Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه مصرف گاز روزانه استان را در حال حاضر حدود 13.5 میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: 580 هزار مشترک خانگی، تجاری و صنعتی داریم.

سیروس شهبازی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، ماموریت اصلی شرکت گاز استان را تامین و توزیع گاز و سوخت پایدار برای مشترکان بخش‌های مهم خانگی، تجاری، صنعتی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دانست و اظهار داشت: گاز یک منبع انرژی ارزان و سهل‌الوصول برای مصرف‌کنندگان در زمینه‌های مختلف است.

وی در خصوص آخرین وضعیت گازرسانی استان، گفت: هم‌اکنون 99.5 درصد خانوارهای شهری در قالب 28 شهر و 72 درصد از خانوارهای روستایی در قالب یک‌هزار و 310 روستا از نعمت گاز برخوردار هستند.

به گفته مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه، در مجموع 92 درصد خانوارهای شهری و روستایی در قالب 580 هزار مشترک خانگی، تجاری و صنعتی هم‌اکنون از نعمت گاز برخوردار هستند.

وی به وجود 2 هزار و 543 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار در استان اشاره کرد و افزود: وزارت نفت در خصوص گازرسانی به روستاها اولویت‌بندی کرده که اولویت نخست گازرسانی به روستاهای بالای 20 هزار خانوار است.

شهبازی با بیان اینکه اولویت‌های بعدی روستاهای زیر 20 هزار خانوار را زیر پوشش قرار می‌دهیم، ادامه داد: برنامه هدف وزارت نفت پوشش 95 درصدی روستاهای استان از نعمت گاز است.

وی یادآور شد: عملیات‌های اجرایی گازرسانی هم‌اکنون در 680 روستا با اعتبار اولیه 400 میلیارد تومانی در دست پیمانکاران است.

این مسؤول گفت: با اتمام پروژه‌های مذکور ضریب نفوذی در بخش روستایی به 91 درصد و در کل استان (خانوارهای شهری و روستایی) به 98 درصد می‌رسد.

شهبازی با بیان اینکه در بخش پروژه‌های اجرایی در سرتاسر استان روزانه 3 هزار متر شبکه کار می‌شود، افزود: از ابتدای سال‌جاری تا به امروز 530 کیلومتر شبکه در سطح استان اجرا شده که در راستای آن 10 هزار مشترک جدید اضافه و 8 هزار علمک نیز نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه به فعالیت 74 جایگاه سی.ان.جی در سطح استان اشاره و بیان کرد: این تعداد جایگاه‌ها روزانه 800 هزار مترمکعب گاز مصرف می‌کنند یعنی چیزی در حدود 30 هزار خودرو از جایگاه‌ها سوختگیری انجام می‌دهند.

وی مصرف گاز روزانه استان را در حال حاضر حدود 13.5 میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: 2 هزار و 285 واحد صنعتی و 18 شهرک صنعتی استان، از نعمت گاز برخوردار هستند.

*62 درصد مشترکان شرکت گاز کرمانشاه برای حذف قبوض کاغذی مشارکت داشتند

شهبازی در ادامه اشاره‌ای نیز به حذف قبوض کاغذی گاز در استان داشت و در این رابطه، خاطرنشان کرد: از ابتدای آذرماه این کار را در راستای حفاظت از محیط زیست و صرفه‌جویی در هزینه‌ها شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: لازم است مشترکان شماره اشتراک روی قبض گاز خود را به سامانه 3000618300 ارسال کنند تا در سامانه ثبت شوند.

به گفته این مسؤول، تاکنون 62 درصد از مشترکان شرکت گاز استان اطلاعات خود را ارسال و برای حذف قبوض کاغذی در سامانه مورد نظر ثبت شده‌اند.

شهبازی در خصوص مزیت حذف قبوض کاغذی، اضافه کرد: در سال هشت دوره کنتورخوانی مشترکان انجام می‌شد که در راستای آن 4 میلیون و 800 هزار قبض صادر می‌شد.

وی افزود: هر سه تا قبض معادل یک برگ کاغذ A4 است، یعنی سالانه یک‌میلیون و 600 برگ کاغذ A4 استفاده می‌شد حال اگر هر برگه را پنج گرم تصور کنیم تقریبا معادل 8 هزار کیلوگرم می‌شود، برای هر هزار کیلوگرم کاغذ 24 درخت نیاز است، به عبارتی سالانه باید 24 هزار درخت برای صدور قبض کاغذی گاز مشترکان استان قطع شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز کرمانشاه روستا مصرف مدیر عامل شهبازی فارس قبض کاغذی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • امسال هم صعود بازی دراز از راه رسید/ آمادگی دستگاه های اجرایی برای این صعود باشکوه
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند