Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@02:14:43 GMT

این فرد، نصف اندازه اقتصاد کشورش ثروت دارد!

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۸۰۰۸

این فرد، نصف اندازه اقتصاد کشورش ثروت دارد!

پول نیوز - تنها میلیاردر لوکزامبورگ به اندازه نیمی از تولید ناخالص داخلی کشورش ثروت دارد.

به گزارش پول نیوز، در حال حاضر ۲۱۵۳ نفر در جهان وجود دارند که یک میلیارد دلار یا بیشتر ثروت در اختیار دارند و بیش‌تر آن‌ها نیز ساکن آمریکا و چین هستند. با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد که در کشور کوچک اروپایی لوکزامبورگ با ۳۸ هزار و ۵۷۴ نفر جمعیت، تنها یک میلیاردر زندگی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستوف زلر ۶۲ ساله در حال حاضر ۳.۱ میلیارد دلار ثروت دارد. او مالک شرکت " ایووکلر ویوا دنت" است که محصولات بهداشت دهان و دندان را تولید می‌کند و در سال گذشته ۸۱۸ میلیون دلار فروش داشته است. ثروت وی معادل نیمی از تولید ناخالص داخلی ۶.۲ میلیارد دلاری لوکزامبورگ در سال است.
دکتر آدولف اشنایدر، پدربزرگ زلر این شرکت را در سال ۱۹۴۸ خریداری کرد. زلر از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۳ مدیرعامل این شرکت بود و پس از آن مدیریت را به فرد دیگری واگذاری کرد اما؛ کماکان سهامدار اصلی در این شرکت باقی ماند.
جالب است بدایند که لوکزامبورگ با مساحتی معادل تنها ۶۲ مایل مربع (هشت برابر کوچک‌تر از شهر لس آنجلس) در حال حاضر دومین کشور از نظر سرانه تولید ناخالص داخلی در دنیاست و پس از موناکو، شهروندان این کشور با سرانه تولید ناخالص داخلی ۱۶۵ هزار و ۲۸ دلاری در رده دوم ایستاده اند. لوکزامبورگ کشوری با اقتصاد مبتنی بر خدمات مالی و بیمه ای است که در سال‌های اخیر میزان سرمایه‌گذاری خارجی در آن افزایش محسوسی داشته است.
جالب است بدانید که لوکزامبورگ تنها کشوری در جهان نیست که تنها یک میلیاردر دارد: دست کم ۱۲ کشور در جهان وجود دارند که تنها یک فرد با ثروت بیش از یک میلیارد دلار در آن زندگی می کند که از جمله آن‌ها می توان به قطر، ایسلند و پرتغال اشاره کرد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری قدرت ساز و ثروت ساز است
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است