Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: ۴۸ پروژه مشارکتی عمرانی، ترافیکی، خدمات شهری و اجتماعی فرهنگی با حضور پیروز حناچی شهردار تهران در منطقه ۲۱ تهران افتتاح و دو پروژه عمرانی-ترافیکی کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، فاز نخست تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید لشگری-بلوار کرمان خودرو (دوگاز) به عنوان بزرگترین پروژه مشارکتی عمرانی-ترافیکی غرب پایتخت در منطقه ۲۱ شهرداری تهران در آیین افتتاح این پروژه‌ها، صبح امروز سه‌شنبه با حضور پیروز حناچی شهردار تهران به بهره‌برداری رسید و اجرای فاز دوم این پروژه نیز آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین پروژه مشارکتی مجتمع خدمات خودرویی وردآورد واقع در نقطه تلاقی بزرگراه‌های شهید لشگری (جاده مخصوص) و فتح (جاده قدیم)، در فضایی به وسعت ۳۵۰۰ مترمربع به بهره‌برداری رسید.
با حضور شهردار تهران، پروژه عمرانی-ترافیکی زیرگذر بزرگراه فتح-سه راهی شهریار (باغستان) که این پروژه گره ترافیکی در بزرگراه فتح بعد از تقاطع بزرگراه آزادگان به سمت غرب را باز خواهد کرد، کلنگ‌زنی شد.
این پروژه دارای یک مسیر زیرگذر از شرق به جنوب و یک روگذر از جنوب به غرب است که دسترسی و ورود و خروج را برای شهروندان شهرهای اقماری اطراف تهران مانند شهریار، اندیشه و باغستان تسهیل می‌کند.
در ادامه این آیین، پروژه‌های مشارکتی مخازن بتنی ذخیره آب و اجرای عملیات لوله‌گذاری جهت آبیاری فضای سبز منطقه ۲۱، در راستای مدیریت منابع آبی برای آبیاری عرصه‌های فضای سبز آغاز شد که در آن ۶ مخزن در مجموع به ظرفیت ۹ هزار مترمکعب در نقاط مختلف این منطقه احداث شده تا کسری منابع آبی و ضعف در مدیریت منابع آبی در آبیاری فضای سبز با ذخیره‌سازی آنها پوشش داده شود.
 همچنین ۶۸ کیلومتر شبکه لوله‌گذاری این مخازن را به یکدیگر متصل می‌کند تا عرصه‌های فضای سبز به صورت مکانیزه آبیاری شوند.
بر اساس این گزارش، از آنجا که منطقه ۲۱، منطقه همجواری «صنعت و سکونت» است و اصلی‌ترین پهنه صنعتی تهران در این منطقه واقع شده، تلاش بر آن بوده تا این همجواری مسالمت‌آمیز و تهدیدهای آن به فرصت تبدیل شود. بر همین اساس، مسئولیت‌های اجتماعی صنایع (CSR) نیز از طریق واگذاری عملیات اجرا و نگهداشت «زیرسازی، روسازی، پیاده روسازی، جمع‌آوری آب‌های سطحی، ایجاد نهر، فضای سبز و همچنین تأمین روشنایی» معابر به صنایع محقق شده است. برچسب ها: پروژه مشارکتی ترافیکی غرب پایتخت

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۲۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر؛ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ علی‌اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات از پروژه عمرانی فاز اول مرکز داده پیام در منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

در این مراسم محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه پروژه مرکز داده پیام از ابتدای تیر سال گذشته آغاز شده و ابتدای سال جاری به بهره‌برداری رسیده است، درباره این پروژه گفت: هدف از راه‌اندازی مرکز داده پیام افزایش ظرفیت مراکز داده، ارائه خدمات تجمعی به سازمان‌های بزرگ صاحب داده؛ مانند: بانک‌ها و سازمان‌های دولتی و تسهیل دسترسی به خدمات پایگاه داده از طریق خدمات ابری و سرورهای اختصاصی است.

وی در بخش دیگری از این مراسم با تاکید بر اینکه آسیاتک در ساخت فاز نخست این مرکز داده، ۹هزار میلیارد سرمایه‌گذاری کرده است، درباره آن تصریح کرد: این مرکز داده ۵۵۰ رکی با ظرفیت هر رک ۶ کیلووات در محدوده‌ای به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع در حال ساخت است. توان برق کل فاز اول این پروژه، پنج هزار کیلووات است و ۶ دستگاه دیزل ژنراتور با ظرفیت هر دستگاه ۱۶۷۵ کیلووات و ۱۲ دستگاه UPS که توان هر یک از آنها ۶۰۰ کیلووات است برای تامین برق این مرکز داده طراحی و تعبیه شده است. مرکز داده پیام در رده ۳ استاندراد TIA-۹۴۲ قرار دارد و سطح افزونگی سیستم الکتریکال آن N+۱ است.

مدیرعامل آسیاتک در بخش دیگری از این مراسم به معرفی مراکز داده میلاد، میرعماد، آزادگان و رایمون پرداخت.

معاون وزیر ارتباطات نیز در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد؛ با بیان اینکه پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح مورد توجه است، توضیح داد: راه‌اندازی مرکز داده در اولویت وزارتخانه است، هدف این است که با به حداقل رساندن فرآیندها، مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه توسعه این مراکز را برطرف کنیم.

اکبر قنبرپور، مدیرعامل مرکز ویژه اقتصادی پیام دباره تمهیدات انجام گرفته برای استقرار مراکز داده در این منطقه گفت: طی ۲ سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع، اکنون ۱۶ واحد در قطب مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند. 2 نیروگاه برای ارائه خدمات به شرکت‌های مرکز داده فعال شده‌اند که امکان تامین برق را به‌صورت مستقیم برای متقاضیان فراهم کرده است.

کد خبر 6088469

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • بهره برداری از پروژه قزوین - الموت در اوایل تابستان امسال
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی در جنوب تهران
  • بهره برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان