Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس مرکز ملی فرش ایران اظهار داشت: امیدواریم با توجه به اهمیت و استراتژیک بودن فرش، دولت چین تسهیلاتی را در خصوص واردات ابریشم برای بافندگان ایرانی قائل شود.

 در نشست بررسی روابط ایران و چین که در اتاق بازرگانی ایران در حال برگزاری است، فرشته دست‌پاک رئیس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به اینکه فرش دست‌بافت قدیمی‌ترین صادرات ایران به چین است، گفت: ماه گذشته بزرگترین تابلوفرش ابریشمی براساس نقاشی یکی از هنرمندان چینی با موضوع جاده ابریشم توسط 180 نفر از مردم اصفهان که اکثریت آنها از بانوان بودند، بافته و به یکی از موزه‌های چین تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرش همواره مظهر فرهنگ و سنت‌های ایران بوده و می‌توان گفت به نوعی تولید مشترک ایران و چین است. 20 درصد صادرات فرش دست‌بافت شامل فرش‌های ابریشمی می‌شود این در حالی است که 90 درصد ابریشم وارداتی از چین برای بافت فرش است و امیدواریم با توجه به اهمیت و استراتژیک بودن این محصول، دولت چین تسهیلاتی را در خصوص واردات ابریشم برای بافندگان ایرانی قائل شود.

وی گفت: فرش دست‌بافت دومین تحریم آمریکا بود، این در حالی است که هشت میلیون نفر از راه بافت فرش ارتزاق می‌کنند و 90 درصد تولیدات ما صادر می‌شود. خواهش من از رئیس جمهور چین و سفیر این کشور در ایران این است که به ما کمک کنند تا تحریم‌های آمریکا را بی‌اثر کنیم و بتوانیم فرش ایران را از طریق چین به سایر کشورها صادر کنیم.

دست‌پاک تصریح کرد: مردم چین علاقه زیادی به فرش ایرانی دارند به طوری که در نمایشگاه چین هفت غرفه به صورت تخصصی در حوزه فرش دست‌بافت فعالیت داشت و امیدواریم تجارت دو کشور در این حوزه و بحث صادرات مجدد افزایش پیدا کند.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات فرش ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها