Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@13:47:57 GMT

نشست بررسی چالش‌های فرهنگی دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۶۳۸۰

معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست "بررسی چالش‌های فرهنگی دانشجویان" را همزمان با ایام بزرگداشت روز دانشجو برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا بهرامی، رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در این نشست که با حضور مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی برگزار شد، با اشاره به مطالبه ‌گری و آزادی‌خواهی به عنوان فلسفه روز دانشجو، اظهار کرد: توجه به مسایل و چالش‌های جامعه و تلاش برای ارایه راهکار و مرتفع کردن این چالش‌ها از وظایف یک دانشجوی آگاه و فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی با اشاره به تاکید بیانیه گام دوم انقلاب بر جوان‌گرایی و امیدآفرینی، عنوان کرد: ‌متاسفانه امروز در جامعه یاس و ناامیدی تزریق می‌شود و در این شرایط تنها راه نجات، امیدآفرینی برای رهایی از چالش‌هاست.

وی با اشاره به موضوعات اجتماعی و اقتصادی روز جامعه، بیان کرد: در این شرایط باید بر نکات مثبت و نقاط قوت تاکید کنیم ، با امیدآفرینی و ایجاد انگیزه در سطح جامعه راهکارها و پیشنهادات اثربخش ارایه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ساختار جهاد دانشگاهی فارغ از بروکراسی های معمول، بستر فعالیت‌های فرهنگی را برای دانشجویان فراهم کرده است، گفت:‌ سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با ایجاد کانون‌های متنوع فرهنگی و هنری در عرصه رسانه، HSE، کارآفرینی، فیلم و تئاتر و همچنین صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان و دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) بستر مناسبی برای فعالیت‌های دانشجویی فراهم کرده و از حضور دانشجویان علاقمند در این عرصه استقبال می کند.

وی ارایه راهکارهای راهبری و مساله محور را از وظایف دانشجویان فعال فرهنگی دانست و گفت:‌ اگر هر فرد با انجام بهینه وظایف محوله، برای بهبود شرایط و احوال اطرفیان خود تلاش کند، بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی موجود در جامعه مرتفع خواهد شد. در محیطی که یاس و نا امیدی موج می‌زند، کاری از پیش نمی‌رود، بلکه باید با نگاه مساله محور و کارشناسانه، ضمن ارایه راه‌کارها و پیشنهادات راهبردی و بهینه، نسبت به بهبود احوال خود و اطرافیان خود اقدام کنیم. ‌

رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان ضمن تبریک روز دانشجو، با معرفی دوره‌های "ام بی ای سلامت" جهاد دانشگاهی و تاثیر آن در تغییر نگرش و دیدگاه دانشجویان به سمت کارآفرینی و محصول محوری، از ارایه تسهیلات و تخفیف ویژه به دانشجویان فعال فرهنگی برای شرکت در این دوره‌ها خبر داد.

همچنین، سید ابراهیم هاشم ورزی، مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست بر تلاش برای رفع دغدغه‌های دانشجویی تاکید کرد و گفت: در طول دوره فعالیت در حوزه فرهنگی، در جهت رفع دغدغه های فرهنگی دانشجویی و تقویت برنامه های فرهنگی، هنری و ورزشی برنامه ریزی گسترده ای صورت گرفته است.

وی همچنین با استقبال و تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر فراهم آوردن بستر مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان، از اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی با این نهاد دانشگاهی خبر داد.

وی با بیان اینکه امروز دانشجوی فعال فرهنگی از دیگر دانشجویان متمایز است، گفت: بسیاری از فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی دانشگاه با مشارکت‌های گسترده دانشجویی در حال برنامه ریزی، تدوین و اجراست.

هاشم ورزی با بیان اینکه دانشجویان فعال فرهنگی با تلاش و همت خود به جایگاه‌های مطلوب دست می‌یابند، گفت: دانشجویان می‌توانند با الگو قرار دادن این دانشجویان، برای ادامه راه و تقویت فعالیت های فرهنگی اقدام و برنامه ریزی کنند.

در این نشست هر یک از دانشجویان فعال فرهنگی ضمن ارایه نقطه نظرات خود در ارتباط با موضوعات و چالش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه، بر تقویت و تنوع شیوه‌های تبلیغ و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و برنامه های فرهنگی در جهت پوشش بیشتر دانشجویان علاقمند، اطلاع‌رسانی در رابطه با ماهیت و معرفی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی به دانشجویان جدیدالورود، مدیریت بهینه کانال‌ها و شبکه‌های مجازی فعال در حوزه فرهنگی و ارتقای کاربری آنها، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های هنری، ورزشی و مهارت‌های زندگی و ارتباط موثر، ایجاد تنوع و جذابیت در برنامه‌های فرهنگی با هدف جذب دانشجو، بها دادن به دانشجوی فعال فرهنگی و واگذاری اختیار و مسئولیت بیشتر به دبیران انجمن‌ها و کانون‌های فرهنگی، برگزاری کارگاه‌های ایجاد انگیزه و امیدآفرینی و رسیدگی بیشتر به وضعیت فرهنگی خوابگاه‌ها تاکید کردند.

همچنین برگزاری اردوهای تفریحی با هدف ارتقای روحیه و شور و نشاط دانشجویی، رفع انحصارطلبی در تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی و تقویت کار گروهی، ارتقای اخلاق مداری و حفظ استقلال دانشجویی، پوشش بیشتر فعالیت‌های دانشجویی توسط ایسنا، تقویت ساختار سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و گفتمان سازی و ایجاد بستر تضارب آرا در سطح دانشگاه برخی دیگر از مطالبات و خواسته های مطرح شده از سوی دانشجویان در این نشست فرهنگی بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • چالش های هویت فردی «نسل زد» و الگوی فاطمی بررسی می شود
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی