Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیب زاده با اشاره به اینکه ۳۴ هزار هیئت مذهبی دانش‌آموزی در سطح مدارس کشور فعالیت می‌کنند، گفت: مهمترین بخش این فعالیت برنامه احلی من‌العسل است.

به گزارش خبرگزاری شبستان: «محمدرضا مسیب‌زاده» در کارگاه تخصصی معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان‌ها در بوشهر با اشاره به تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم اظهار داشت: در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، تاکنون 3 میلیون و 100 هزار نفر در کشور در این طرح شرکت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورشبا اشاره به شرکت دانش آموزان در حفظ جزء 30 قرآن کریم خاطرنشان کرد: 2.3 میلیون نفر دانش‌آموز و 500 هزار نفر فرهنگی در طرح حفظ جزء 30 قرآن شرکت کردند.

 

وی به اجلاسیه نماز با عنوان نماز و مدرسه پرداخت و تصریح کرد: در این ارتباط تاکنون 32 پیش اجلاسیه استانی و 780 پیش اجلاسیه در مناطق آموزشی برگزار شده‌ است.

 

مسیب‌زاده با تاکید بر این نکته که تلاش شده امسال سال نماز در آموزش و پرورش باشد افزود: براساس تاکید رهبر معظم انقلاب فضای مدرسه باید به محل نماز خوانی دانش‌آموزان تبدیل شود زیرا این برترین راه برای تضمین سلامت جامعه است.

 

وی از برگزاری نماز جماعت در مدارس خبر داد و بیان کرد: اکنون نماز جماعت در بیش از 70 هزار مدرسه واجد شرایط برگزار می‌شود.

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در نمازهای جماعت اختیاری و داوطلبانه است گفت: اکنون 18 هزار امام جماعت و 52 هزار نیروی فرهنگی اقامه نماز جماعت در مدارس برعهده دارند که به صورت میانگین روزانه 300 هزار نفر برای اقامه نماز در مدارس فعالیت می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه هیچ کسی اجازه تغییر کاربری نمازخانه‌ها به کلاس درس ندارد افزود: به دستور وزیر آموزش و پرورش تغییر کاربری نمازخانه‌ها به کلاس درس ممنوع است البته در کشور نمازخانه‌های چند منظوره وجود دارند که مورد تائید هستند.

 

مسیب‌زاده از وجود 40 هزار نمازخانه با فضایی مستقل در کشور خبر داد و بیان کرد: مدرسه‌های تازه تاسیس با در نظر گرفتن فضای نمازخانه احداث می‌شوند و در این راستا مهم برگزاری نماز جماعت در مدارس است و نباید وجود برخی کمبودها سبب شود که از اصل برگزاری نماز جماعت غافل شویم.

 

وی به فعالیت بیش از 750 مرکز دارالقرآن در کشور اشاره کرد و گفت: این دارالقرآن ها مسئول ارائه فعالیت‌های تکمیلی آموزش قرآن مدرسه‌ها هستند و سالانه یک میلیون نفر در این مراکز ثبت نام و آموزش‌های لازم در این زمینه را فرا می‌گیرند.

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در بخش عترت 34 هزار هیئت مذهبی دانش‌آموزی فعالیت دارند گفت: مهمترین بخش فعالیت بخش عترت ششم ماه محرم برنامه احلی من‌العسل است.

 

وی از نام‌ گذاری هفته پایانی آذرماه به عنوان هفته قرآن، عترت و نماز در مدارس خبر داد و خاطرنشان کرد:در این هفته همه ساله برنامه‌های متنوع مرتبط با منشور نورانی و ارزشمند قرآن، عترت و نماز توسط مربیان و معاونان پرورشی در مدارس برگزار می‌شود.

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال هفته قرآن، عترت و نماز از 23 تا 29 آذرماه برگزار می‌شود افزود: روز شمار و فعالیت‌های پیشنهادی برای هفته قرآن، عترت و نماز به مدارس سراسر کشور ابلاغ شده‌است.

 

منبع: رسا

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد سامانه فهما انتخابات مجلس انتخابات روز دانشجو کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد بودجه هیئت دانش آموزان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در جلسه شورای اقامه نماز مازندران، حکمرانان شایسته را نمازگزاران واقعی جامعه توصیف کرد و افزود: ظرفیت گروه های مردمی مازندران همواره قدرتمندترین گروه ها هستند و باید گروه های مردمی اقامه نماز جماعت با مشارکت جوانان همانند گروه های خیرین و محیط زیست فعال شوند.

وی با تاکید بر اینکه مسئول سازی نماز در دستگاههای اجرایی مازندران باید عملیاتی شود، ادامه داد: مراکز علمی و دانشگاهی مازندران در اهمیت برپایی اقامه نماز جماعت باید بیشتر پای کار باشند. پیشینه دیار علویان در حفظ ارزش‌های دینی و اسلامی را باید همواره حفظ و ترویج کنیم.

نوری با تاکید بر اینکه رسانه‌ها در گفتمان سازی اقامه نماز مازندران بیشتر ورود داشته باشند، گفت: امروز خطر جدی که جامعه اسلامی و دینی را تهدید می کند، فردی کردن دین است.

استاندار مازندران با اظهار اینکه اقامه نماز در دیار علویان همواره باید با جدیت عملیاتی شود، گفت: اگر مردم را پای فریضه نماز بیاوریم، مابقی فرایض دینی و اسلامی عملیاتی می شود. نور نماز همه فرایض دینی را روشن می کند، بنابراین اقامه نمازجماعت در همه نقاط مازندران باید مورد اهتمام قرار بگیرد.

استاندار مازندران به تظاهرات دانشجویان آمریکایی در راستای. حمایت از مردم غزه اشاره کرد و گفت: به طور یقین دانشجویان و جوانان مراکز علمی و دانشگاهی کشور باید بیش از پیش ورود داشته باشند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901983

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی