Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@00:28:52 GMT

روایت امید و حل مسئله در نمایشگاه «جوان ایرانی»

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۱۷۷۳

روایت امید و حل مسئله در نمایشگاه «جوان ایرانی»

نمایشگاه آثار منتخب و برگزیده دهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور«جوان ایرانی» در حوزه هنری گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، نمایشگاه کارتون و کاریکاتور «جوان ایرانی»؛ برگزیده و منتخب آثار دهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور ایرانی عصر دیروز دوشنبه 18 آذر ماه در «نگارخانه ابوالفضل عالی» حوزه هنری با حضور محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، سیدمسعود شجاعی طباطبائی مدیرمرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و جمعی از هنرمندان حوزه تجسمی گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوود ضامنی معاون فرهنگی و هنری امور استانهای حوزه هنری در حاشیه مراسم گشایش این نمایشگاه با بیان اینکه دیدگاه نسبت به جوان در کشور عموما برگرفته از مشکلات و مسائل جوانان بود، گفت: در چند سال گذشته دو روایت از جوان ایرانی در بین کارشناسان و صاحب نظران و مسئولین کشور و بعضا اهالی رسانه به وجود آمد و یک نگاه این بود که ما جوان را به عنوان یک مسئله و معظل و چالش بررسی کردیم و مدام گفتیم که جوان به یک چالش تبدیل شده که باید دولت‌ها کنترل کرده و برای آن هزینه کنند.

وی ادامه داد: پیرو این نگاه به جوان ایرانی آماری منتشر می‌شد که طلاق افزایش پیدا کرده، سن اعتیاد کاهش پیدا کرده، نزاع دسته جمعی افزایش داشته و به نوعی مفهوم جوان و جوانی را اینگونه روایت کردند که یک معظل جدی به نام جوان در جامعه وجود دارد و ما باید این جوان را کنترل کنیم و تعیین کنیم که جوان که چه کند و چه نکند و چه چیزی برای او خوب است و یا چه چیزی برای او بد است.

معاون فرهنگی و هنری امور استانهای حوزه هنری با یادآوری اینکه بر خلاف این دیدگاه، نگاه دیگری به جوان به عنوان فرصت نگاه می‌کرد، خاطر نشان کرد: نگاه دیگری این است که جوان را به عنوان یک راه حل ببینیم و جوان را به عنوان فرصتی برای حل مسائل جامعه ببینیم و اتفاقی که در این نمایشگاه افتاده در واقع نگاه به جوان از دریچه دوم است و محتوای آثار در نمایشگاه «جوان ایرانی» بیانگر جوان به عنوان یک حلال مسئله است به جای آنکه ما دائما از جوان و مشکلات آن صحبت کنیم.

ضامنی تصریح کرد: به نظرم وجه تمایز این نمایشگاه با نمایشگاه‌های مشابه دیگر به زاویه نگاه و نوع نگاهی است که همکاران ما در حوزه هنری خراسان شمالی داشتند و هنرمندان کشور مشارکت خیلی خوبی در این خصوص داشتند و در این نمایشگاه فقط منتخبی از آثار جشنواره به نمایش درآمد و به طور طبیعی همه آثار امکان نمایش نداشتند.

وی همچنین بیان کرد: به نظرم وقتی کسی مجموعه آثار را می‌بیند حس ملالت و خستگی و درماندگی از جوان به او القاء نمی‌شود بلکه نوعی امید، نشاط و حل مسئله را در این نمایشگاه می‌بیند.

نمایشگاه کارتو و کاریکاتور «جوان ایرانی» از دوشنبه 18 آذر ماه تا 25 آذرماه در نگارخانه «ابوالفضل عالی» حوزه هنری دایر و میزبان علاقمندان به هنر کاریکاتور و کارتون است

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد هرمزگان انتخابات مجلس انتخابات مجلس شورای اسلامی وزارت کشور محسن مومنی شریف سیدمسعود شجاعی طباطبایی حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد


محمدمهدی اسماعیلی  در حاشیه بازدید از نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: آثار ارائه شده در این نمایشگاه بسیار با کیفیت و تبلور هنر ایران در زمینه قرآنی است.

وی با اشاره به نقش مهم و موثر بخش خصوصی در برگزاری این نمایشگاه افزود: دولت وظیفه خود را تنها حمایت از بخش‌های خصوصی می‌داند. هر قدر حضور جریان‌های مردمی در یک فعالیت پررنگ‌تر باشد، می‌توان به تداوم آن فعالیت امیدوار شد.

اسماعیلی با بیان اینکه هنر‌های قرآنی ریشه دیرینه در بخش‌های مختلف هنر ایران دارد، اظهار داشت: توصیه شد که بخشی از غرفه ایران در شصتمین دوسالانه هنری ونیز که این روز‌ها در کشور ایتالیا برپا شده، به هنر‌های قرآنی اختصاص پیدا کند.

وی درباره برگزاری بازار‌های بزرگ برای هنر‌های تجسمی به ویژه هنر‌های قرآنی گفت: اواخر سال گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزاری بازار هنر ایران را تصویب و رئیس جمهور هم آن را ابلاغ کرد که یک گام مهم به شمار می‌آید. در حال حاضر برای اجرای بازار هنری قانون مصوب وجود دارد. البته خود بنده پیش از این هم آثار هنرمندان را به مسئولان فرهنگی دیگر کشور‌ها هدیه می‌دادم.

 نخستین نمایشگاه تخصصی هنر‌های قرآنی با عنوان روایت باران تا ۳۱ اردیبهشت در فرهنگسرای نیاوران برقرار و بازدید از آن برای علاقه‌مندان آزاد است.

دیگر خبرها

  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • روایت حمیدرضا آذرنگ از مصدومیت سعید آقاخانی و حضور سرصحنه «نون‌خ۵»
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • یک قرن سنندج در قاب تصویر
  • دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج برپا می‌شود
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه