Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این ویدیوها که به صورت گسترده در حال بازنشر است و موجی از نگرانی و تشویش را میان مردم ایجاد کرده، کیکهایی نشان داده می شود، که در درون آنها قرص و یا کپسولهای مشکوک جاسازی شده است.

برخی ‌ها در این ویدیوها مدعی هستند که این کیک ها را به صورت کاملا پلمپ خریداری کرده‌اند، اما پس از بازکردنش متوجه وجود قرص در لایه‌های میانی کیک شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه های مختلف در فضای مجازی در پیام های متنی نیز مطالبی را با استناد به اینکه بخشنامه هایی به مدارس در خصوص منع فروش این کیکها در بوفه مدارس ابلاغ شده و موضوع بسیار جدی است، هشدارهایی را مبنی بر اجتناب از مصرف هرگونه کیک و بیسکویت عنوان می‌کنند.

حال چند سوال در این خصوص مطرح است که آیا این موضوع اساسا می تواند واقعیت داشته باشد و شرکت‌های غذایی اقدام به جاسازی این قرص‌ها کرده‌ باشند؟ که به اعتقاد نگارنده این موضوع مشکوک و سخت باور است ، زیرا در برابر سوال مطرح شده، این سوال در ذهن متبادر می شود که به چه دلیل باید همه شرکت های غذایی حتی شرکتهای رقیب با هم دست به این کار بزنند و سود و اعتبار خود را نادیده گرفته و خودشان را در مظان اتهام قرار دهند.

سوال بعد اینکه طبق گفته شاهدان این قرصها در میانه کیک ها جاسازی شده اند و ظاهر کیکها و قرص ها کاملا سالم است؛ این به معنای آن است که قرصها باید قبل از پخت نهایی درون این مواد غذایی جاسازی شده باشند که ظاهرشان بهم نخورده است، پس با این احوال چطور می شود که قرص در دمای بالای پخت هیچ تغییر شکلی نداده است ؟

و سوال بعد اینکه چرا این مساله در هرمزگان باید مطرح شود؟ مگر شرکتهای تولید این کیکها، خط های تولید مجزا دارند و برای هر استان یک خط تولید مشخص تعریف شده است، که قاعدتا اینطور نیست.

اما اینکه واقعا داستان این قرص ها چیست و چرا عنوان می شود ، موضوعی است که باید مسوولان ذیربط به ویژه مسوولان امنیتی با توجه به تشویش و نگرانی ایجاد شده در میان مردم، به آن ورود کرده و به صورت جدی در جهت مشخص شدن صحت و سقم مساله، آن را مورد بررسی قرار دهند.

تحویل ۳۰ نمونه قرص از تولیدهای ۱۲ شرکت غذایی به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: موضوع وجود قرص در میان کیک و بیسکویتهایی که در استان وجود دارد، بیش از یک هفته است که مطرح شده است.

دکتر فاطمه نوروزیان بیان داشت: تا به امروز بیش از ۳۰ نمونه قرص که ادعا می شود در میان کیکهای تولیدی از ۱۲ شرکت غذایی جاسازی شده بود، از سوی مردم به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شده است.

وی ادامه داد: هیچکدام از نمونه کیکها و بیسکویت های تحویلی ، پلمپ نبوده و همگی به صورت باز شده بودند.

دکتر نوروزیان تصریح کرد: قرص هایی که از سوی مردم تحویل داده شده جهت بررسی و انجام آزمایش های لازم به سازمان غذا و داروی کشور ارسال شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: کارشناسان واحد بهداشتی دانشگاه از نقاط مختلف استان و به صورت تصادفی ، بیش از صدها کارتن از کیک و بیسکویت تولید شرکتهای مختلف را تهیه و مورد بررسی قرار دادند، اما هیچ مورد مشکوکی در این بررسی ها دیده نشد.

نوروزیان تصریح کرد: بیشترین موارد از بندرخمیر و میناب و به تازگی یک مورد در بندرعباس اعلام شده که البته همه گزارش ها غیررسمی و بیشتر از سوی مدارس است.

مستنداتی برای وجود قرص و کپسول در فرآورده‌های غذایی گزارش نشده است

سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: موضوع وجود قرص در کیک و فرآورده‌های غذایی به نظر یک شایعه و یک موضوع امنیتی است و مستندات دقیقی برای وجود قرص در مواد غذایی مشاهده نشده و تاکنون گزارش نشده است.

کیانوش جهانپور درباره تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر وجود قرص یا کپسول در کیک و برخی فرآورده‌های غذایی افزود: به نظر می‌رسد این موضوع یک شایعه باشد و افرادی که با فرآیند تولید مواد غذایی آشنایی دارند می‌دانند که چنین چیزی امکان پذیر نیست.

وی بیان کرد: با بررسی‌های انجام شده به نظر می‌رسد این موضوع خارج از بحث تولید فرآورده‌های غذایی باشد و از جنس ایمنی و سلامت نیست و طبعا پلیس فتا و پلیس امنیت به این موضوع رسیدگی می‌کنند.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت اظهار داشت: تاکنون گزارش دقیقی در این زمینه به دست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نرسیده است و اصولا در فرآیند تولید مواد غذایی بویژه کیک و ویفر این اتفاق نمی‌افتد.

جهانپور گفت: اگر افراد مستنداتی در این زمینه دارند می‌توانند به وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو اعلام کنند تا بررسی شود. بسیاری از افرادی که این ادعا را کردند، اطلاعات خود را تاکنون ارائه نکرده‌اند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو بیان کرد: فرآیند تولید کیک اتوماتیک است و امکان ندارد قرص در داخل کیکی که پخته وجود داشته باشد. فرآیند تولید این فرآورده‌های غذایی دستی نیست و مکانیزه است. همچنی برای شرکت‌های مختلف این ادعا مطرح شده و در یکی از استان‌ها بیشتر به آن پرداخته شده، در حالی‌که محصولات مورد نظر تولیدات خارج از این استان بوده و به همه کشور ارسال شده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • با این صبحانه وزنتان را ۴ برابر کم کنید
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم