Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@07:39:16 GMT

شمار قربانیان آنفلوآنزا در گلستان به ۱۰ تَن رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۷۶۴۴

شمار قربانیان آنفلوآنزا در گلستان به ۱۰ تَن رسید

سراج الدین عارف نیا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : مجموع تعداد بستری شدگان به سبب ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در گلستان به رقم یک هزار و ۲۰۰ نفر رسید این در حالی است که آمار بستری شدگان در مراکز درمانی از ۳۰۰ نفر در هفته قبل به ۲۰۰ نفر کاهش یافت .

وی با اشاره به ابتلای ۹۰ درصد فوت شدگان و نیمی از افراد بستری شده به انواع بیماری ها گفت: استمرار نکات پیشگیری تا پایان فصل سرما ضرورت دارد و غفلت و یا حس امنیت بهداشتی کاذب موجب فراگیری مجدد این بیماری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عارف نیا به تعطیلی مدارس گلستان در هفته گذشته اشاره کرد و گفت : این تصمیم با هدف جلوگیری از گسترش این بیماری گرفته شده و موثر بود.

وی از والدین و مسوولان مدارس خواست در صورت ابتلای دانش‌آموزان به بیماری آنفلوآنزا اجازه دهند در منزل استراحت کنند و غیبت آن ها موجه اعلام شود.

وی ادامه داد: گروه‌های در معرض خطر مانند سالمندان، زنان باردار و بیماران قلبی، فشارخون بالا، دیابت، مصرف‌کنندگان داروهای ضد ایمنی و بیماران شیمی‌درمانی حتما در صورت مشاهده مشکلات شدید تنفسی به پزشک مراجعه و از خوددرمانی اجتناب کنند.

عارف نیا  ادامه داد: نمودار همه گیری آنفلوآنزا در گلستان  رو به کاهش است و برای فروکش کردن کامل موج آنفلوانزا در این شرایط بهترین کار این است که مردم توصیه های بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی به ویژه شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون را رعایت کنند و در صورت ابتلا به علایم آنفلوآنزا، استراحت کافی، نوشیدن مایعات فراوان و پرهیز از حضور در جمع را رعایت کنند و از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلو درد و درد عضلانی همراه است.

اداره کل آموزش و پرورش گلستان با هدف پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزا، هفته گذشته مدارس این استان را تعطیل کرده بود.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 ابتلا به بیماری دانش آموزان زنان سرما فوت قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • پایداری هوای گلستان تا اواسط هفته آینده
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود
  • پایداری هوای گلستان تا سه شنبه هفته آینده