Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهناز ملانظری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره افزایش 10 درصدی بودجه دانشگاه‌ها در لایحه بودجه 99 اظهار کرد: بودجه سال 99 در کل افزایش یافته؛ اما به نظر نمی‌رسد رشد بودجه هزینه‌ای، نسبت به پیش‌بینی برای افزایش حقوق و دستمزدها در سال 99 مناسب باشد. برای سایر هزینه‌ها، درصد کمی لحاظ شده و افزایش قیمت‌ها به‌نوعی این رشد را می‌بلعد و در سطحی بالاتر از رشد کمی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امیدوار هستیم که بتوانیم موضوع را به‌خوبی مدیریت کنیم. البته کار ساده‌ای نخواهد بود؛ اما آنچه مسلم است شرایط سختی داریم. وقتی بودجه انقباضی بسته می‌شود، همه را به فکر وامی‌دارد تا راهکارها و راه چاره‌هایی پیدا کنند. شاید از این نظر، نگاه سازنده‌ای باشد تا به‌دنبال راهکارهای جدید بگردیم.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) درباره ناگزیری برخی دانشگاه‌ها از صرف بودجه‌های پژوهشی و فرهنگی برای تأمین نیازهای اولیه دانشگاه خاطرنشان کرد: این یک واقعیت است که زنجیره معیوبی وجود دارد. درست است که پژوهش‌ها می‌توانند نگاه آینده‌نگرانه‌ای برای درآمدزایی دانشگاه‌ها باشند؛ اما پژوهش‌ها نیازمند سرمایه‌گذاری و صرف هزینه اولیه هستند که با افزایش قیمت‌ها، امکان سرمایه‌گذاری‌ها و به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی حتی در حد تعمیرات و حفظ و نگهداری دشوار شده و دانشگاه‌ها دچار مشکل می‌شوند.

ملانظری بیان کرد: افزایش قیمت مواد اولیه تأثیر بسیاری بر پژوهش‌ها گذاشته است و طبیعتاً به مسیر درآمدزایی از محل پژوهش‌ها، آسیب می‌زند. البته همه ما همیشه با امید زنده هستیم، امیدواریم که بتوانیم در جهش و چرخشی، فعالیت‌های پژوهشی را از آسیب‌ها محفوظ بداریم و حرکتی که باید در حوزه پژوهش اتفاق بیفتد را رقم بزنیم.

وی با اشاره به حضور دانشگاه الزهرا (س) در رتبه‌بندی‌های معتبر بین‌المللی افزود: کار ساده‌ای پیش رو نداریم؛ اما همه به «ما می‌توانیم» معتقدیم و امیدواریم که بقیه مسیر را نیز با موفقیت طی کنیم. دانشگاه الزهرا (س) در برنامه راهبردی خود، ارتقای کیفی را به‌عنوان اصل اولیه در نظر گرفته است. امروز فضای موجود بین دانشگاه‌ها، رقابتی است و در این شرایط، کیفیت‌ها حرف اول را می‌زنند و میزان تقاضای دانشجویان را برای ورود به دانشگاه بالا می‌برند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) تأکید کرد: در چشم‌انداز و برنامه راهبردی دانشگاه، همه موارد را لحاظ و در برنامه‌های عملیاتی، پیاده‌سازی کرده‌ایم. تمام نگرانی ما از شرایط بودجه‌ای به‌هم‌ریخته این است که مسیر پیدا شده، آسیبی نبیند؛ اما دانشگاه الزهرا (س) همکاران خوب و توانمندی دارد که همه با درک شرایط، ما را همراهی می‌کنند. امیدوار هستیم مسیر رشد دانشگاه، مستدام باشد و بتوانیم گام‌های بلندی برداریم.

ملانظری در پایان گفت: قطعاً دانشگاه الزهرا (س) به‌عنوان دانشگاهی خاص با شرایط متفاوت، ظرفیت عظیمی دارد و انتظار می‌رود در جایگاه بسیار خوبی قرار بگیرد. این دانشگاه می‌تواند مقصد بسیار خوبی برای دانشجویان بین‌المللی و ظرفیتی برای بانوان ایرانی باشد؛ چه از نظر تحصیل و چه از باب نگاه‌های مدیریتی درون دانشگاه الزهرا (س).

انتهای پیام/

168 / 320 مهناز ملانظری ملانظری دانشگاه الزهرا دانشگاه الزهرا بودجه دانشگاه ها 99 لایحه بودجه 99

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ملانظری دانشگاه الزهرا دانشگاه الزهرا بودجه دانشگاه ها 99 لایحه بودجه 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۷۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود