Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهریان بابیان اینکه نباید به رویداد ملی «فهما» نگاه جشنواره ای داشت گفت: این رویداد امری جدا از فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «مرتضی طاهریان» در نشست کارکنان ستاد کانون های فرهنگی مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: «فهما» اختصار فرهنگ و هنر مساجد ایران است  که نباید آن را جدای فعالت های کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون ساماندهی و پشتیبانی ستاد کانون های مساجد کشور افزود: ایده اولیه پایتخت «فهما» از اسفند 1397 از سوی حجت الاسلام دکتر «حبیب رضا ارزانی» مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور مطرح شد و مقرر شد برای اجرای رویداد ملی رویداد زیرساخت های هویتی و اطلاعاتی را تقویت کنیم.

 

طاهریان تصریح کرد: مجموعه نیاز به زیرساخت های هویتی دارد که برای تامین این نیاز به صورت شبانه روزی اساسنامه ستاد تهیه و به تصویب رسید.

 

معاون ساماندهی و پشتیبانی ستاد کانون های مساجد همچنین به تهیه سند تحول اشاره کرد و گفت: سند خوبی تهیه شده و همه موارد کانون های فرهنگی هنری مساجد تعریف شده و بدین ترتیب افق 1414 مشخص شد.

 

طاهریان، تهیه سامانه اطلاعاتی را از دیگر زیرساخت های ایجاد شده کانون های فرهنگی هنری مساجد برشمرد و افزود: این زیرساخت برای تسهیل کار و ثبت فعالیت های کانون های روستایی نقش موثری ایفا می کند.

 

وی به انتخاب استان های شاخص در این حوزه اشاره کرد و گفت: قرآن و عترت، پاسداشت مناسبت های ملی و مذهبی، فضای مجاری، اوقات فراغت، ابتکار و خلاقیت، هنری و ادبی از جمله این شاخص ها است.

 

طاهریان خاطرنشان کرد: در پایان این طرح ملی سه استان کاندیدای اصلی برای دریافت عنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران «فهما» معرفی و یک استان برگزیده اعلام می شود.

 

وی افزود: فهما دستاوردهای بیشتری به همراه دارد که به پایش، بازسازی و رقابتی کردن کانون های فرهنگی هنری مساجد منجر می شود.

 

پایان پیام/361

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اجلاس نماز فهما بودجه طرح ملی فهما مجلس مسجد مجلس شورای اسلامی طرح ملی فهما سامانه بچه های مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی

سیدمجید پوراحمدی در جریان بازدید از نمایشگاه هنر جهانی دبی از حضور پررنگ و تاثیرگذار هنرمندان کشورمان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: هنرمندانی از ۶۰ کشور دنیا با بیش از ۱۰ هزار اثر هنری در قالب ۴۰۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و آثار متنوع و مقرون‌به‌صرفه‌ای را به نمایش گذاشتند.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی تاکید کرد: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر در دولت مردمی، معرفی آثار هنرمندان ایرانی و حمایت از حضور آنها در رویداد‌های بین‌المللی است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: اغلب شرکت‌کنندگان این رویداد هنری از هنرمندان نوظهور و میان رده هستند و آثار نیز با سطوح قیمتی متنوع ارائه می‌شود.

پوراحمدی گفت: نمایشگاه هنر دبی یک رویداد هنری بین‌المللی در منطقه است و اغلب هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این نمایشگاه از اعضای صندوق هنر نیز هستند.

وی افزود: تلاش داریم با بررسی چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای حضور هنرمندان در این رویداد، چگونگی معرفی هرچه بهتر آثار هنرمندان ایرانی در خارج از مرز‌های کشور و بررسی راهکار‌های ارتباط موثر هنرمندان و گالری‌های ایرانی با بازار جهانی اقتصاد را مورد ارزیابی قرار دهیم.

پوراحمدی بسترسازی برای شکوفایی استعداد‌های هنرمندان جوان و تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر را یکی از اهداف مهم صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و افزود: هنر ایران قدمت چندهزار ساله دارد و با توجه به ظرفیت بی نظیر این حوزه، طی دو سال گذشته اقدامات جدی در بسترسازی میان مدت و بلند مدت برای توسعه و رفع موانع اقتصاد هنر به عمل آوردیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم با حمایت از حضور هنرمندان ایرانی در رویداد‌های بین‌المللی، شناساندن آثار ارزشمند هنری ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و جذب مشتریان نقش تسهیل‌گر را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد