Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-19@02:29:03 GMT

تغییر نگاه والدین به بحث آموزش فرزندان

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۸۸۸۸

تغییر نگاه والدین به بحث آموزش فرزندان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،  حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی امام جمعه بافق در نشست آموزش و پرورش بر اهمیت فرهنگ سازی مشارکت والدین در فعالیت‌های آموزشی مدارس تاکید کرد و گفت: خیران و والدین در مباحث آموزشی دانش آموزان و نیاز‌های مدارس مشارکت و تعامل بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد زاده رحمانی فرماندار بافق نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات موثر و ارزشمندی که در چند سال اخیر در حوزه آموزش و پرورش شهرستان صورت گرفته است، گفت: باید شاخص‌هایی تعریف شود تا نتایج اقدامات صورت گرفته نتیجه بخش باشد.

او افزود: افزایش تعداد پذیرفته شدگان در رشته‌های شاخص و در دانشگاه‌های معتبر کشور و همچنین افزایش سرانه فضای آموزشی شهرستان را میتوان به عنوان دو شاخص عملکردی تعریف نمود.

زاده رحمانی در ادامه لازمه دستیابی به اهداف آموزشی و تربیت دانش آموزانی موفق را حمایت و تعامل خانواده‌ها با مدارس و مجموعه آموزش و پرورش عنوان کرد و یاد آور شد: در نقاطی که دانش آموزان توانستند رتبه‌های برتر کنکور در رشته‌های شاخص را از آن خود کنند نقش خانواده در تعامل و همکاری با مدارس مشهود است.

یکصد و نود و هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان بافق با حضور امام جمعه و فرماندار، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی و جمعی از مسئولان و اعضای این شورا در محل تالار فرهنگیان برگزار شد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل و جذب آن‌ها در نظام آموزشی

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: سامانه‌ای برای نخستین بار طراحی شده است که به صورت چهره به چهره بازماندگان شناسایی و جذب آن‌ها در نظام آموزشی و دریافت خدمات آموزشی تسهیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، حمید طریفی با بیان اینکه در دوره ابتدایی سه عنصر معلم، دانش‌آموز و خانواده به عنوان ارکان جریان تربیت هستند، اظهار کرد: بیشترین جذب‌ها در نظام آموزش و پرورش در سه سال اخیر در دوره ابتدایی صورت گرفته است و پنجره فرصت تاریخی روزآمدسازی نیروی انسانی در دوره ابتدایی رقم خورد؛ در ادامه این مسیر بحث توانمندسازی معلمان را داشتیم که در قالب طرح شهید همت حدود ۱۹۶ هزار معلم با اولویت معلمانی که کمتر از پنج سال سابقه کار داشتند تحت آموزش قرار گرفتند.

وی با اشاره به اهمیت زبان‌آموزی دانش‌آموزان دو زبانه مناطق روستایی و مرزی گفت: حدود ۸ هزار مدرسه تحت پوشش زبان‌آموزی قرار گرفته است و امیدواریم این آموزش‌ها در ادامه مسیر استمرار داشته باشند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کار مربیان پیش‌دبستانی و مربیان مهد کودک را سخت، مؤثر و حساس است، ادامه داد: در بحث بازماندگان از تحصیل، سامانه‌ای برای اولین بار طراحی شده است که به صورت چهره به چهره بازماندگان شناسایی و جذب آن‌ها در نظام آموزشی و دریافت خدمات آموزشی تسهیل می‌شود.

طریفی با اشاره به برنامه‌های سال آینده گفت: به صورت ویژه تحول دوره اول ابتدایی را در دستور کار داریم؛ در حین اینکه سازماندهی نیروی انسانی را به شکل نظام دوری در بخش قابل توجهی از مدارس داریم تا به این ترتیب یک معلم بتواند سه سال متوالی در کنار دانش‌آموزان خود باشد تا شناخت دقیقی از توانمندی‌ها، استعدادها و نیازهای دانش‌آموزانش به دست آورد، این معلمان ارتباط موثرتری با خانواده‌ها برقرار و در یک کار مشترک و هماهنگ مسیر رشد و شکوفایی و استعدادهای دانش‌آموزان فراهم می‌شود.

وی با اشاره به طراحی و استقرار الگوی همگانی پرورش استعداد مهارت‌آموزی و خلاقیت‌پروری در سطح مدارس ادامه داد: اولویت‌بخشی به مدارس دولتی به‌خصوص در دوره ابتدایی اهمیت دارد و باید کیفیت آموزشی و آموزش تمام ساحتی را تضمین کنیم تا مدارس به مکانی به عنوان کانون تربیتی محله تبدیل شود.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید انواع و اقسام آموزش‌ها در مدرسه برقرار باشد، ادامه داد: کانونی تحت عنوان کانون پرورش استعداد خلاقیت‌پروری در سطح مدرسه باید داشته باشیم، حدود ۱۰۰ ساعت در سند برنامه درسی ملی در اختیار مدارس قرار داده شده است که از این ۱۰۰ ساعت در کنار برنامه درسی و بسته‌های تربیتی یادگیری استفاده می‌کنیم، در بحث مهارت‌آموزی، پرورش خلاقیت‌ها و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان را باید مد نظر داشته باشیم تا زمان غیرآموزش و ایام تعطیل، مدرسه به صورت پویا و فعال در خدمت دانش‌آموزان باشد.

طریفی با اشاره به اینکه شایستگی‌های حرکتی و سواد حرکتی در دوره ابتدایی مهم است، گفت: با تجهیز فضای ورزشی و تربیت معلمان چند مهارتی می‌توانیم هویت دوره ابتدایی را در نظر بگیریم؛ نظام دوری به صورت آزمایشی در ۶۴۰ کلاس درس انجام شده است و معلم به مدت سه سال با دانش‌آموز است و این طرح در مدارسی که شرایط و آمادگی داشته باشند، اجرا می‌شود.

کد خبر 736688

دیگر خبرها

  • واریز کمک سرانه ۲۰ میلیارد ریالی به حساب مدارس مجری طرح اعتکاف علمی نوروزی در سیستان و بلوچستان
  • بهار دربهار مدارس کرمان ۱۹ فروردین ماه
  • تنوع در محیط‌های آموزشی از تکالیف آموزش و پرورش است
  • دانش آموختگان مدارس شاهد،عهده‌دار مسئولیت‌های کلیدی کشور هستند
  • برگزاری محفل انس با قرآن در بیش از يک‌هزار مدرسه کرمان
  • برای آزمون‌های نهایی فقط کتاب‌های درسی را بخوانید
  • شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل و جذب آن‌ها در نظام آموزشی
  • بازماندگان از تحصیل چهره به چهره شناسایی و جذب نظام آموزشی می‌شوند
  • بازماندگان از تحصیل چهره به چهره شناسایی وجذب نظام آموزشی می شوند
  • زمان تعطیلی مدارس اعلام شد؛ مدارس تا چه تاریخی دایر خواهد بود؟