Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیرکل سازمان ملل می‌گوید که این سازمان قادر نیست به طور مستقل منشا موشک‌ها و پهپاد‌های استفاده شده در عملیات علیه تاسیسات نفتی عربستان در ماه سپتامبر را تایید کند. تاریخ انتشار: 09:08 - 20 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۵۸۷۸ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ «آنتونیو گوترش» در گزارشی به شورای امنیت اعلام کرد که سازمان ملل نمی‌تواند به طور مستقل منشا موشک‌ها و پهپاد‌های مورد استفاده در عملیات علیه تاسیسات نفتی عربستان در ماه سپتامبر را تایید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش بلومبرگ، آنتونیو گوترش روز گذشته (سه‌شنبه) به شورای امنیت گزارش داد که قادر نیست به صورت مستقل منشا موشک‌ها و پهپاد‌های مورد استفاده در عملیات علیه تاسیسات نفتی سعودی را در ماه سپتامبر تایید کند.
در گزارش دبیرکل سازمان ملل آمده است: "این سازمان تسلیحات مورد استفاده علیه تاسیسات نفتی عربستان در منطقه «عفیف» در ماه مه، علیه فرودگاه بین المللی «ابها» در ماه‌های ژوئن و آگوست و نیز علیه تاسیسات «آرامکو» عربستان شامل «بقیق» و «خریص» در ماه سپتامبر را مورد بررسی قرار داده است. "
       • بیشتر بخوانید: تاثیر عملیات نیرو‌های یمنی بر محاسبات بن سلمان عملیات پهپادی علیه آرامکو آسیب پذیری امنیتی عربستان را آشکار کرد
در ادامه این گزارش که توسط آن دسته از بازرسان سازمان ملل که بر تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران و یمن نظارت دارند، تهیه شده، آمده است: "در حال حاضر این سازمان نمی‌تواند به طور مستقل تایید کند که موشک‌های کروز و پهپاد‌های مورد استفاده در این عملیات منشا ایرانی داشته‌اند یا به شکلی مغایر با قطعنامه‌های سازمان ملل منتقل شده‌اند. "
گزارش ۶ ماهه گوترش در ادامه تاکید می‌کند: "ما هنوز در حال جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات بیشتری درباره این موشک‌های کروز و پهپاد‌ها هستیم و در زمان مقرر نتایج بیشتر را در این مورد ارائه خواهیم کرد. "
گوترش هر سال ۲ بار اجرای تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را به شورای امنیت گزارش می‌کند.
شورای امنیت سازمان ملل هفته آینده گزارش جدید را به بحث می‌گذارد.
در حالی که نیرو‌های یمنی مسئولیت عملیات پهپادی علیه تاسیسات نفتی عربستان را در ۱۴ سپتامبر (۲۳ شهریور) سال جاری به عهده گرفتند، آمریکا، برخی از کشور‌های اروپایی و عربستان همچنان ایران را به مداخله در این عملیات متهم می‌کنند؛ ادعایی که مکررا از سوی تهران رد شده است.
عملیات مذکور با به نصف رساندن ظرفیت تولید عربستان و کاهش ۵ درصدی عرضه جهانی نفت، تاثیر مهمی بر بازار جهانی این کالای استراتژیک داشت و آسیب پذیری عربستان را بیش از پیش آشکار کرد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آرامکو تحولات بین الملل عربستان سعودی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی

به گزارش قدس آنلاین، مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای مقابله با دشمن صهیونیستی و حمایت از مردم غزه و پاسخ به جنایات اشغالگران صهیونیست علیه غیرنظامیان فلسطینی به ویژه زنان و کودکان، بامداد پنجشنبه حمله پهپادی به یک هدف مهم در بندر ایلات در فلسطین اشغالی انجام داده است.

مقاومت اسلامی عراق پیش تر نیز اعلام کرده بود که هدف مهمی را در بلندی‌های جولان اشغالی سوریه هدف حمله پهپادی قرار داده است.

براساس اینفوگرافی که به تازگی رسانه جنگ نیروهای مقاومت منتشر کرده‌اند، مقاومت اسلامی عراق در ۲۰۰ روزه گذشته که از طوفان الاقصی می‌گذرد، به ترتیب ۲۴۳ عملیات حمله به ۹۰ هدف در خاک عراق، ۶۵ حمله به اهداف در اراضی اشغالی و ۸۸ حمله به هدف در سوریه انجام داده است.

گروه مقاومت اسلامی عراق در عملیات‌های گذشته به سرزمین‌های اشغالی، هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد.

این گروه پس از انجام عملیات‌های خود در سرزمین‌های اشغالی، همواره بر حمایتش از مردم غزه و تشدید حملات علیه اشغالگران در ماه مبارک رمضان تأکید کرده بود.

گفتنی است؛ گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ادعای کاخ سفید: از حمله رژیم صهیونیستی به رفح نگرانیم
  • سومین حمله مقاومت عراق به یک هدف حیاتی در فلسطین اشغالی
  • حمله موشکی مقاومت عراق به تل‌آویو
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • پیام عربستان به تل‌آویو درباره حمله به رفح
  • واکنش وزیر کشور به ادعای بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی
  • اولین واکنش وزیر کشور به ادعای بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • اعتراف تازه رسانه‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران