Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا بیکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۸۶ کلاس درس استان مجهز به سیستم گرمایش استاندارد شدند که طبق چشم‌انداز تعیین شده ۲۰۰ کلاس درس بیشتر از آمار مدنظر مجهز شده است.

وی گفت: با توجه به اهمیت توانمندسازی و توجه به تربیت صحیح نسل آینده، رشد و توسعه فضاهای آموزشی استاندارد در اولویت دولت‌ها از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بوده است اما توجه بیش از پیش دولت تدبیر و امید سرانه آموزشی ۶ متر مربعی استان را به ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ مترمربع ارتقا داده است.

وی همچنین از رشد ۱۸ درصدی مشارکت خیرین مدرسه ساز در چند سال اخیر خبر داد و افزود: مشارکت خیرین در تکمیل پروژه‌های نیمه‌ساز از ۲۰ درصد به ۳۸ درصد رسیده که تکریم مناسب و فراهم کردن زمینه مشارکت بیش از پیش خیرین در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و ساخت فضاهای آموزشی جدید حایز اهمیت است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی اظهار داشت: خشکسالی‌های متمادی سبب کوچ و مهاجرت روستاییان به حاشیه شهرها شده و از طرفی احداث و راه‌اندازی مدارس کانکسی در روستاها و تخلیه کلاس‌های درس را به دنبال داشته است.

وی حذف مدارس کانکسی و جایگزین شدن مدارس استاندارد از جمله ساخت ۲۴ کلاس جایگزین در سال گذشته و انعقاد تفاهم‌نامه ساخت ۵۸ کلاس جایگزین کانکس‌های سیار آموزشی بین اداره کل نوسازی مدارس و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را از مهمترین اقدامات صورت گرفته و در دست اجرای این اداره کل عنوان کرد.

بیکی گفت: با تاکید و همراهی استاندار خراسان جنوبی امیدواریم با ساخت و جایگزینی این مدارس تا پایان سال جاری در استان شاهد حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز باشیم.

طبق بررسی‌های صورت گرفته در آینده نزدیک مدارس چند شهرستان خراسان جنوبی به صورت ۱۰۰ درصد از سیستم گرمایش مرکزی استفاده خواهند کرد.

۱۷۵ هزار دانش‌آموز در ۱۲ منطقه آموزشی خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها خراسان جنوبی سازمان نوسازی مدارس دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی سازمان نوسازی مدارس دانش آموزان خراسان جنوبی سازمان نوسازی مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری

محمد صفرزاده اظهار داشت: از این تعداد ۷۰ مدرسه با ۳۵۱ کلاس درس و ۴۶ هزار متر مربع زیربنا، دو نمازخانه، هشت سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی با ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که برای تکمیل فضا‌ها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی افزود: برای کمک به مدرسه سازی از گروه‌های جهادی، شورای بانوان، نهاد‌های دولتی و حاکمیتی و دانش آموز خیری کمک گرفته می‌شود، در صورتی که بخشی از مسئولیت اجتماعی به سمت مدرسه سازی سوق پیدا کند مشکل مدارس در استان حل می‌شود.

صفرزاده با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲۸ متر مربع و سرانه استاندارد ۸.۳۹ مترمربع است، اضافه کرد: میزان سرانه در استان ۸.۲۵ متر مربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی نداریم، البته با بازنگری شناسنامه فنی فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی در استان مشخص خواهد شد.

وی بیان داشت: در جشنواره خیرین مدرسه ساز دور گذشته میزان مشارکت و تعهد خیرین ۶۴ میلیارد تومان بود که حدوداً ۵۰ میلیارد تومان آن محقق شد، از طرفی عمده مبالغی که از محل خیرین تامین می‌شود از خارج از استان بوده که لازم است میزان مشارکت مردم استان افزایش یابد، بنابراین می‌توان گفت باید فرهنگ چند خیری به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در استان نهادینه شود.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

صفرزاده افزود: زیربنای کل طرح‌های خیری در دست اجرا در استان ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: هم‌اکنون سرانه آموزشی کشور ۸.۳۹ متر مربع و استان ۸.۲۵ متر مربع است که این آمار براساس آمار طرح شناسنامه سال‌ها ۹۳ است و باید این اطلاعات به روز رسانی شود.

صفرزاده ادامه داد: در سرانه فضای آموزشی در کل نسبت به کشور در وضعیت مطلوب قرار داریم، اما دربرخی مناطق آموزشیبا کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم و باید آمار مدارس براساس منطقه به منطقه استخراج شود تا بتوان وضعیت فضا‌های آموزشی را در همه مناطق استان به سطح متوسط و استاندارد برسانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس