Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:53:49 GMT

مشکل حفاظت از ۱۴ هزار کیلومتر راه آذربایجان‌شرقی

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۶۹۳۸

مشکل حفاظت از ۱۴ هزار کیلومتر راه آذربایجان‌شرقی

به گزارش ایرنا، 14 هزار کیلومتر جاده در آذربایجان شرقی، 21 شهرستان و 2 هزار و 745 روستای استان را به هم مرتبط می کند و نگهداری آنها در طول سال به ویژه فصل بارندگی از اهمیت حیاتی برای سرپا نگهداشتن حیات اجتماعات محلی برخوردار است.

این در حالی است که نگهداری جاده های آذربایجان شرقی در قالب فعالیت 46 راهدارخانه، یکهزار و 169 نفر نیروی انسانی با  665 دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین برف روب و نمک پاش انجام می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آنچه در سال جدید مشکل نگهداری جاده های آذربایجان شرقی را مضاعف کرده، حذف اعتبار 334 دستگاه ماشین آلات استیجاری است که عملیات برف روبی را دشوارتر می کند.

از سوی دیگر هر گونه کمبود در تجهیز، حفاظت و نگهداری جاده های آذربایجان شرقی، زمینه ساز افزایش تصادفات رانندگی و  مرگ و میر ناشی از آن است.

ضرورت اولویت دادن به نگهداری راه های اصلی

معاون هماهنگی عمرانی استاندار آذربایجان شرقی به ایرنا گفت: با توجه به کمبود ماشین آلات راهداری در مقایسه با طول زیاد راه های اصلی، فرعی و روستایی استان باید حفاظت و برف روبی راه ها در طول فصل زمستان براساس اولویت بندی انجام شود.

وی با بیان اینکه اولویت اول باید راه های اصلی و شریانی و راه های پرتردد باشد، اظهار داشت: راه هایی که جایگزین دارند و نیز راه های کم تردد باید در اولویت بعدی قرار گیرد.   

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اهمیت برف روبی راه ها در زمان طلایی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ابتدای بارش، گفت: برف روبی راه ها در حوزه شهری باید از سوی شهرداری ها و در حوزه روستایی توسط دهیاری ها انجام شود.

رحمتی، ادامه داد: برای برف روبی مناطق بحرانی راه های استان می توان از امکانات سایر دستگاه های خدماتی نیز استفاده کرد.

حذف اعتبار جذب ماشین آلات استیجاری، عملیات برف روبی راه های استان را با مشکل مواجه می کند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی نیز در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این استان دارای ۱۴ هزار کیلومتر شبکه راه دارد، گفت: از این تعداد ۱۰ هزار کیلومتر راه روستایی و حدود ۴ هزار کیلومتر راه های اصلی، شریانی و بزرگراهی است.

اورجعلی علیزاده، با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی استانی سردسیر و دارای گردنه های زیاد است، افزود: با توجه به وجود ۲ هزار و ۷۵۴ روستا در استان امکانات این اداره کل برای حفاظت و برف روبی راه های این روستاها جوابگو نیست.

وی یادآوری کرد: در طول محورهای ارتباطی استان ۴۶ راهدارخانه وجود دارد و عوامل راهداری این اداره کل با استقرار در این راهدارخانه ها با استفاده از ۴۶۰ دستگاه سنگین و نیمه سنگین برف روب و نمک پاش اقدام به خدمات رسانی به مسافران و رانندگان عبوری می کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: در سال های گذشته علاوه بر این ماشین آلات از ۳۳۴ دستگاه استیجاری نیز برای برف روبی و نمک پاشی راه ها به ویژه راهای روستایی استفاده می شد که امسال در ردیف بودجه اعتبار جذب این دستگاه ها لحاظ نشده است.

علیزاده، با بیان اینکه در اسفند ماه امسال انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می شود، خواستار تامین اعتبار برای جذب این دستگاه های مورد نیاز برای ارایه خدمات بازگشایی راه ها شد.

وی یادآوری کرد: در صورت بارش ۲۴ ساعته و به شرط توقف بارش و کولاک با امکانات موجود راهداری حداکثر ۱۰ روز طول می کشد کل شبکه های راه استان باز شود.

علیزاده، با اشاره به وجود ۵۹ دستگاه دوربین ثبت تخلفات در سطح استان، افزود: امسال ۴۲ دستگاه دوربین ثبت تخلفات برای استان تخصیص یافته است که مراحل نصب آن ها به ۶۰ درصد پیشرفت رسیده و در صورت تامین برق دکل ها، این دوربین ها تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

آمار تصادفات جاده ای استان ۱۷ درصد افزایش یافته است

سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی نیز در به ایرنا گفت: تا پایان آبان امسال ۲۰ هزار و ۱۱۱ مورد تصادف جاده ای در استان روی داده است که از این تعداد ۳۵۸ تصادف فوتی بوده که در اثر آن ۴۴۱ نفر فوت کرده است.

سرهنگ رضا کریم نژاد، افزود: ۴ هزار و ۲۸۹ تصادف جرحی روی داده در این حادثه ۷ هزار و ۲۵۲ نفر مجروح شده و ۱۵ هزار و ۴۶۴ تصادف خسارتی روی داده است.

وی با بیان اینکه تعداد تصادفات جاده ای استان بر اساس آمار پزشکی قانونی ۱۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است، اظهار داشت: در این مدت تعداد تصادفات فوتی ۱۳ درصد و تعداد فوتی ها ۱۴ درصد کاهش، تعداد تصادفات جرحی ۲ درصد افزایش و تعداد مجروحان یک درصد کاهش و تعداد تصادفات خسارتی ۲۳ درصد افزایش یافته است.

سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه ۲۸ درصد جمعیت استان در مناطق روستایی ساکن هستند، گفت: ۳۳ درصد تصادفات استان در محورهای فرعی و روستایی روی داده است.

سرهنگ کریم نژاد، ادامه داد: در سال جاری تعداد تصادفات در راه های روستایی استان ۳۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است و براساس آمار تعداد تصادفات فوتی ۹ فقره و تعداد فوتی ۷ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۶ درصد افزایش، تعداد مجروحان ۵ درصد کاهش و تعداد تصادفات خسارتی ۴۴ درصد افزایش نشان می دهد.

برچسب‌ها راهداری ایمنی استانداری آذربایجان شرقی حمل و نقل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: راهداری ایمنی استانداری آذربایجان شرقی حمل و نقل راهداری ایمنی استانداری آذربایجان شرقی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • گفتمان غرب در حال فروپاشی است
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است