Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارآفرین در حوزه چرم تغییر مداوم قوانین در کشور را مشکل اصلی کارآفرینی در کشور می‌داند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، بی شک مهم‌ترین راه عبور کشور از بحرران اقتصادی که سالهاست به دلایل مختلف از جمله توطئه دشمنان با آن روبروست، تلاش برای رونق تولید و سرمایه گذاری در کشور است .

این امر همان نکته‌ای است که مقام معظم رهبری بارها در سالیان اخیر بر آن تأکید کرده‌اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این نکته قابل انکار نیست که رونق تولید بدون حمایت از کارآفرینان و تسهیل کارآفرینی در کشور ممکن نیست.

هرگز نمی‌توان شعار رونق تولید ملی را سر داد در حالی که کارآفرینان در این کشور برای دریافت یک مجوز ساده اشتغال باید از پیچ‌وخم‌های فراوان اداری عبور کنند تا جایی که در بیشتر مواقع دریافت یک مجوز اشتغال و کارآفرینی سالها به طول می‌انجامد و چه بسا کارآفرینان زیادی در این مسیر از ادامه راه پشیمان شوند.

زهرا خلج تولید کننده چرم و کارآفرین این حوزه یکی از افرادی است که در این مسیر ساللهای زیادی را طی کرده اما نا امید نشده است.

وی که برای بیش از 70 نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی اشتغال ایجاد کرده است، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس از قزوین با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها یک مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت دریافت کرده‌ام اظهار کرد: برای دریافت این مجوز در سال 92 چیزی حدود 6ماه تلاش کردم.

این کارآفرین ادامه داد: شرایط دریافت مجوز به گونه‌ای است که طی زمان 6 ماه به یک بازه زمانی مناسب تبدیل شده و نمی‌توان آن را طولانی دانست.

وی بیان کرد: اما از سال 92 تا به امروز به دنبال دریافت مجوز از سازمان فنی‌حرفه‌ای هستم ولی متاسفانه تا به امروز به دلیل تغییر مستمر و عجیب قوانین و علی‌رغم پیگیری متعدد، نتوانسته‌ام آن را دریافت کنم.

خلج تصریح کرد: در سال 92 یکی از شروط سازمان فنی و حرفه‌ای برای صدور مجوز داشتن مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم بود ولی من تحصیلات ابتدایی داشتم.

وی اضافه کرد: بعد از پیگیری‌های متعدد و وقتی متوجه شدم شرط مدرک تحصیلی الزامی است، تحصیلات خود را از پنجم ابتدایی به دیپلم ارتقاء داده و سپس فوق دیپلم گرفتم.

این کارآفرین اضافه کرد: حال که امروز و بعد از این همه تلاش برای کسب مجوز دوباره اقدام کرده‌ام میگویند دیگر سطح تحصیلات ملاک نیست.

وی ادامه داد: امروز شرط جدیدی برای صدور مجوز گذاشته شده و آن این است که باید وسعت کارگاه بیش از 150 متر باشد این در حالی است که واقعا تأمین این شرایط برای من بسیار سخت و مشکل است.

این تولیدکننده گفت: نکته عجیب دیگر اینجاست که علی‌رغم اینکه از صنعت و معدن مجوز داریم، اداره صنعت و معدن بویین‌زهرا هیچ اعتباری برای ما قائل نیست و به ما اعلام شده که شما زیرمجموعه این دستگاه نیستید.

وی اظهار کرد: در کنار این سختی‌ها، از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز ببدون سختی خاصی مجوز فعالیت دریافت کردم و با همین مجوز نیز موفق شدم تسهیلاتی را برای رونق کار دریافت کنم.

خلج عنوان کرد: این تغییر زیاد قوانین می‌تواند افراد را از ادامه مسیر سرد کرده و اجازه ندهد که حوزه تولید با چرخی روان مسیر را طی کند.

وی اضافه کرد: تسهیل امر صدور مجوز در مسیر تولید می‌تواند برا افزایش واحدهای کارآفرینی و اشتغال‌زایی کمک کند.

این کارآفرین در پایان یادآور شد: برای حمایت از رونق تولید و ایجاد اشتغال باید فرآیند صدور مجوزها کم شود تا اشتغال با جدیت و قدرت بیشتری در کشور شکل بگیرد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کارآفرین صدور مجوز اشتغال قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید

استاندار ایلام گفت: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_در دیدار با مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت اظهار کرد: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و هیئت همراه در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد که با توجه به نزدیکی با مرز کشور عراق باید در این حوزه‌ها کار شود.

استاندار ایلام ادامه داد: در زمینه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز مورد توجه است بنابراین ۱۸ کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است، افزود: باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با توجه به سفر تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد تا شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است که می‌تواند در بخش صنعت، کشاورزی، و شرب استفاده شود، افزود: سد میمه پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی دارد.

بهرام نیا ادامه داد: واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فاز نخست سامانه گرمسیری تکمیل شده، و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، و پتروشیمی دره‌شهر در مرحله تکمیل است که با افتتاح آن تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید استان ایجاد خواهد شد.

استاندار ایلام تاکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان راه‌اندازی شده است، در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان تلاش جهادی داریم.

بهرام‌نیا افزود: ایلام، استانی غنی است که با وجود این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 747979

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • قوانین جدید دریافت گواهینامه در سال ۱۴۰۳/ پایان خدمت الزامی نیست
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی