Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: به دنبال آن هستیم تا فروش اینترنتی فرش دستباف را به عنوان یکی از الویت‌های این بخش برای توسعه بازار داخلی و خارجی ایجاد کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشته دستپاک اظهار داشت: چالش‌های حوزه فرش دستباف، عمیق و مربوط به گذشته بوده که بیش از ۵۰ سال است که در این حوزه دچار مشکل شدیم، دلیل آن نگاه و تفکر سنتی حاکم بر این بخش است که تاکنون نتوانستیم از این موضوع فاصله جدی بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که توجه لازم به طراحان فرش و بافندگان صورت نگرفته است، ادامه داد: یکی از مشکلات در حوزه قالیبافان رفع نشدن مشکل بیمه قالیبافان است، برغم این که در سال گذشته مجلس شورای اسلامی مصوب کرد که بتوانیم تمامی افراد واجد شرایط را زیر پوشش بیمه داشته باشیم و بودجه‌ای هم به این منظور تخصیص داده شد اما به دلیل شرایط اقتصادی کشور تاکنون محقق نشده است.

رییس مرکز ملی فرش ایران تصریح کرد: برندینگ جز مشکلات حوزه فرش دستباف است که خوشبختانه در ۲ سال گذشته سعی کردیم توجه به آن و شناسنامه‌دار کردن فرش را جز الویت‌ها قرار دهیم.

وی با اشاره به این که از مرداد سال گذشته اولین کالایی که پیش از نفت مورد تحریم‌های ظالمانه قرار گرفت، فرش دستباف بود، گفت: حدود ۲ میلیون نفر در حوزه فرش دستباف فعالیت دارند که بیش از ۸۰ درصد از فعالان این حوزه را زنان تشکیل می‌دهند.

رییس مرکز ملی فرش ایران اظهارداشت: یکی از مشکلاتی که صادرکنندگان در حوزه فرش دستباف داشتند، بحث پیمان سپاری و تعهد ارزی بود که خوشبختانه با هماهنگی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته تعهد ارزی را به یکسال رساندیم که تاثیر فراوانی بر توسعه صادرات فرش دستباف کشور دارد.

وی با بیان این که جلوی صادرات پشم داخلی به دیگر کشورها را گرفتیم، اظهارداشت: در خصوص تعرفه واردات ابریشم اقداماتی صورت گرفت که سال گذشته اجازه ندادیم تعرفه صادرات ابریشم را افزایش دهند.

دست پاک خاطرنشان کرد: از طرفی به دنبالیم در مکانیزم ۵ ساله با تشکیل کارگروه مواد اولیه در مرکز ملی فرش نوسازی مربوط به تولید مواد اولیه از ابریشم تا پشم را انجام دهیم تا کشور را در راستای مواد اولیه به خودکفایی برسانیم.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه فرش در استان‌ها به ریاست استانداران گفت: کارگروه فرش باعث توسعه صنعت فرش شده به این دلیل که مسائل و مشکلات فرش به صورت استانی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رییس مرکز ملی فرش ایران بیان کرد: بالای ۷۰ درصد از مواد اولیه فرش دستباف تولید داخل است و مقدار کمی ابریشم از کشور چین و ازبکستان برای فرش‌های ابریشمی وارد می‌کنیم و مقداری کمی هم پشم و کرک از کشور نیوزلند و استرالیا وارد می‌کنیم.

وی با اشاره به تاثیر تحریم‌ها بر صادرات فرش دستباف ایرانی ادامه داد: حدود ۸۰ درصد از تولیدات فرش دستباف کشور صرف صادرات می‌شد.

دست پاک خاطرنشان کرد: نزدیک به ۳۰ درصد از صادرات فرش دستباف به کشور آمریکا صورت می‌گرفت که متاسفانه به دلیل تحریم‌ها این میزان از سبد صادراتی حذف شده و به دنبال آن هستیم تا بازارهای جدیدی از چین و روسیه جایگزین کنیم.

وی اضافه کرد: اتفاقات خوبی در راستای صادرات فرش دستباف در حال رخ دادن است و شرکت‌ها و اتحادیه‌های مختلف در این راستا اعلام آمادگی کردند.

در استان اصفهان ۲۸۹ هزار نفر بافنده فرش فعالیت دارد که از این تعداد ۱۰ هزار نفر را مردان تشکیل می‌دهند.

نجف آباد ، فلاورجان، قمشه (شهرضا)، گلپایگان ، نائین ، نطنز، فریدن ، سمیرم ، کاشان و خوانسار مهمترین مراکز بافت و تولید فرش در استان اصفهان هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی

 

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در روز‌هایی که قیمت لاستیک خودرو و سایر لوازم آن روزبه‌روز گران‌تر می‌شود، خرید لاستیک‌های دولتی تنها راهی است که شهروندان می توانند این وسیله ضروری خودرو را تقریباً نصف قیمت بخرند. برای ثبت نام لاستیک دولتی کویر ۴ روش مختلف وجود دارد که ۳ مورد از آنها اینترنتی است و بیشتر فرایند آنها به صورت آنلاین انجام می‌شود. اما شهروند خبرنگار ما مدعی است این شرکت تایرهایی را که اینترنتی خریده است ، تحویل نداده و درخواست رسیدگی دارد.

متن شهروند خبرنگار ما:

شرکت کویر تایر در فروش های اینترنتی تمام وجه تایر را بصورت برخط از مشتری دریافت می کند اما از ارسال تایرها خبری نیست.

امکان خرید لاستیک از طریق سامانه های فروش شرکت های تولید کننده فراهم شده است اما فروش های اینترنتی شرکت کویرتایر با گذشت مدت زمان اعلامی، به دست مشتریان نمی رسد و هیچ یک از شماره های تماس شرکت پاسخگوی مشتریان نیست.

در بخش پیگیری سفارشات بعد از تاخیرهای طولانی، عنوان می شود که مرسوله از طریق تیپاکس ارسال شده است اما کد پیگیری ثبت شده در سایت کویرتایر، در سامانه پیگیری تیپاکس وجود ندارد و شرکت تیپاکس هم اعلام می کند که چنین مرسوله ای را تحویل نگرفته است.

 مشتریان تمام هزینه های خرید و ارسال لاستیک را به حساب کویرتایر واریز کرده اند و هیچ راهی برای پیگیری سفارشات ندارند، روابط عمومی شرکت کویرتایر هم پاسخگوی مشتریان نیست.

دیگر خبرها

  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • عرضه اینترنتی دارو به صورت آزمایشی
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند