Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@05:17:21 GMT

فواید روغن نارگیل برای پوست

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۳۸۶۶

فواید روغن نارگیل برای پوست

. از كاهش سطح كلسترول LDL تا بهبود عملکرد مغز در بیماران آلزایمر ، روغن نارگیل با بسیاری از مزایای سلامتی همراه است.
فواید روغن نارگیل :

در حقیقت، مطالعات متعددی نشان داده اند که می تواند فوایدی برای سلامتی پوست نیز داشته باشد. در این مقاله شواهد موجود برای اینکه بدانید روغن نارگیل برای پوست مفید است یا خیر، مورد بررسی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روغن نارگیل چیست؟

روغن نارگیل یک روغن بسیار اشباع است که به طور سنتی با استخراج روغن از نارگیل خام یا مغز نارگیل خشک ساخته می شود. در دمای اتاق جامد است، اما هنگام گرم شدن می تواند نرم یا حتی ذوب شود. این اغلب در پخت و پز استفاده می شود و یا مستقیماً روی پوست و مو اعمال می شود.

روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​است که نوعی چربی اشباع شده است. در حقیقت ، این اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​حدود 65٪ از ترکیب کل آن را تشکیل می دهند.

اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل شامل:

اسید لوریک: 49٪

اسید میوریستیک: 18٪

اسید کاپریلیک: 8٪

اسید پالمیتیک: 8٪

اسید کاپریک: 7٪

اسید اولئیک: 6٪

اسید لینولئیک: 2٪

اسید استئاریک: 2٪

اگرچه روغن نارگیل حدود 90٪ چربی اشباع شده است ، اما حاوی مقادیر کمی از چربی های منو و اشباع نشده نیز هست. یک قاشق غذاخوری حاوی حدود 12 گرم چربی اشباع و 1 گرم چربی اشباع نشده است.


خواص روغن نارگیل: می تواند میکروارگانیسم های مضر را از بین ببرد

اسیدهای چرب با زنجیره متوسط در روغن نارگیل دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند کمک به محافظت در برابر میکروارگانیسم های مضر کند.

این امر به ویژه برای سلامتی پوست اهمیت دارد ، زیرا بسیاری از انواع عفونت های پوستی از جمله آکنه، سلولیت، فولیکولیت و پای ورزشکار به دلیل باکتری یا قارچ ایجاد می شوند.


استفاده از روغن نارگیل مستقیم بر روی پوست ممکن است مانع از رشد این میکروارگانیسم ها شود. این به دلیل دارا بودن اسید لوریک است که تقریبا 50٪ اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل را تشکیل می دهد و می تواند با میکروارگانیسم های مضر مبارزه کند.


خواص روغن نارگیل: روغن نارگیل می تواند التهاب را کاهش دهد

التهاب مزمن یک عامل اصلی بسیاری از انواع مختلف اختلالات پوستی از جمله پسوریازیس، درماتیت تماسی و اگزما است. روغن نارگیل دارای خواص ضد التهابی است. در یک مطالعه، محققان روغن نارگیل باکره را بر روی گوشهای ملتهب شده موش قرار دادند. روغن نارگیل نه تنها دارای خاصیت ضد التهابی بود بلکه باعث تسکین درد نیز می شود .

علاوه بر این ، روغن نارگیل با بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی ، التهاب را کاهش می دهد.

خواص روغن نارگیل : روغن نارگیل ممکن است به درمان آکنه کمک کند

در حالی که برخی فکر می کنند روغن نارگیل منافذ پوست را مسدود می کند، تحقیقات قابل توجهی نشان می دهد که این امر در واقع می تواند به درمان آکنه کمک کند.

آکنه یک بیماری التهابی است و بسیاری از داروهایی که برای درمان آن استفاده می شوند با هدف قرار دادن و کاهش التهاب کار می کنند. از آنجا که روغن نارگیل و اجزای آن ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کند، ممکن است به درمان آکنه نیز کمک کند.

علاوه بر این ، خاصیت ضد باکتریایی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​در روغن نارگیل نیز می تواند به کاهش آکنه کمک کند.همراه با اسید لوریک، اسید کاپریک خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد. برای به دست آوردن بهترین نتیجه، روغن نارگیل باید در مناطقی که آکنه یافت می شود ، مستقیماً روی پوست بمالید.

خواص روغن نارگیل : روغن نارگیل می تواند پوست خشک را مرطوب کند

علاوه بر تأثیر روغن نارگیل بر آکنه و التهاب پوست ، استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست شما نیز می تواند به مرطوب نگه داشتن آن کمک کند.در یک مطالعه نشان داد که روغن نارگیل به طور قابل توجهی هیدراتاسیون پوست را بهبود می بخشد. همچنین نشان داده شده است که به درمان اگزما ، یک بیماری پوستی که با ورم پوستی و خارش دار کمک می کند.

یک مطالعه با مقایسه تأثیر روغن زیتون و روغن نارگیل در 52 بزرگسال مبتلا به اگزما نشان داد که استفاده از روغن نارگیل علاوه بر کمک به درمان اگزما به کاهش خشکی نیز کمک می کند. یک مطالعه دیگر نتایج مشابهی را نشان داد، که روغن نارگیل منجر به کاهش 68 درصدی شدت اگزما شده. مرطوب نگه داشتن پوست می تواند به حفظ عملکرد آن به عنوان مانعی برای از بین بردن باکتری ها ، تقویت بهبود زخم ها و حفظ سلامت کلی پوست کمک کند.

خواص روغن نارگیل : روغن نارگیل در بهبود زخمها کمک می کند

مطالعات متعددی نشان داده اند که روغن نارگیل همچنین می تواند به بهبود زخم کمک کند.

یک مطالعه روی حیوانات بررسی کرد که روغن نارگیل بر روی پوست بر بهبود زخم در موش اثر می گذارد. مشخص شد که درمان زخم ها با روغن نارگیل باعث بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و افزایش سطح کلاژن می شود ، پروتئین مهمی است که در بهبود زخم ها کمک می کند.

یک مطالعه دیگر نشان داد که روغن نارگیل همراه با آنتی بیوتیک وارد شده به پوست در بهبود زخمهای سوختگی مؤثر است . علاوه بر بهبود زخم ، خواص ضد میکروبی آن نیز ممکن است از عفونت جلوگیری کند ، یکی از مهمترین عوامل خطر که می تواند روند بهبودی را پیچیده کند.

خواص روغن نارگیل : لایه برداری همراه با لطافت پوست

یکی از مشکلات رایج خانم ها پیدا کردن لایه بردار مناسب بدن است و برای این کار نیز هزینه ی زیادی صرف می کنند. می توانید با خرید یک شیشه روغن نارگیل خالص مشکل را حل کنید. همین شیشه، محصولی «سه در یک» است، یعنی مرطوب کننده، کرم اصلاح و لایه بردار مناسب.

نصف فنجان از روغن نارگیل را با یک فنجان شکر قهوه ای یا نمک دریایی مخلوط کنید. این می شود یک کرم لایه بردار صد درصد طبیعی شما که حاوی مرطوب کننده نیز هست. بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید و چند قطره عصاره ی روغنی مانند عصاره ی روغنی اسطوخدوس یا وانیل به آن اضافه کنید. خواهید دید پوستتان شفاف، تمیز و معطر می شود.

خواص روغن نارگیل : پاک کننده ی آرایش و لطافت بخش پوست :

اگر بدانید روغن نارگیل به راحتی و با کمترین هزینه ای، آرایش را از صورت تان پاک می کند باز به سراغ محصولات گرانقیمت می روید؟ این روغن علاوه بر پاک کردن کرم از صورت، بقایای ریمل های ماسیده روی مژه ها را نیز پاک می کند.

چند قطره روغن نارگیل مانند همان محصولات پاک کننده آرایشی موجود در مغازه ها، روی پد پاک کننده ی آرایش بریزید و به آرامی روی پوست و پشت چشم ها بکشید. اجازه دهید روغن به طور کامل روی مواد آرایشی را بپوشاند. سپس به آرامی تمام باقیمانده های مواد آرایشی و گرد و غبار روزانه را از روی پوست خود پاک کنید. خوشبختانه روغن نارگیل یک ماده ی طبیعی است و از آن برای پاک کردن دور چشم ها نیز می توانید استفاده کنید.

چه کسی نباید از روغن نارگیل استفاده کند؟

در حالی که تحقیقات نشان می دهد روغن نارگیل می تواند برای سلامتی پوست مفید باشد ، استفاده از آن روی پوست ممکن است برای همه ایده آل نباشد.

به عنوان مثال ، افرادی که پوست روغنی دارند ممکن است بخواهند از انجام این کار خودداری کنند ، زیرا ممکن است منافذ را مسدود کرده و باعث ایجاد جوش های سرسیاه شود.

مانند بسیاری از موارد ، آزمایش و خطا ممکن است بهترین روش برای تعیین اینکه روغن نارگیل برای شما کار می کند باشد یا خیر.

علاوه بر این ، اگر پوست حساسی دارید ، از مقدار کمی استفاده کنید یا سعی کنید آن را فقط روی بخش کوچکی از پوست بمالید تا مطمئن شوید این امر باعث تحریک منافذ مسدود شده نمی شود.

با این حال، خوردن و پخت و پز با روغن نارگیل معمولاً برای اکثر افراد مشکلی ندارد.

گفته می شود، اگر پوستی روغنی یا بسیار حساس دارید ،برای بهره مندی از مزایای آن، روغن نارگیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

  منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: روغن نارگیل روغن نارگیل برای مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید
  • خواص جکوزی برای پوست
  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید