Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی یکشنبه گذشته ایران و عمان اولین توافقنامه همکاری حمل‌ونقل دریایی را امضا کردند که آمریکا دیروز چند شرکت و فرد فعال این بخش را تحریم کرد. به گفته صاحبنظران این تحریم تاثیری بر روابط ایران و عمان نخواهد داشت. ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۹ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکشنبه گذشته توافقنامه همکاری‌های دریایی و کشتیرانی ایران و عمان با حضور وزرای راه و شهرسازی ایران و تجارت صنایع عمان و همچنین رؤسای سازمان بنادر دو کشور امضاء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسلامی  با بیان این‌که با امضای قرارداد حمل و نقل دریایی و کشتیرانی بین ایران و عمان، مبادلات و تعاملات تجاری دو کشور با استفاده از ظرفیت کشتیرانی تسهیل خواهد شد، گفته بود: اولین سند حمل و نقل دریایی و کشتیرانی تجاری بین دو کشور پس از طی مراحل کارشناسی و قانونی به امضای طرفین رسیده است.

وی تصریح کرد: تجار و بازرگانان ایرانی تعامل سازنده ای با تجار عمانی دارند و  به استناد این توافقنامه، خطوط منظم کشتیرانی بین دو کشور برقرار خواهد شد، ضمن آنکه برای استفاده از بنادر دو طرف در حوزه قوانین مساعدت‌ها و تسهیل‌هایی صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که برای اولین‌بار است که ایران با کشور دوست عمان سند حمل‌ونقل دریایی امضا و مبادله می‌کند، ادامه داد: یکی از درخواست های کشور عمان از ایران، حضور شرکت‌های خدماتی و مهندسی ایرانی در عمان است، با استقرار شرکت های خدماتی و مهندسی  در عمان می توان از ظرفیت های این کشور استفاده بیشتری برد.

وزیر راه همچنین گفت:‌در حال حاضر سه شرکت هواپیمایی ایران به عمان پرواز دارد، از سویی سلام‌ایر و عمان‌ایر نیز به ایران پروازهای مرتبی دارند.

علی بن مسعود آل سنیدی، وزیر بازرگانی و تجارت عمان نیز با ابراز خرسندی از امضای این توافقنامه اظهار داشت: به محض دریافت نسخه های نهایی، توافقنامه اجرایی خواهد شد. امیدوار هستیم این توافقنامه تشویق و انگیزه ای برای افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور شود.

این در حالی است که دیروز وزارت خزنه‌داری آمریکا چند شرکت و فرد ایرانی فعال در حوزه حمل‌ونقل دریایی را به بهانه‌های واهی همیشگی تحریم‌ کرده است.

یک مقام آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم که نخواست نامش فاش شود درباره تحریم آمریکا و تاثیر آن بر روابط ایران و عمان گفت:‌این تحریم های جدید به نوعی شبیه تحریم‌های قبلی است. این سری یک شخص فعال حوزه بندری و دریایی، دو کشتی و شرکت‌های مربوطه را آمریکایی‌ها تحریم کرده‌اند.

وی تاکیدد کرد: منظور آمریکا از این تحریم آنهم چند روز پس از توافقنامه ایران و عمان در حوزه حمل‌ونقل دریایی و کشتیرانی این است که فشارها بیشتر خواهد شد.

وی در عین حال افزود:‌حال باید دید آیا واقعا این فشارها تاثیری بر روابط ایران و عمان دارد یا خیر. در پاسخ باید گفت چنین تحریم‌هایی اساسا هیچ تاثیری در فعالیت‌های منطقه‌ای ایران ندارد و روابط با کشور عمان را دچار مانعی نخواهد کرد.

وی ادامه داد: فرد تحریم‌ شده یکی از فعالان اصلی و دست‌اندرکاران رابطه ایران و عمان است، اما به‌طور مستقیم نقش اساسی در این روابط بازی نکرده است. در مجموع باید تاکید شود که تحریم‌های آمریکا تاثیری بر روابط دوستانه ایران وعمان نخواهد گذاشت.

اولین توافقنامه همکاری حمل‌ونقل دریایی ایران و عمان امضا شد

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان بنادر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بنادر سازمان بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۶۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها

به نقل از خبرگزاری افه، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوز‌های ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهد‌های انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازار‌های بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهد‌های مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • الحوثی: خیزش دانشجویان در آمریکا مقامات این کشور را رسوا کرد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین