Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با هفته پژوهش، پنجمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور و مسئولین دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ مهدخت بروجردی علوی در حاشیه افتتاحیه پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با سابقه حدود ۲۷ سال در میان دانشگاههای کشور وضعیت شاخص و منحصر به فردی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظهور نسل چهارم دانشگاه ها، افزود: نسل اول دانشگاه ها تنها آموزش محور بودند و در نسل دوم پژوهش نیز وارد شد. دانشگاه های نسل سوم دانشگاههای مهارتی هستند که باید در حل مشکلات کشور مشارکت داشته باشند.

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: یکی از معیارهای تاسیس مرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی داشتن محیط واقعی کار است. در ده سال اول تاسیس دانشگاه ۳۱۳ مرکز که اصول اولیه را رعایت کرده بودند، مجوز تاسیس گرفتند. در ده سال دوم تاسیس دانشگاه، ۳۱۳ مرکز به ۸۴۲ مرکز افزایش یافت و این رقم تا سال ۹۴ به 1070 مرکز رسید.

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در گذر زمان دانشگاه از آن هدف متعالی دور شده بود ولی در دوره جدید تلاش شد که دانشگاه به رسالت اصلی خود بازگردد.

وی نخستین اقدام در دوره جدید مدیریت دانشگاه را ساماندهی مراکز اعلام کرد و گفت: در گام اول ساماندهی دادن مجوز متوقف شد و از آن به بعد فقط مراکزی مجوز داده شد که دقیقا اصول مربوط به تاسیس مراکز را رعایت کرده باشند.

بروجردی افزود: بر اساس تصمیم دولت، آموزش عالی کشور باید تنها در دست وزارت علوم باشد و سایر وزارتخانه ها نباید دانشگاه داشته باشند. از این رو  مراکزی که وابسته به دستگاه‌های اجرایی بودند، تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه در سال 94 چهارده هزار کد رشته محل در دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود داشت، گفت: به‌منظور ساماندهی وضعیت دانشگاه جامع، تعداد کد رشته محل ها به پنج هزار و ۲۰۰ کد رشته محل کاهش یافته است.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه پایش مدرسان نیز اقداماتی انجام شده است. دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال 1394 حدود۹۰ هزار مدرس داشت که اکنون این رقم به حدود ۴۰هزار نفر کاهش یافته است.

سامانه «جذب مدرسان» اجرا می‌شود

بروجردی خبر داد: دانشگاه در حال تهیه و ساماندهی سامانه «جذب مدرسان» است و  فراخوان جذب مدرسان در هفته آینده به شکل پایلوت اجرایی می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی درخصوص سطح بندی مراکز گفت: مراکزی که در سطح چهار قرار بگیرند نیز از رده مراکز علمی کاربردی خارج و دیگر قادر به پذیرش دانشجو نخواهند بود. اکنون بین ۳۰ تا ۴۰ مرکز سطح ۴ داریم که باید تا آخر این ترم مشکلات خود را حل کنند و سایر مراکز در سطح 2 و 3 قرار دارند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰مرکز نوآوری در کشور مجوز فعالیت دارند، گفت: تا پایان سال ۲۰ رویداد شتاب که به کسب و کارهای نوپا منجر میشود راه اندازی میشود.

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد: در تمام استان ها کلینیک های مشاوره وجود دارد. همچنین در حوزه پژوهشی ۲۳ عنوان کتاب به چاپ رسیده است، برای این موضوع اساتید توسط فراخوان انتخاب شده و ۳ داور مرکز نشر دانشگاهی این کتاب‌ها را داوری کرده اند.

وی برگزاری آزمون یکپارچه را یک گام بسیار مهم در جهت کیفیت بخشی مدرک دانشگاه جامع دانست و گفت: این اقدام سندی است که این دانش اموخته از آزمون های استاندارد با موفقیت گذر کرده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان دانشجو دانشگاه دانشگاه علمی و کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری

فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: یکی از اولویت های اصلی مدیریت این شهرستان در سال جاری ساماندهی و هماهنگی امور مربوط به اتباع و مهاجران خارجی و مقابله با ورود و حضور اتباع غیرمجاز در شهرها و روستاهای تابعه است، در این راستا مرکز جامع غربالگری اتباع در ری به زودی افتتاح خواهد شد.

مهدی باب الحوائجی روز سه شنبه در نشست کمیسیون هماهنگی امور اتباع و مهاجران خارجی شهرستان ری اظهار داشت: یکی‌ از نیازهای اصلی ما در این حوزه راه اندازی هرچه سریعتر مرکز جامع غربالگری اتباع خارجی است که در بسیاری از موارد مرتبط کاربرد داشته و بسیار کمک کننده خواهد بود.

وی افزود: همچنین در همه جلسات کمیسیون می بایست قوانین مرتبط، شرح وظایف و بخشنامه های مربوطه با موضوع اتباع قرائت شده و رؤسای ادارات و دستگاه های عضو نسبت به شرح اقدامات خود اقدام کنند تا بتوانیم نقاط قوت و ضعف مجموعه را شناسایی نماییم.

معاون استاندار تهران با اشاره به اهمیت بالای کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی خاطرنشان کرد: یکی از تأکیدات مهم تشکیل منظم و هر ۱۵ روز یکبار جلسات کمیته های فرعی در پنج بخش تابعه شهرستان است تا جلسات در بخش ها تشکیل و موضوعات مرتبط با اتباع به صورت تخصصی و با شرایط همان منطقه مطرح و پس از بررسی و تحلیل در کمیته ها مهمترین موارد جهت طرح در جلسه کمیسیون شهرستانی ارسال تا در مورد آنها تصمیم گیری شود که بدین شکل به سمت برخورد تخصصی با موضوع پیش خواهیم رفت.

باب الحوائجی‌ ادامه داد: در زمینه برخورد با اتباع غیرمجاز نیازمند یک تفکر جهادی و دلسوزانه و احساس تعهد در تمام مسئولان و متولیان امر هستیم. یکی از اقدامات خوبی که در شهرستان ری انجام شده است راه اندازی مرکز تخصصی غربالگری اتباع و مهاجران خارجی طی روزهای آتی خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد؛ با شروع به کار مرکز و استقرار و شروع به فعالیت سامانه سراسری صیام به صورت دقیق و مستند به اطلاعات مورد نیاز مانند وضعیت اخذ مجوزهای قانونی، محل زندگی، شغل و دیگر موارد مورد نیاز دسترسی داشته باشیم.

فرماندار ویژه شهرستان ری یادآور شد: با افتتاح مرکز جامع غربالگری و اطلاع رسانی مناسب در این خصوص پس از این موضوع ساماندهی و هماهنگی امور مرتبط با اتباع و مهاجران خارجی به صورت کاملا تخصصی و مستند پیش خواهد رفت و بویژه در موضوع شناسایی اتباع غیرمجاز و اعمال برخوردهای قانونی می توانیم به آمار قابل قبولی دست یابیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود