Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: اگر می خواهیم با تحریم مقابله کنیم باید از شرکت های دانش بنیان و نخبگانی که در این شرکت ها فعالیت می کنند حمایت شود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در جلسه علنی امروز(سه شنبه) مجلس شورای اسلامی، طی سخنانی اظهار داشت: صد سال است که نفت می فروشیم و جنس وارد می کنیم که در اقتصاد به این کار نفرین منابع می گویند و کشورهایی که دارای منابع زیرزمینی هستند، معمولا پیشرفت نمی کنند چرا که نیروی انسانی را به عنوان پایه اقتصاد فراموش می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان یکی از مترقی ترین قانون های مجلس است که ما در حال اجرای این قانون هستیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه از طریق شرکت های دانش بنیان بیش از ۳۰۰ هزار شغل ایجاد شده است، تصریح کرد: استارت آپ ها تامین کننده نیروی انسانی شرکت های دانش بنیان هستند و ما بیش از ۶ هزار استارت آپ داریم.

ستاری متذکر شد: بانک ها معمولا در اعطای وام ضمانت های سفت و سختی می خواهند اما ما درباره جوانانی صحبت می کنیم که در جیب شان پول نیست ولی نخبه هستند و باید این ساختارها تغییر کند و از جوانان نخبه حمایت های اساسی شود.

ستاری با بیان اینکه ما در بسیاری از شاخص های نیروهای انسانی رتبه های برتر را داریم و حیف است از این پتانسیل و ظرفیت غافل باشیم ،گفت: لازم است اقتصاد دانش بنیان در اولویت اصلی کشور باشد چرا که جوانان نخبه می توانند اقتصاد کشور را متحول کنند و همچنین آمادگی داریم مواردی را که در این زمینه نیاز به قانون گذاری دارد در اختیار مجلس قرار دهیم.

وی تاکید کرد: اگر می خواهیم با تحریم مقابله کنیم باید از شرکت های دانش بنیان و نخبگانی که در این شرکت ها فعالیت می کنند حمایت شود و همچنین خواسته ما حمایت مجلس از شرکت های دانش بنیان است که خوشبختانه در بودجه ۹۹ اعتبار خوبی برای این بخش پیش بینی شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: متاسفانه محیط کسب و کار ما مشکلات عدیده ای دارد چرا که ۱۰۰ سال است بر اساس واردات شکل گرفته و باید ما این فرهنگ واردات چی را تغییر دهیم و به این نکته توجه کنیم که سربازان خط مقدم ما شرکت ها هستند و باید مدام از آنان حمایت شود.

ستاری ادامه داد: افتخار ما این است که هر سال ۷۰۰ نفر ازدانشجویانی که جهت تحصیل به خارج از کشور می روند، به کشور بازمی گردند و در شرکت های دانش بنیان فعالیت می کنند که باید از آنها حمایت شود و در بودجه ۹۹ به این شرکت ها توجه ویژه تری شود.

وی بیان کرد: ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقلام تحریمی به ویژه در حوزه غذا و دارو را لیست کرده ایم و در حال پیگیری هستیم تا با استفاده از ظرفیت های داخلی خودمان در این زمینه ها مستقل شویم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه اگر آموزش به اقتصاد متصل نشود فایده ای برای کشور ندارد، تصریح کرد: جهت گیری دانشگاه ها باید با اقتصاد منطبق باشد و همه باید به این مساله واقف باشند که مواد اولیه چون نفت هیچ اهمیتی ندارند بلکه دانش استفاده از این مواد اهمیت دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم مجلس شورای اسلامی دانش فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالا‌هایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهاد‌های تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این‌حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

دهقانی فیروزآبادی بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم