Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوای این روزهای پایتخت طربناک می زند. اگر تنها چند کیلومتر از پهنه آن دور شوید با جنگل ها و کوهپایه هایی رو به رو می شوید که زیبایی شان در این هوای پاییز زده هوش و حواس برای تان نمی گذارد. اگر طالب مسیرهای بکر گردشگری درروزهای باقیمانده از این فصل هزار رنگ هستید گزارش پیش رو به کارتان می‌آید.

گروه تفریح و نشاط؛ معصومه اصغری: برای رفتن به اعماق جنگل ها و یک کوهپیمایی درست و درمان تنها راه پیش‌روی‌تان برنامه ریزی برای یک سفر چند روزه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی ساده و بی دغدغه می‌توانید به همراه خانواده‌تان یک کوهپیمایی و جنگل گردی نیمروزه دراطراف تهران را تجربه کنید. برای رفتن به این جنگل های دامنه‌ای قید همراه بردن وسایل دست و پا گیر را بزنید. لباس گرم اما سبک بپوشید. به کفش مناسب کوهپیمایی هم نیازدارید. پس دور تنبلی و بی حوصلگی را هم قلم بگیرید.

دشت لار،کوهپیمایی تا پای دریاچه

آن هایی که دل به دامنه های قله دماوند و دشت های پایین دستش داده اند خیلی خوب با تصاویر رویایی دشت لار آشنا هستند. پهنه ای که برای رسیدن به آن باید به دل جاده آبعلی بزنید و بعد از آن مسیری را به سمت کوهپایه در پیش بگیرید. هر چند بهترین فصل برای بودن در کنار دریاچه لار و دشت شقایق های معروفش دو ماه ابتدایی سال است اما تماشای دریاچه در ماه های پاییزی وقتی در حلقه سبک و ناپایداری از مه قرار گرفته هم به همان اندازه زیباست که در بهار. این پارک علاوه بر دارابودن گونه‌های مختلف و منحصر به فرد جانوری و گیاهی ، دریاچه زیبا و آرامش بخشی دارد و برای اغلب طبیعت دوستان تجربه جالبی محسوب می‌شود.  پارک لار در 25 کیلومتری شمال شرقی تهران واقع شده است. بهترین مسیر دسترسی به این دشت و دریاچه بزرگراه پردیس و بعد از آن ورود به جاده تهران _آبعلی است.

 

 

 7 محور برای یک کوهپیمایی دلپذیر

خیلی سال است که تهرانی ها  از 7 محور اصلی و و فرعی خود را به دامنه های البرز می رسانند. ساماندهی این مسیر ها با هدف جذب گردشگر و تعبیه مسیر هایی با امکانات مناسب برای حضور کوه پیمایان با موفقیت انجام شده است. دیواره جنوبی البرز در شهر تهران از سمت شمال غرب آغاز و به شمال شرقی آن منتهی می‌شود.


در این میان 7 محور کوهپیمایی شامل دربند، درکه، توچال، گلابدره، کلک چال، رحمان آباد و دارآباد به همراه قله‌های کوچک و بزرگ آنها قرار دارد و هر روز به ویژه در انتهای هفته شهروندان مشتاق و علاقه مندان طبیعت را به سمت خود جلب می‌کند. این خط راس در ماه های پاییز آب و هوای متغیری دارد. پس قبل از حرکت اطلاعات جوی را از سامانه 134 هواشناسی استعلام کنید تا تجربه گردشگری خوبی در این مسیر های کوهپایه ای داشته باشید. برای رسیدن به ابتدای این راس باید وارد بزرگراه شهید چمران و خیابان یمن شوید و به انتهای خیابان ولنجک بروید.

 

 

پارک ملی ورجین

شاید باورش کمی سخت باشد که در فاصله 15 کیلومتری تهران جنگلی با انبوه گونه های گیاهی و جانوری قرار گرفته باشد.پارک ملی ورجین  با 28 هکتار مساحت در فاصله 15 کیلومتری شمال شرقی پایتخت قرار دارد و دسترسی به آن از مسیر جاده لشگرک امکان پذیر است. این ناحیه از پوشش طبیعی و جانوری مطلوبی برخوردار بوده و در فهرست جنگل‌های ارزشمند استان تهران ثبت شده است. برای ورود به جاده لشگرک ابتدا باید وارد بزرگراه ارتش شوید. ورجین در سال های گذشته برای ورود گردشگران مورد ساماندهی قرار گرفته و دسترسی به امکانات آن ساده تر شده است.

 

 

 جنگل قوچک

پاییز در این جنگل وسیع و فراخ معنای هزار رنگی اش را پیدا می کند. واقعیت این است که اگر بدون دوربین عکاسی به این جنگل بروید و امکان ثبت طبیعت زیبای آن را نداشته باشید حتما حسرت آن تا مدت ها همراه شما خواهد بود. این زیستگاه با 200 هکتار مساحت یکی دیگر از مناطق حفاظت شده تهران است و در دهه 70 به فهرست جنگل‌های ملی ایران پیوست. جنگل قوچک با دارابودن گونه‌های گیاهی متنوع مانند کاج ، چنار ، بادام کوهی، داغداغان، سنجد، تنگرس، گز، ارزن، سماق، سیاه‌دلیک ، گوجه وحشی و زالزالک شرایط ویژه‌ای دارد. فراموش نکنید ورود هفتگی شهروندان به این منطقه تفرجگاهی از مسیر جاده سوهانک به لواسان بلامانع است. از جاده لشگرک می توانید به این جنگل زیبا پاگشا شوید.

 

 شهرستانک، استان البرز

این روستا در شمال غربی ارتفاعات توچال قرار دارد و دارای مناظر دیدنی طبیعی و تاریخی بسیاری هم چون عمارت ناصرالدین شاه قاجار است. آب و هوای شهرستانک در اغلب فصول سال سرد و از اواخر بهار تا پایان تابستان معتدل است. ولی در پاییز حتما باید با لباس گرم مهمان آن شوید. بنابر اسناد تاریخی سابقه این روستا به قرن ششم هجری قمری می‌رسد. یادتان باشد در فاصله 8 کیلومتری شهرستانک، روستای زیبای  گچسر قرار دارد. بهترین راه دسترسی به این روستا پیمودن جاده چالوس تا دو راهی آسارای است.

 

زیستگاه خارتوران، استان سمنان

این زیستگاه با مساحت بیش از یک میلیون و 470 هزار هکتار در اوایل دهه 50 به عنوان بزرگترین منطقه حفاظت شده تحت مدیریت سازمان محیط زیست درآمد و در سال ۱۳۵۵ قسمتی از آن به پناهگاه ویژه حیات وحش تبدیل شد. در همان سال‌ها بود که مجموعه توران از طرف دفتر یونسکو سازمان ملل لقب « ذخیرگاه زیست کره » را دریافت کرد. بخش وسیعی از منطقه خار توران در سال ۱۳۸۱ به پارک ملی تبدیل شد و هم چنان در برنامه حفاظتی سازمان محیط زیست قرار دارد.

 

 

 پلنگ دره، استان قم

این منطقه حفاظت شده با 173 هزار هکتار مساحت در بین مناطق مهم شکار ممنوع کشور قرار دارد که علاوه بر وجود گونه‌های متنوع جانوری زیست گاه بیش از 700 گونه مهم گیاهی است. این پهنه حفاظت شده 3 منطقه کهک، دشت مسیله و کهندان را در بر می‌گیرد. در پلنگ دره دوربین‌های آنلاین نظارتی فعالیت‌های این زیستگاه را به دقت زیر نظر دارند. رود گردشگران به این دره زیبا آزاد است و می توانید از تماشای رد پای پاییز در این زیست گاه گیاهی و جانوری زیبا لذت ببرید.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جنگل تهران گردشگری محیط زیست سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت:خط‌کشی جاده‌ها نقش موثری در انتقال پیام ترافیکی به رانندگان دارد و در ماه گذشته ۱۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی مازندران خط کشی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محسن یمینی، اظهار داشت:  خط‌کشی 100 کیلومتر مسیر‌ مواصلاتی استان در یک ماه گذشته انجام شد.

وی گفت:  خطوط ترافیکی در ارتقا ضریب ایمنی راه‌ها نقش دارد و کاهش تصادفات جاده‌ای در مسیر‌های مواصلاتی از تبعات ایجاد خطوط ترافیکی به شمار می‌آید.

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران، بیان کرد: خط‌کشی راه‌ها به صرفه‌ترین نوع علائم ایمنی محسوب می‌شود و در دید راننده قرار می‌گیرد.

یمینی گفت: یکی از اقدامات موثر ایمنی جاده‌ای که در کاهش حوادث و در سفر‌های برون شهری نقش دارد اجرای خط کشی ترافیکی بوده که پیام‌های اطلاعاتی- هشداری به  رانندگان می‌دهد.

وی افزود: اداره کل  راهداری  به منظور افزایش ایمنی راه‌ها و هدایت وسایل نقلیه و تفکیک باند‌های رفت و برگشت در نقاط بدون جدا کننده وسط و کاهش میزان تصادفات و سوانح رانندگی عملیات خط کشی راه‌های ارتباطی را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲۰ کیلومتر از جاده شهرکرد به ناغان
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای بزرگراهی آذربایجان غربی ​
  • نصب ۳ کیلومتر نیوجرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان خوی
  • عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • اتصال جاده گردشگری گلمکان به گلبهار
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش/ سایه مرگ در حوالی زن جوان
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود