Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@02:52:38 GMT

مصرف سی‌ان‌جی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۱۱۸۰

مصرف سی‌ان‌جی افزایش یافت

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از رشد ۱۰ درصدی مصرف گاز طبیعی خودروهای گازسوز منطقه تهران هم‌زمان با اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت خبر داد.

با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین میانگین مصرف روزانه گاز طبیعی فشرده به خودروها در حالی روزانه ۲ میلیون مترمکعب افزایش یافته است که مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران پیش از این پیش‌بینی کرده بود میزان مصرف سی‌ان‌جی در کشور در بلندمدت و با اجرای سیاست‌های تشویقی و حمایتی به روزانه ۲۴ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در نخستین ساعت روز جمعه، ۲۴ آبان ماه امسال، اجرایی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور را اعلام کرد؛ هدف از اجرای این طرح کنترل مصرف بی‌رویه سوخت در کشور، افزایش توان صادراتی و پرداخت منابع حاصل از طرح به صورت مستقیم به اقشار کم‌درآمد اعلام شده است.

در مجموع آبان‌ماه امسال ۶۰ میلیون و ۵۴۳ هزار مترمکعب گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) به خودروهای گازسوز پایتخت عرضه شده است که در مقایسه با مهرماه با ۵۵ میلیون و ۶۴ هزار مترمکعب، حدود ۵ میلیون مترمکعب (۹.۹ درصد) افزایش نشان می‌دهد. این افزایش ۱۰ درصدی در حالی محقق شده است که طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور در هفت روز مانده به پایان آبان‌ماه (جمعه، ۲۴ آبان‌ماه) اعلام و اجرایی شد و میزان افزایش در ماه آذر در شهر تهران و دیگر استان‌ها بیش از این خواهد بود.

  افزایش مصرف سی ان جی

مجموع مصرف گاز طبیعی خودروها در آبان‌ماه ۶۰۳ میلیون و ۳۱۷ هزار و ۶۸ مترمکعب اعلام شده و این در حالی است که مجموع مصرف گاز طبیعی (سی‌ان‌جی) در خودروهای گازسوز در مهرماه امسال ۵۸۰ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۱۳۵ مترمکعب بوده است.

حسن قلی‌پور - مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - مقدار مصرف گاز طبیعی فشرده در خودروها را در ۱۶ روز ابتدایی آذرماه امسال ۳۴۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد که این میزان از مصرف میانگین روزانه ۲۱ میلیون و ۲۵۰ هزار مترمکعب سی‌ان‌جی در کشور حکایت دارد.

قلی‌پور تاکید کرد: بیشترین مقدار مصرف سی‌ان‌جی کشور در آبان‌ماه امسال مربوط به منطقه تهران با ۶۰ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۵۲۸ مترمکعب و کمترین آن مربوط به منطقه چابهار با ۲۶۸ هزار و ۷۷۹ مترمکعب بوده است.

به گفته وی و بنا بر اعلام  وزارت نفت، میانگین روزانه مصرف سی‌ان‌جی در ۱۶ روز ابتدایی آذرماه امسال در حالی به‌صورت روزانه ۲۱ میلیون مترمکعب ثبت‌ شده است که تا پیش از اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین، به‌طور میانگین روزانه ۱۹ میلیون مترمکعب بوده است.

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزوده است که ۵۰ درصد از ظرفیت اسمی عرضه گاز طبیعی (سی‌ان‌جی) به خودروها هم‌اکنون خالی است و امکان عرضه دوبرابری گاز طبیعی به خودروهای دوگانه‌سوز تا بیش از ۴۰ میلیون مترمکعب نیز وجود دارد./ایسنا

بیشتر بخوانید

روزانه ۳۰ هزار نفر متقاضی گازسوز کردن خودرو

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حجم آب سدهای بزرگ و مهم کشور در اثر بارش‌های اخیر با یک درصد رشد از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶اردیبهشت‌ماه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته همراه شد.

فروردین‌ماه امسال بارش‌های خوبی در برخی مناطق کشور رخ داد که برخی مواقع موجب بروز سیل شد. تداوم این بارش‌ها در اردیبهشت‌ماه نیز سبب بهبود اندک حجم آب موجود در سدهای مهم و بزرگ کشور شد.

بر اساس آمار تازه منتشر شده دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور، موجودی آب سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ماه نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته یک درصد افزایش یافت.

بر این اساس از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب آب در سدها موجود است. سال گذشته و در همین بازه زمانی ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب آب در سدها موجود بوده است.

این سدها در ایران ۱۰۰ درصد پر شده‌اند

کاهش ۵ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

مجموع آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۶ اردیبهشت در حالی به رقم ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب رسیده که این میزان در سال آبی گذشته ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده که ۵ درصد کاهش دارد.

بر اساس این گزارش از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب آب از سدها خارج شده است.

سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) در مجموع ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب آب از سدها خارج شده است.

این خروجی آب از سدها علاوه بر تأمین آب موردنیاز کشور بوده برای مدیریت بهتر سیلاب‌ها انجام شده است.

میزان پرشدگی سدها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) که تا ۸ اردیبهشت‌ماه ۶۴ درصد بود با رشد یک‌درصدی به ۶۵ درصد رسید.

کد خبر 849453 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم سد سازی آب و هوا - ایران باران سد

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است