Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس کنونی در حقیقت در رأس امور نیست. اگر به تاریخ مجلس توجه کنید متوجه سیر نزولی عملکرد مجلس می‌شوید.

محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت، در اختتامیه دهمین جشنواره سراسری یادمان ولایت با تشکر از مردم جیرفت گفت:«نعمت ولایت از نعمت‌هایی است که خداوند در قرآن با ارائه این نعمت بر انسان‌ها منت نیز گذاشت، این موضوع ارزش ولایت و رهبری است و در حقیقت ارزش و اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند قرن بر ما مسلمین و شیعیان گذشت و ما هیچ زمانی نتوانستیم یک حکومتی را برپا کنیم. افتخارمان آن است که هیچ زمانی سرزمین‌مان بت‌پرست نبوده است. با ورود اسلام، این سرزمین همیشه محب اهل بیت و تبعیت از فرهنگ قرآن بود.»

وی ادامه داد: «اهلیت رهبری آنجاست وقتی مردی مانند حضرت امام راحل، این مرد الهی که ایمان به سنت‌های الهی داشت، مردی که به ایمان به وعده‌های الهی داشت، می‌دانست آن چیزی که خدا وعده داده، قطعی است و می‌دانست وقتی در مسیر سنت‌های الهی حرکت کند پیروزی خواهد شد چرا که این موضوع از وعده‌های خدا است. هنگامی‌که امام راحل در سال ۴۲ قیام خود را برای خدا آغاز کرد همگی به ایشان گفتند که با چه کسی قصد قیام علیه این رژیم منحوس با بن دندان مسلح را دارید؟ با کدام سرباز، نیرو یا مردمی می‌خواهید این اقدام را انجام دهید؟ اما امام راحل باتوجه به این‌که به سنت‌های الهی اعتقاد داشتند، یک‌تنه ایستادند و جز برای خدا کلامی نگفتند و جز در این راه گامی برنداشت.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: «نعمت رهبری و ولایت است که ما را از پیچ‌های خطرناک دنیا، بحران‌ها، تهدیدها و فتنه‌های گوناگون نجات داده است. امروز در نظامی تحت سایه احکام الهی زندگی می‌کنیم فلذا همیشه باید قدر این نعمت را بدانیم که هرگز از این عمود فاصله نگیریم و همیشه گوش به فرمان ولایت باشیم

وی با بیان این‌که انقلاب اسلامی ما در پیروزی و تداومش به چند عنصر نیاز دارد، افزود: «نخست، حفظ ولایت رهبری است چرا که تمام تلاش دشمن بر تضعیف رهبری و نظام ولایی در این کشور است. مردم، دومین عنصر مهم اساسی در کشور هستند. اگر مردم در میدان حضور نداشته باشند، ولایت نیز نمی‌تواند تدابیر و خواسته‌های خود را تحقق یابد. نکته سوم آن است که در اداره جامعه، تصمیمات و حرکات به سنت‌های الهی پایبند باشیم.»

قالیباف با تأکید بر این‌که باید به سنت‌های الهی پایبند باشیم، افزود: «ما باید به وعده‌های الهی به عنوان چهارمین عنصر پایبند و سختی‌ها را طی کنیم چراکه خواست خداوند است. این خدا همانی است که در دفاع مقدس در حوزه امنیت دفاعی و امنیتی به ما کمک کرده است بنابراین این خدا در حوزه اقتصادی نیز به ما برکت می‌دهد، این ما هستیم که به گونه‌ای عمل نمی‌کنیم که سنت های الهی در حوزه اقتصاد نیز به کمک ما بیایند..»

مجلس کنونی در حقیقت در رأس امور نیست

وی با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر این‌که مجلس باید در رأس امور قرار گرفته باشد، گفت: «مجلس کنونی در حقیقت در رأس امور نیست. اگر به تاریخ مجلس توجه کنید متوجه سیر نزولی عملکرد مجلس می‌شوید. اگر می‌خواهیم جلوی خسارات را بگیریم باید پای باورهایمان بایستیم یعنی افرادی را به مجلس بفرستیم که به مردم ایمان داشته باشندو خود را وکیل‌المله بدانند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «نماینده مردم باید از ملت ایران در حوزه های ملی و بین‌المللی نمایندگی کند و به هیچ چیز به جز مصلحت مردم نیاندیشد. افرادی باید وارد مجلس شوند که باورشان بر مبانی انقلاب باشد نه آن‌که به دنبال فرهنگ لیبرالیسم و غرب‌زدگی حرکت کنند.»

وی ادامه داد: «نمایندگانی باید وارد مجلس شوند که هنگامی که می‌گویند مرگ بر آمریکا، باورشان از مرگ بر آمریکا یعنی اقتصاد کشور را حل کردن باشد، یعنی در کشور محروم نداشته باشیم، یعنی در کشور فقیر نداشته باشیم، چرا که این‌موضوعات از خواسته‌های ولایت و مردم است و این ظرفیت در کشور وجود دارد.»

قالیباف گفت: «مجلسی باید در دوم اسفند شکل بگیرد که بتواند در مشکلات اقتصادی کمک و راهگشای برای دولت باشد، اگر دولت کار را متوقف می‌کند، مجلس باید آن را وادار به اتخاذ تصمیم درست کند در غیر این صورت این وضعیت در کشور ادامه خواهد داشت. ان‌شاءلله روزی فرا خواهد رسید که هر سه قوه در کشور با مدیریت و ایمان به مبانی انقلاب گام برخواهند داشت.»

وی ادامه داد: «وظیفه ما مسئولین آن است که اگر می‌گوییم مرگ بر آمریکا، اگر می‌گوییم انقلابی هستیم، اگر می‌گوییم ، خدمتگزار مردم هستیم، اگر به دنبال این هستیم تا تمدن ایران و تمدن اسلام را باافتخارتر کنیم، اگر به دنبال بالا بردن عزت مسلمین هستیم باید کارآمدی در دین در اداره جامعه را ایجاد کنیم.»

وی ادامه داد: «اگر دنبال پیشرفت‌ها در کشور هستیم باید از جوانان استفاده کنیم. تحول در نیروی انتظامی زمانی رخ داد که جوانان و زنان به ناجا اضافه شدند. اگر قصد ایجاد تحول در مدیریت کشور را دارید باید به جوانان فرصت دهید اما معنی این حرف هرگز آن نیست که پیشکسوتان و باتجربه‌ها باید از عرصه خارج شوند، آنها نیز باید حضور داشته و به جوانان تجربه‌شان را انتقال دهند چراکه جوانان بدون توجه به تجربه پیشکسوتان هرگز موفق نخواهند شد.»

قالیباف در پایان گفت: «من باید در اینجا به صراحت اعلام کنم از آن چیزی که باید می‌بودیم و آن ظرفیتی که داشتیم به درستی در کشور استفاده نکردیم و باید جبران شود. ان‌شاالله در گام دوم همگام با رهبری و مردم این موضوع برقرار خواهد شد.»/تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند

 

به گزارش تابناک، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

 
 
وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشا و درس‌آموز است
  • جوانان و نوجوانان اندیشه شهید مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • فیلم/ روایت روح‌الامینی از رقبای قالیباف برای ریاست مجلس
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان