Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان موسسه تحقیقاتی آکواریوم خلیج مونتری (MBARI) در ایالت کالیفرنیا چندین هزار حفره مرموز در بستر دریا پیدا کرده‌اند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، دانشمندان موسسه تحقیقاتی آکواریوم خلیج مونتری (MBARI) در ایالت کالیفرنیا چندین هزار دهانه حفره مرموز در بستر دریا پیدا کرده‌اند. منشاء دقیق این حفره‌های کشف شده ناشناخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بزرگترین حفره‌ها دارای عرض متوسط ۱۷۵ متر و عمق ۵ متر و لبه‌های گرد هستند. در کل ۵ هزار و ۲۰۰ از چنین حفره‌هایی در مساحتی هزار سیصد کیلومتر مربعی کشف شده است. حفره‌های کوچک به قطر حدود ۱۱ متر و عمق ۱ متر می‌رسند. آن‌ها دارای دیواره‌های شیب دار هستند و اغلب دراز هستند.

حفره‌ها و چاله‌های مشابه در سراسر اقیانوس‌ها یافت می‌شوند که اغلب با انتشار متان و سایر مواد حاصل از بستر دریا در ارتباط هستند. این می‌تواند به بی ثباتی بستر دریا منجر شود، که سازه‌هایی مانند سکو‌های نفتی یا توربین‌های بادی را تهدید می‌کند. با این حال، کارشناسان اثری از متان پیدا نکردند. داده‌های بدست آمده حاکی از آن است که این سوراخ‌ها از ۵۰ هزار سال قبل غیرفعال هستند.

در همه حفره‌های کوچک سنگ، جلبک دریایی، استخوان‌ها، زباله‌ها و تجهیزات ماهیگیری یافت می‌شوند. محققان بر این باورند که این حفره‌ها اخیراً و تحت تاثیر جریانات دریایی پدید آمده‌اند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعماق اقیانوس حفره های عجیب گاز متان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در این مدت نسبتاً مواج است و سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

وی افزود: آسمان غالب نقاط استان صاف و در برخی مناطق دریایی و ارتفاعات گاهی گذر ابر پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی روز‌های آینده روند افزایشی دمای بیشینه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • استقرار هزاران نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین/ تنش شدید میان مسکو و کشورهای اروپایی با آغاز رزمایش اتمی روسیه
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • ۸۰۰۰ سال پیش، انسان‌ها به اعماق غار تاریک فرانسوی رفتند؛ اما چگونه؟ (+عکس)
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!
  • هزاران صهیونیست برای سرنگونی نتانیاهو شعار دادند
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند