Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@09:10:58 GMT

خام فروشی املاک و اراضی در شهرداری بجنورد ممنوع!

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۴۴۸۹

خام فروشی املاک و اراضی در شهرداری بجنورد ممنوع!

شهردار بجنورد از ممنوعیت خام فروشی املاک شهرداری خبر داد و گفت: املاک و اراضی شهرداری باید ابتدا بر اساس طرح تفصیلی بارگذاری و تعیین کاربری شود و پس از افزایش چندبرابری ارزش افزوده به فروش برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ هادی زارعی، شهردار بجنورد که به تازگی سُکان مدیریت شهری را به دست گرفته، ظهر امروز سه شنبه (19 آذر ماه) در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه، در تشریح اولویت های کاری خود به سه حوزه حاشیه نشینی، ترافیک و سرمایه گذاری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه هرچند کار در حاشیه شهر چندان به چشم نمی آید و شاید به همین دلیل خیلی از شهرداران وارد این حوزه نمی شوند، افزود: تلاش می کنیم در مرحله اول طرح پاکسازی، آسفالت و لکه گیری خیابان ها انجام شود و بعد اقدام به راه اندازی فضاهای ورزشی در این مناطق خواهیم کرد.

 

زارعی به فعالیت 60 دستگاه ناوگان اتوبسرانی در شهر بجنورد اشاره کرد و با بیان اینکه بر اساس طرح جامع ترافیک، شهر بجنورد نیازمند 90 دستگاه اتوبوس است، افزود: اگر این نیازمندی رفع شود، بخش اعظمی از مشکلات ترافیکی حل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه امسال بودجه حوزه ترافیک شهری مبلغ 500 میلیون تومان اختصاص یافته بود، افزود: برای حل این مشکل سال آینده حدود 60 تا 70 درصد بودجه به حوزه ترافیک شهری اختصاص خواهد یافت.

 

شهردار بجنورد، در حوزه سرمایه گذاری هم با بیان اینکه ما هیچ گونه درآمد پایداری به جز عوارض نوسازی نداریم، گفت: درآمدهای ناپایدار هم همچون صدور پروانه ها با توجه به نوسانات بازار و کاهش ساخت و ساز، متغیر است.

 

وی اظهارداشت: این در حالی است که در خوش بینانه ترین مواقع، دریافتی سالانه ما از عوارض نوسازی به 15 میلیارد تومان می رسد که در حقیقت ما 30 درصد از این محل درآمد داریم.

 

زارعی از جذب سرمایه گذار برای ساخت دو پارکینگ طبقاتی در میدان شهید و چهارراه مخابرات خبر داد و گفت: تلاش داریم هر چه سریع تر با به نتیجه رسیدن با این سرمایه گذاران، عملیات اجرایی این دو پروژه را آغاز کنیم.

 

 شهردار بجنورد از ممنوعیت خام فروشی املاک شهرداری هم خبر داد و گفت: املاک و اراضی شهرداری باید ابتدا بر اساس طرح تفصیلی بارگذاری و تعیین کاربری شود و پس از افزایش چندبرابری ارزش افزوده به فروش برسد.


  
وی در این خصوص توضیح داد: در حال حاضر در 20 نقطه از  شهر، 20مغازه در زمین های شهرداری احصاء شده که قرار است پس از بارگذاری و حتی ساخت، طی سه ماه آینده با ارزش افزوده پنج برابر به فروش برسد.

 


زارعی به برگزاری جلسات مختلف در راستای حل مشکل امنیتی استخر روباز بانوان در پارک بش قارداش اشاره کرد و گفت: از سویی باید دغدغه مردم و مسئولان به لحاظ موضوعات امنیتی رفع شود و از طرفی در این پروژه اعتبار زیادی هزینه شده، لذا تلاش داریم با حل مشکلات پیش آمده به زودی شاهد افتتاح این مکان ورزشی باشیم.

 
 
شهردار بجنورد به پیگیری پروژه های نیمه تمام شهرداری از جمله نهضت آسفالت، پروژه های هماگ و طلای سفید اشاره کرد و گفت: البته دو طرح شهربازی باباامان  و استخر شهروند طی مذاکراتی که انجام شده، آماده فعالیت است.

 


 
وی همچنین از بدهی 109 میلیارد تومانی و طلب حدود 40 میلیارد تومانی شهرداری خبر داد.

 

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد سامانه فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس شورای اسلامی مسجد املاک شهرداری آسفالت شهردار بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران اعضای شورای شهر ساری در ۱۶ اردیبهشت با حضور در صحن علنی به استیضاح شهردار اقدام کردند.این استیضاح درحالی است که محمدحسین قبادی با رای کامل اعضای ششمین دوره شورای شهر انتخاب شده و بر مسند شهرداری ساری تکیه زد.

پرویز شعبانی رییس شورای شهر ساری در  نود و یکمین جلسه علنی اظهار کرد: تصمیم گیری و نظارت جزء وظایف ذاتی شوراست و یکی از ابزارهای نظارتی طرح سوال است که براساس ماده ۸۳ قانون شوراها از اختیارات نمایندگان مردم شهر است.

رئیس شورای شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسبات اعضای شورای شهر و شهردار امری کاملا طبیعی است و نباید این موضوع را به اختلاف و مچ‌گیری تعبیر کرد لذا طرح سوال تذکر به شفافیت کاهش و  مشکلات منجر می‌شود.

شعبانی با قدردانی از زحمات شهردار ساری و معاونین رؤسای سازمان‌ها گفت: با وجود تلاش‌ها ضعف‌هایی هم وجود دارد چرا که بار سنگینی بردوش شهردار و معاونین است.

وی ادامه داد: بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری هدف مشترک شهرداری و شورای شهر است، لذا هدف شورای شهر ساری از طرح سوال غرض ورزی نیست.

رئیس شورای هر ساری افزود: رسانه‌ها با رویکرد منصفانه و واقع‌گرایی همچون گذشته به سوال و جواب اعضای شورای شهر و شهردار مرکز استان بپردازند.

شعبانی با تاکید بر اینکه تذکر و سوال اعضای شورای شهر از روی دلسوزی است، افزود: مردم از شوراها به عنوان نماینده مردم توقع دارند، لذا از مردم عذرخواهی می‌کنیم که نتوانستیم توقعات شان را برآورده کنیم.

بازگرداندن ارزش افزوده به شهروندان

وی در خصوص ارزش افزوده گفت: در یک ماهه آخر سال اگر پیرامون ارزش افزوده مبلغی اضافه از شهروندان دریافت شده است شهرداری ساری می‌بایست این مبلغ را برگرداند، هرچند شهردار ساری نسبت به این موضوع ورود خواهد کرد و حاضر نیست در حق مردم‌ اجحاف شود.

رییس شورای شهر ساری درباره نهضت آسفالت در ساری گفت: آسفالت خیابان‌ها و معابر شهر ساری بویژه مناطق الحاقی از مطالبات شهروندان‌ است و پروژه‌های نیمه تمام در حال پیگیری است که شاهد افتتاح آن در پایان شورای ششم خواهیم بود.

شعبانی درباره انتصابات در شهرداری ساری گفت: در انتصابات باید از نیروهای جوان‌ و تحصیلکرده در شهرداری ساری استفاده شود و طرح شایسته سالاری اجرایی شود.

حسین یوسفی نایب رئیس شورای شهر ساری نیز در جلسه استیضاح خاطرنشان کرد: قول‌هایی در خصوص اجرای برخی پروژه‌ها در شهرداری ساری داده شده بود پروژه‌هایی مانند ابن شهرآشوب و قارن که ابتر مانده است.

وی ادامه داد: آسفالت شهر کمترین حق شهروندان است که راه اندازی کارخانه آسفالت در همین راستا صورت گرفته بود و در همین راستا برای رسانه‌ها باید شفاف سازی شود.

این عضو شورای شهر ساری درباره هدایت آب‌های سطحی نیز گفت: این موضوع نیز معضل دیگری بوده که در بخش‌های کم برخوردار با کمترین بارش منجر به سختی در عبور مرور می‌شود.

یوسفی با تاکید بر اینکه خروجی اقدامات شهرداری برای مردم شفاف نیست، گفت: کارهای فرهنگی و ایجاد جشن‌ها با مبالغی گزاف که در گذشته انجام می‌شد اما در دوره فعلی با رقم ۲۵ میلیون تومانی برگزار شد.

 وی تاکید کرد: شهردار و سازمان شهری باید در جذب سرمایه‌گذار تلاش کند تا افزایش درآمد صورت بگیرد همچنین در خصوص جلب سرمایه گذار و مشارکت آنها با کمک نماینده ساری اقداماتی انجام شد اما تاکنون منجر به نتیجه نشده است.

افتتاح نیروگاه زباله سوز ساری، تا پایان سال

سبحان بخشی، عضو دیگر شورای شهر ساری نیز در این استیضاح گفت: چندین بار از شهردار سوالاتی شد اما پاسخ شفافی دریافت نکردیم و مجبور به استیضاح شدیم.

وی از پیشرفت پروژه نیروگاه زباله سوز مرهون تلاش‌های آقای مهندس طالبی شهردار سابق دانست و گفت:  تا پایان سال این پروژه نیروگاه زباله سوز ساری افتتاح می‌شود.

عضو شورای شهر ساری با اشاره به نامطلوب بودن فضای سبز در ساری، ادامه داد: پروژه‌های نیمه تمامی که امروز توسط ‌شهردار ساری و شورای ششم در حال پیگیری است مربوط به ۱۰ سال اخیر است و بر زمین مانده بود که در حال بهره برداری است.

پاسخ شهردار ساری در جلسه استیضاح

محمد حسین قبادی شهردار ساری نیز در پاسخ به سوالات اعضای شورای شهر اظهار کرد: برای نخستین بار جزییات واریز شب عید را برای اعضای شورای شهر ارسال کردیم که از سه دوره شورای شهر در شهرداری مشغول خدمت هستم شهرداری تا کنون چنین گزارشی ارائه نکرده است.

وی افزود: طرح سوال و استیضاح حق قانونی شورای شهر است لذا این طرح سوال تلنگری به مجموعه شهرداری است که این فرصت را غنیمت می‌دانم.

شهردار ساری ادامه داد: در روزهای پایانی سال گذشته پیگیر پرداخت حقوق و عیدی پرسنل بودیم و اگر کمک‌ کمیسیون‌های چند گانه شورا نبود این امر محقق نمی‌شد.

بدهی تامین اجتماعی، بلای جان شهرداری ساری

قبادی با اشاره به بدهی تامین اجتماعی گفت: بدهی تامین اجتماعی بلای جان شهرداری ساری شد. از ابتدای شورای شهر دوره ششم تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی پرداخت شده است شاید اگر این بدهی نبود چند تقاطع غیرهمسطح در شهر می‌توانستیم احداث کنیم‌.

وی با اشاره به اقدامات حوزه فضای سبز افزود: افزایش چشمگیر سرانه درآمدی و سهیمه قیر رایگان، سرانه فضای سبز با بهره برداری پارک‌ جنگلی سکوتپه در این دوره مدیریت اتفاق افتاده است.

شهردار ساری با اشاره به حجم بالای نیروی کار در بدنه‌ی شهرداری گفت: در دوره‌های گذشته شهرداری ساری حقوق‌ معوقه نداشته است در حالیکه مجموعه نیروهای شهرداری در حال حاضر در  بیشترین تعداد ممکن است.

قبادی با تاکید بر اینکه مدیریت استرس و تنش امنیت شغلی از ابتدای حضورم در شهرداری اولویت بوده است، گفت: در این راستا  دیگر شاهد اعزام پرسنل خانم شهرداری ساری به پارک‌های شهر جهت جمع آوری زباله نیستیم.

وی با اشاره به اخذ مصوبه شورای تامین جهت عدم مسدود کردن حساب شهرداری گفت: این مهم با کمک فرماندار مرکز استان میسر شده است‌.

شهردار ساری با قدردانی از مدیرکل مالیاتی گفت: رقم قابل توجه ارزش افزوده برای شهرداری ساری در نظر گرفته شده است که کمک شایانی خواهد بود.

پروژه هدایت آبهای سطحی در شورای شهر رد شد

وی در خصوص پاسخ به سوال عضو شورای شهر مبنی بر اقدام جمع آوری آب‌های سطحی گفت: درخواست اجرای پروژه هدایت آب‌های سطحی به مبلغ مصوبه ۳۳ میلیارد تومان، برای شورای شهر ارسال شد، اما شورای شهر این مصوبه را رد کرده و در جلسه شورای شهر فاقد اولویت تشخیص داده شد.

شهردار ساری گفت: سال ۱۴۰۰ حدود ۲ میلیارد تومان پاداش میان ۵۰ نفر از پرسنل شهرداری ساری تقسیم  شده است، بنابراین اگر شورای شهر نسبت به اتخاذ سازوکار جدید جهت پرداخت پاداش و مزایا اقدام کند ما هم اجرایی خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد
  • سند اراضی فرودگاه شهید صدوقی یزد صادر شد