Web Analytics Made Easy - Statcounter

تندگویان گفت: در خصوص شبکه ملی اطلاعات، امنیت از جمله مهمترین دغدغه جوانان است. آن ها باید مطمئن باشند تا این فضا در جهت رصد و انگ‌زنی یا پرونده سازی علیه آن ها استفاده نمی شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ به محض اینکه کاربران ایرانی نام شبکه ملی اطلاعات را می‌شنوند افکاری مانند اینترنت محدود، بسته و به دور از ارتباطات بین‌المللی به ذهنشان خطور می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما متاسفانه تاکنون اطلاعات دقیقی به مردم داده نشده است و سوالات بسیاری در ذهن مردم به ویژه نسل جوان وجود دارد. این درحالی است که آذری جهرمی، وزیر ارتباطات،  20 آذر در حیاط دولت گفته بود هنوز به وحدت رسانه‌ای کامل نرسیده‌ایم، به وقتش با مردم در مورد شبکه ملی اطلاعات صحبت می‌کنم!

در این رابطه با محمدمهدی تندگویان، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.

در راه اندازی شبکه ملی، حقوق و خواسته های جوانان رعایت شود

تندگویان در ابتدا با تاکید بر اینکه در خصوص بحث اینترنت جمله‌ای کلیدی از رهبر معظم انقلاب با این مضمون داریم که «در ایجاد این شبکه و راه اندازی آن باید نیازها و خواسته‌های روز جوانان را مورد توجه قرار دهیم و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنیم»، گفت: بر اساس سخن رهبری، اگر قرار است اتفاقی بیافتد باید حقوق جامعه هدف آن رعایت شود.

او ادامه داد: در واقع اگر قرار باشد کاری در حوزه ای انجام شود باید ابتدا خواسته‌ها و نیازهای کاربران و مخاطبان آن حوزه به درستی دیده شود. چراکه اگر نتوانیم آن کار را به درستی به ثمر برسانیم با تبعات منفی آن مواجه خواهیم شد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه به هم ریختن هرچه بیشتر اوضاع فایده‌ای برای ما ندارد، توضیح داد: باید بر حضور جامعه هدف در جلسات مسئولان تاکید شود. متاسفانه در بسیاری از موارد می‌بینیم که تصمیمات بدون در نظر گرفتن مردم صورت می‌گیرد و شاید به این دلیل است که از مردم می‌شنویم «مسئولان پشت درهای شیشه‌ای برای ما تصمیم می‌گیرند».

در قطع شدن اینترنت از نماینده 25 میلیونی جوانان استعلام شد؟ 

معاون امور جوانان ادامه داد: در اتفاقات اخیر بر سر گرانی قیمت بنزین، دولت اعلام کرد فیلتر و قطع شدن اینترنت بر اساس مصوبه شورای امنیت ملی بود. از طرفی در نظر بگیرید حدود 25 میلیلون نفر از جمعیت این کشور را جوانان تشکیل می‌دهند و عموم مواردی که در کشور برنامه‌ریزی می‌شود نیز به این قشر از جامعه بازمی‌گردد. حال سوال اینجاست که نماینده جوانان در هنگام تصمیم‌گیری‌هایی چون قطع شدن اینترنت در شورای امنیت چه کسی است؟ آیا از نماینده 25 میلیون نفری این جامعه استعلام می‌شود یا خیر؟ آیا نظر نماینده جوانان در تصمیم‌گیری ها پرسیده می‌شود یا خیر؟

او ادامه داد: درخواست جوانان این است که در تمام شوراهای تصمیم‌گیری کشوری، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی اقتصاد و همه موضوعات عالی دیگری که در کشور وجود دارد و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود، حضور داشته باشند. در واقع لازم است تا یک عضو جوان به عنوان نماینده جوانان کشور در این لایه جمعیتی حضور داشته باشد تا بتواند مطالبات حوزه جوانان را منعکس کند و بعد تصمیمی گیری شود . در مورد شبکه ملی اینترنت نیز اینچنین است. اگر در شورای عالی فضای مجازی بحثی می شود باید پیش از آن از نماینده جوانان در شورای عالی فضای مجازی حضور داشته باشد.

تندگویان اضافه کرد: اگر چنین مشارکت‌هایی صورت گیرد هیچ یک از قشرجوان ما مخالف وجود و راه‌اندازی این شبکه نخواهد بود اما با این شرط که خواسته‌ها و نیازات نسل جوان کشور در آن لحاظ شده باشد.

امنیت و ارتباط جهانی، دغدغه جوانان در طرح شبکه ملی اطلاعات

او در ادامه گفت: البته در خصوص شبکه ملی اطلاعات، امنیت از جمله مهمترین دغدغه جوانان است. آن‌ها باید مطمئن باشند تا این فضا در جهت رصد و انگ‌زنی یا پرونده سازی علیه آن‌ها استفاده نمی‌شود و ساخته شده تا فضایی کاملا آزاد در جهت حقوق ملی کشور باشد. اطمینان می‌دهم اگر چنین اتفاقی بیفتد استقبال خوبی از این شبکه خواهد شد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش تصریح کرد: اما سوال اینجاست که این شبکه استعداد، امکانات، ظرفیت، ارتباطات، حجم جابه‌جایی بالا و مدل بهره‌برداری‌اش قابل رقابت با شبکه اینترنت بین‌المللی که در اختیار جوانان است، می‌تواند باشد ؟ اگر پاسخ بله است پیشنهاد می‌کنیم هرچه سریع این امر را سرعت ببخشند.

او افزود: کشورهایی که این کارها را کرده‌اند مانند چین یا کره، شبکه‌ای در اختیار مردم قرار داده‌اند که به لحاظ استاندارد و بهره‌وری هیچ کمبودی با شبکه‌های خارج از کشورشان ندارد و مدل ارتباط شبکه ملی با شبکه بین‌المللی در آن کاملا تعریف شده است. بنابراین علاوه از شبکه ملی از ظرفیت‌های  بین‌المللی هم استفاده می‌کنند.

معاون امور جوانان در پایان خاطرنشان کرد: اگر در راه‌اندازی این شبکه ضعف داریم بهتر است در ابتدا این شبکه را به شکل پایلوت در برخی از مناطق آغاز کرده و نتایج را مورد بررسی قرار دهیم. همچنین رابطه‌اش را با اینترنت بین‌المللی تعریف کرده و به افرادی که نمی‌خواهند ارتباط‌شان با جهان قطع شود این اطمینان را بدهیم که چنین اتفاقی نخواهد افتاد و در نهایت با حل ضعف‌ها و کاستی یک شبکه کامل و مفید را راه‌اندازی و عرضه عمومی کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق رقابت رهبر معظم انقلاب شورای عالی امنیت ملی وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • اعتبار ندادن بانک‌ها برای وام ازدواج این بار دغدغه زوج‌های جوان شد
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟