Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  بازوند  با معرفی قابلیت‌های استان کرمانشاه در حوزه‌های اقتصادی و گردشگری گفت: این استان زیبا و غنی از لحاظ موقعیت جغرافیایی مرکز ثقل غرب کشور است و با توجه به زیرساخت‌های موجود در بخش حمل و نقل به استان‌های همجوار نیز خدمات ارائه می‌نماید.

استاندار کرمانشاه که در دیدار با سفیر اتریش و نمایندگان اقتصادی این کشور سخن می‌گفت از وجود ظرفیت مناسب استان کرمانشاه در حوزه صادرات اشاره کرد و بیان داشت: بخش عمده‌ای از صادرات به کشور عراق از طریق مرز‌های این استان انجام می‌شود و مرز‌های رسمی و بازارچه‌ها فرصتی مطلوب برای توسعه صادرات است به گونه‌ای که علی رغم تحریم‌های ظالمانه امریکا این روند صادرات مستمر و در حال توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در استان در ادامه ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی، علمی و درمانی کرمانشاه را معرفی و اظهار داشت: در حوزه سلامت نیز ظرفیت گسترده‌ای داریم که در کنار سایر مزایای موجود ظرفیت مناسبی برای این استان ایجاد شده است.

او با دعوت از سرمایه گذاران از اقدامات انجام شده و مشوق‌های موجود برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف سخن گفت و افزود: در این برنامه‌های پیش بینی شدن که با ظرفیت‌های این استان بیشتر آشنا شوید.

اشتفان شولتز سفیر اتریش نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از روند تاریخی مبادلات اقتصادی و روابط پایدار این کشور با جمهوری اسلامی ایران، حضور در استان کرماشناه بسیار ارزشمند توصیف کرد و افزود: نقاط مشترک فراوانی بین اتریش و کرمانشاه می‌توان یافت که همدلی و همکاری مستمر در امداد و نجات زلزله و سیل ما را نیز بیشتر به هم نزدیک کرد.
او سازمان دهی تردد زوار و زائرین اربعین را امری مهم در استان کرمانشاه خواند و ازاین اقدام ویژه به عنوان توانمندی استان در ارائه خدمات نام برد.

اودر پایان به بازدید از پروژه پسماند کرمانشاه اشاره کرد و گفت: سایت بازیافت کرمانشاه به لحاظ زیرساخت و تکنولوژی نوین منحصر بفرد است و با توجه به اقدامات راهبردی فی مابین از امکان ایجاد انتقال دانش و تجربیات در پروژه‌های مشترک استقبال کرد.

انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری مکان های تاریخی حمل و نقل استانداری صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی

حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در حوزه  خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم  به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان‌پذیر است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان