Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان اعتبار دو میلیارد تومانی پروژه ساماندهی و کنترل سیلاب شهرک کوثر(گریزه) سنندج مشروط بر انجام مطالعات معتبر به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، در فروردین ماه امسال بود که آبهای سطحی شهرک کوثر در فروردین امسال به دلیل بارندگی زیاد به یک معضل تبدیل شد و باید کانالی در سطح معبر شهرک کوثر اجرا شود تا مشکلات را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان که عصر امروز در استانداری کردستان برگزار شد، اعضای جلسه اعلام کردند، پروژه ساماندهی و کنترل سیلاب شهرک کوثر گریزه سنندج در سوم مهرماه 98 در جلسه کمیسیون ماده 23 مطرح شد که برای احداث 340 متر کانال چهار میلیارد و 600 میلیون تومان توسط شهرداری برآورد اولیه شده است بنابراین ضرورت اجرای این پروژه در کمیسیون به تصویب اعضا رسید اما طراحی پروژه دارای ایراداتی بود چرا که مشاور طرح دبی سیلاب را حدود 80 مترمکعب در ثانیه در نظر گرفته بود.

براین اساس قرار شد مشاور طرح شهرداری مجددا این پروژه را بررسی کند و سپس حجم سیلاب را در شهرک کوثر سنندج نهایی و به آب منطقه‌ای اعلام کند تا میزان اعتبار لازم برای اجرای آن به تصویب برسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان در این جلسه به پروژه کانال آب شهرک کوثر سنندج به عنوان یک پروژه استانی پرداخت و اظهار کرد: کمیسیون ماده سه برای انجام این کانال تشکیل شد و طبق قانون اگر تا سقف دو میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه نیاز باشد تصمیم‌گیری لازم در کمیسیون برای اجرای آن اتخاذ می‌شود اما اگر هزینه اجرای پروژه‌ای بالاتر از دو میلیارد تومان بود باید در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی مصوب شود.

بهرام نصراللهی زاده با اشاره به اینکه سال گذشته براثر بارندگی شدید شاهد آبگرفتگی معابر شهرک کوثر سنندج بودیم، افزود: چند ماه پیش کمیسیون ماده 23 تشکیل شد و ایرداتی بر طرح مشاور شهرداری گرفته شد و اعضای این کمیسیون برای اجرای این طرح قانع نشدند و نیاز است مطالعات بیشتری روی آن انجام شود.

وی با بیان اینکه این پروژه باید اجرا شود و مطالعات معتبری روی آن انجام گیرد، اعلام کرد: از نظر فنی باید تیمی متشکل از شهرداری، راه و شهرسازی، دفتر فنی استانداری، آب منطقه‌ای و افراد فنی تشکیل شود تا مطالعات انجام شده تطبیق داده شود و به نتیجه موثر برای برآورد اعتبار این شهرک برسد.

وی بیان کرد: اگر بارندگی‌های امسال نیز همچون پارسال شدید باشد و به منازل مردم آسیب برساند، همه ما به لحاظ اخلاقی مسوولیم بنابراین باید مصوب کنیم که اگر اعتبار این پروژه بیش از دو میلیارد تومان بود نیاز به مصوبه شورای برنامه‌ریزی نداشته باشد و سریعا به انجام برسد.

بنابراین اعتبار دومیلیارد تومانی پروژه شهرک کوثر سنندج مشروط به اینکه مطالعات معتبری روی این گروژه انجام گیرد به تصویب اعضای جلسه رسید.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: سنندج استان کردستان توسعه ساماندهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

محمد کرمی  ضمن تشکر از حمایت‌ها و عنایت‌های رهبر معظم انقلاب و پیگیری و دستورات رئیس جمهور و هیات دولت برای رسیدگی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت.

وی افزود: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

وی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمان کوتاه بود که با عنایت‌های الهی خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان مشاهده کردیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون متر مکعب سد پیشین و ۲۱۷ میلیون متر مکعب سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون متر مکعب این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ متر مکعب بود کنترل اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر پیش بینی می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در ۴۸ ساعته اول سیل در جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و پای کار و آماده باش بودن همه دستگاه اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از این خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

تمام دستگاه‌های نظامی و امدادی پای امدادرسانی به سیلزدگان بلوچستان

وی با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از ۲۱۰ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر راه فرعی، سه هزار و ۷۵۰ کیلومتر راه روستایی و ۸۵۵ دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی انجام و بخشی از قراردادها منعقد شد و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا دیگر شاهد این خسارت‌ها نباشیم.

کرمی بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه واحد مسکونی در جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب دچار خسارت شده که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگذاری دارد و باید سجده شکر به جا آوریم زیرا منابع آبی تامین شده و با وزیر نیرو توافق کردیم از میزان آب ذخیره شده در سدها بخش کشاورزی را توسعه، آبرسانی و آب آشامیدنی این مناطق را تامین کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت ۲ سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • پوشش کامل فیبر نوری قم ظرف یک هفته آینده انجام می‌شود
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان