Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین تودیع و معارفه مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در استان سمنان در دفتر این مرکز با حضور مسئولان برگزار شد. ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، در این آئین علیرضا قربانی به‌عنوان مسئول جدید این مرکز استانی معرفی و از زحمات و خدمات محمدرضا رازیان تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا قربانی، مسئول جدید مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج استان سمنان فعال رسانه‌ای و دانشجوی دکترای علوم سیاسی است و معاونت اطلاعات و اخبار صداوسیمای چند استان را در کارنامه کاری خود دارد.

‌‌برنامه 5 ساله سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی رونمایی شدرئیس قوه قضائیه در گرگان: فضای مجازی باید مدیریت شود / فساد اخلاقی، فکری، اجرایی و عملی جامعه را رنج می‌دهدکرمان| جبهه فرهنگی انقلاب در خاکریز فضای مجازی کار می‌کند

وی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های آتی مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در استان سمنان گفت: ادامه روند نقشه جامع نهضت سواد فضای مجازی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی سواد فضای مجازی در شهرستان‌ها و ادارات استان سمنان از جمله این برنامه‌هاست.

مسئول جدید مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج استان سمنان از برگزاری دوره‌ها آموزشی اپلیکیشن و بازی‌سازی و برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی حوزه‌های مختلف تولیدات رسانه‌ای به‌عنوان دیگر رویکردهای جدید این سازمان نام برد و اضافه کرد: در دوره جدید، برگزاری دوره‌ها شتاب و حمایت از گروه‌های استارت آپی و برپایی دوره‌ها آموزشی و حمایت از گروه‌های برنامه‌نویسی نیز به‌عنوان اولویت‌های مهم سازمان فضای مجازی در استان سمنان موردتوجه خواهد بود.

قربانی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مهم نیروی انسانی در راستای تحقق اهداف این سازمان در استان سمنان، از راه‌اندازی دفتر شهرستانی و شهری باقیمانده در شهرستان‌های این استان خبر داد و گفت: پایگاه فعالان فضای مجازی در تمام مناطق استان سمنان ایجاد خواهد شد.

وی از همه فعالان و نخبگان فضای مجازی استان سمنان خواست تا با این مرکز در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در حوزه فضای مجازی و تحقق اهداف این مرکز همکاری کنند.

این آئین با حضور معاون سازمان فضای مجازی سراج کشور، مسئول ستاد جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان سمنان، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان، نمایندگانی از نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، سپاه پاسداران و همچنین جمعی از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ای این استان برگزار شد.

انتهای پیام/363/ش

R41366/P/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار توسط مردم معرفی شدند
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • جشنواره ملی نهج البلاغه دانشگاهیان در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود
  • ۲۳۰ مربی در سپاه و بسیج استان سمنان فعالیت می‌کنند
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • بزرگداشت سالروز تاسیس رادیو در سمنان
  • معرفی سرپرست جدید نهاد نمایندگی در دانشگاه پیام نور همدان