Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@01:55:43 GMT

قطعی ۳ روزه راه در «پران پرویز»/ تعطیلی کلاس درس ۱۸۲ دانش‌آموز

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۰۲۹۳

قطعی ۳ روزه راه در «پران پرویز»/ تعطیلی کلاس درس ۱۸۲ دانش‌آموز

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار مهر، تراژدی باران، سیل و قطع شدن راه ارتباطی روستاهای پلدختر تمام شدنی نیست. راه‌های روستایی، پل‌ها و ابنیه ها در جریان سیل فروردین ماه ۹۸ به طور کامل در این شهرستان تخریب شد و از بین رفت و احیا و بازسازی آن ها، زمان‌بر است.

از این رو مردم روستاهای آن سوی رودخانه کشکان و سایر رودخانه‌ها که برای ارتباط با شهر نیاز به پل دارند، شاید تا مدت ها خواه و ناخواه با مشکلات قطع شدن راه‌های ارتباطی موقت در فصل بارندگی دست و پنجه نرم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ روز است راه روستا قطع شده و کسی به داد مردم نمی رسد

یکی از اهالی روستای پران پرویز پلدختر در گفتگو با خبرنگار گفت: پل ارتباطی اهالی این روستا در جریان سیل فروردین ماه سال جاری به طورکامل تخریب شد و با بارش نخستین باران پس از سیل، پل موقت که با استفاده از ماسه برای عبور و مرور اهالی و راه ارتباطی احداث شده بود، تخریب شد و چند روز است اهالی به خاطر قطعی راه با مشکلات عدیده ای مواجه شدند.

شهاب بازوند اظهار داشت: قطع شدن راه ارتباطی اهالی روستای پران پرویز با شهر و سایر نقاط باعث شده افرادی که بیمار هستند، نتوانند به راحتی و به موقع خود را برای مداوا به مراکز درمانی برسانند.

طی کردن یک کیلومتر راه کوهستانی برای انتقال بیماران

یکی دیگر از اهالی روستای پران پرویز گفت: سه روز است اهالی این روستا با قطعی راه ارتباطی مواجه هستند و کسی به دادشان نمی‌رسد، دانش آموزان نمی توانند سر کلاس درس حاضر شوند و مدارس تعطیل شده و مردم برای انجام امور روزانه و خرید آذوقه، به شهر دسترسی ندارند.

محرم رومیانی اظهارداشت: یکی از خانم های مسن با ۸۵ سال سن که با زمین خوردن در بارندگی، دچار شکستگی در ناحیه لگن شده بود را اهالی با کمک خود روی دست گرفته و با پیمودن بیش از یک کیلومتر راه کوهستانی وی را برای انتقال به بیمارستان کمک کردند.

محصولاتی که روی دست صیفی کاران ماند

یکی دیگر از اهالی روستای پران پرویز گفت: اهالی این روستا کشاورزانی هستند که با کاشت سبزی وصیفی امور خود و خانواده را می گذرانند که قطعی راه ارتباطی آنها را از جهات مختلفی با مشکل مواجه ساخته است.

یوسف علی بازوند یکی از کشاورزان این روستا درگفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این مدت که به خاطر بارندگی ها راه ارتباطی روستا قطع شده ما نمی توانیم محصولات خود را برای عرضه به شهر برسانیم و چون سبزی و صیفی ماندگاری زیادی ندارد مجبور به دور ریختن آن می شویم که متضرر شده و این موضوع برای ما گران تمام می شود.

مدرسه ۱۸۲ دانش آموز تعطیل شده است

دهیار روستای پران پرویز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: به مدت ۳روز است، ۱۸۲ دانش آموز این روستا از کلاس درس و مدرسه عقب مانده اند و مدارس آنها تعطیل شده است.

معلم ها در آن سوی رودخانه مانده اند و به خاطر قطعی راه ارتباطی دسترسی به مدرسه ندارند

سجاد بازوند اظهار داشت: معلم هایی که در مدارس ابتدایی و راهنمایی روستای پران پرویز مشغول تدریس هستند، ساکن شهر هستند که طی این چند روز به خاطر قطعی راه ارتباطی بر اثر بارندگی و بالا آمدن آب رودخانه به مدرسه دسترسی ندارند و این امر منجر به تعطیلی مدارس در روستا شده است.

وی افزود: عکس ها و فیلم تعطیلی مدارس مهیا شده و مستندات آن موجود است و فرماندار پلدختر نیز موضوع را تایید کرده، اما این در حالی است که مدیر آموزش و پرورش پلدختر در مصاحبه‌ای منکر تعطیلی مدارس این روستا شده است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دهیار روستای پران پرویز افزود: قطعی راه ارتباطی زندگی اهالی این روستا که اکثرا کشاورز و دامدار هستند را با مشکل مواجه کرده، که لازم است مسئولان مربوطه برای برقراری راه دسترسی و رفع مشکل اهالی این روستا اقدامی عاجل را در دستور کار خود قرار دهند.

کد خبر 4794631

منبع: مهر

کلیدواژه: پلدختر خسارات سیلاب دانش آموزان انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان تعطیلی مدارس بارش برف ثبت نام کاندیداها قزوین شهرکرد بیرجند یاسوج خطبه های نماز جمعه ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکرگزاری در کلاس ریاضی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، معلمی شغل نیست؛ بلکه هنر است و معلم، هنرمندی است که باید هنر خود را با علم و تجربه به بهترین نحو ممکن عرضه کند، هنر بی‌محتوا و تجربه بدون بینش درجازدن است و علم بدون تجربه و آراسته به هنر هم بی‌ثمر خواهد بود.

معلم هر روز باید از روز قبل و هر سال از سال قبل خود تجربه کسب کند و تجربه خود را در اختیار دیگران قرار دهد و از تجربیات دیگران نیز استفاده کند تا در سریع‌ترین وضع ممکن به حد نرمال و به‌تدریج به حد ایده‌آل برسد تا فرزندان معنوی خود را از نور دانش و معرفت بهره‌مند ساخته و چراغ هدایت جوانان این مرز و بوم بوده و هدایتگر نسل فردای جامعه خود باشد.

از امروز برآنیم تا به بهانه بزرگ‌داشت هفته معلم هر روز برگی از دفتر خاطرات و دل‌نوشته‌های معلمان مجرب استان را ورق زنیم و از تجربه‌های مؤفق آن‌ها درس بگیریم؛ چراکه کسب تجربه تنها به سن بستگی ندارد و از راه دیدن و شنیدن و حتی از راه کتاب‌خواندن به‌وسیله خود و دیگران کسب می‌شود.

فاطمه ناظمی‌نژاد دبیر ریاضی دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد سمنان اظهارداشت: همیشه شروع کلاسم با دعا و جملات انگیزشی و خواندن چند خط وصیت‌نامه‌ی شهدا توسط شاگردان آغاز می‌شد؛ اما دوست داشتم شکرگزاری را در بخشی از کار کلاسی‌ام قرار دهم تا به خودم و شاگردانم قدردانی از نعمت‌های خدا یادآوری شود و به قول سعدی ‌علیه‌الرحمه «هر نفسی که فرو می‌رود ممد حیات است و چون بر می‌آید مفرح ذات، پس بر هر نفس، دو نعمت است و بر هر نعمت، شکری واجب».

جلسه اول به مدت پنج دقیقه با دانش‌آموزان در مورد نعمت‌های بی‌شمار خدا صحبت کردیم و من اولین جمله‌ها را روی تخته نوشتم که:

«خدایا! از تو بابت تمام لحظه‌هایی که به یادم بودی؛ ولی من به یادت نبودم، سپاسگزارم.»

«خدایا! از تو بابت تمام لحظه‌هایی که خواب بودم و و تو مراقب من بودی، سپاسگزارم.»

و با بچه‌ها تکرار کردیم: «خدایا شکرت.. خدایا شکرت.. خدایا شکرت» و به پیشنهاد شاگردانم قرار شد که جملات، مرتبط با مناسبت‌هایِ مصادف با جلساتِ کلاسمان باشد.

در جلسه بعدی یکی از بچه‌ها گفت: خانم! من جمله‌ای نوشتم که فکر می‌کنم جالب نیست. «خدایا شکرت که می‌توانم تو را شکر کنم.»

نظر بچه‌ها را در مورد جمله دوستشان پرسیدم. جالب بود که بیش‌تر آن‌ها می‌گفتند تأثیرگذار بود.

جلسات بعدی هم بچه‌ها جملات زیبایی روی تخته نوشته بودند و من از آن‌ها خواستم که حتماً این جملات را در یک دفترچه به نام دفترچه شکرگزاری و حال خوب یادداشت کنند و هر روز این جملات را تکرار یا این‌که سنگی به نام سنگ شکرگزاری، تهیه کنند و با دیدن یا لمس کردن آن به یاد وظیفه خود بیفتند.

گذشت و گذشت تا این‌که روز ولادت امیرالمؤمنین حضرت امام‌علی(ع)، دانش‌آموزانم قبل از ورودم به کلاس درس این عبارات زیبا را روی تخته نوشته بودند: «خدایا شکر که شیعه مولایمان حضرت علی علیه‌السلام هستیم.»، «خدایا شکر که پدری مثل کوه داریم که می‌توانیم به او تکیه کنیم» و... .

به این‌صورت بود که سپاسگزاری بخش مهمی از کلاس من شد و برای من و دانش‌آموزانم یک یادآوری و تجربه عالی به بار آورد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899345

دیگر خبرها

  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • مسدود شدن راه ارتباطی ۵۰ روستا در بم
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • شکرگزاری در کلاس ریاضی
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت