزمان به بیان مسائل، نظرات و اقدامات مربوطه پرداختند تا با رسیدن به نقاط مشترک، شتاب و تسریع در دستیابی به اهداف تعیین شده میسر شود.

 

    

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد انتخابات کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد روز دانشجو کانون های مساجد مسجد دانشجو گردشگری استان ها تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تأیید جدیت و مثبت بودن رویکرد مقاومت برای دستیابی به توافق آتش‌بس گفت که پیش از آغاز دور کنونی مذاکرات و اعزام هیئت حماس به قاهره، «یک سری تماس با برادران میانجی و جناح‌های مقاومت صورت گرفت و جلسات و رایزنی‌های فشرده‌ای در داخل و خارج از کشور برگزار شد». 

وی با تاکید بر مواضع مثبت و منعطف حماس گفت که اولویت این جنبش توقف تجاوز به مردم غزه است و این یک موضع اساسی و منطقی است که آینده‌ای با ثبات‌تر را ایجاد می‌کند.

هنیه افزود که جهان گروگان رژیمی افراطی است که دارای مشکلات سیاسی متعدد است و مرتکب جنایات زیادی در غزه شده و نخست‌وزیر آن می‌خواهد برای ادامه تجاوز و گسترش دامنه درگیری توجیهاتی دائمی ابداع و تلاش‌های انجام شده میانجیگران و طرف‌های مختلف را خراب کند. 

هنیه در ادامه هشدار داد: آمریکا که بر روی این اشغالگری سرپوش گذاشته می‌بایست جلوی او را بگیرد به جای آنکه آن را به سلاح‌های کشتار جمعی تجهیز کند.
 
رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که این جنبش همچنان مشتاق دستیابی به یک توافق جامع دارای مراحل پیوسته به یکدیگر است که به تجاوز پایان دهد، عقب‌نشینی صهیونیست‌ها را تضمین کند و به یک توافق جدی مبادله اسرا منجر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس دفتر سیاسی حماس: توافق آتش‌بس باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری