Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری: با استفاده مردم ما از 22 محصول زیست فناوری از واردات آن ها بی نیاز شده ایم درنتیجه از خروج یک میلیارد دلار از کشور جلوگیری شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای قانعی با ارائه تعریفی از « زیست فناوری» و کاربردهای آن در حوزهای دارو، کشاورزی، صنعت، غذا، محیط زیست، دام، طیور، آبزیان و شکوفایی اقتصادی افزود: در منطقه ما هیچ کدام از کشورها چنین فناوری را ندارند و روسیه هم داروی زیست فناوری را از ایران وارد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پارسال ایران در ترکیه تولید داروی زیست فناوری را آغاز کرده است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:تا دو سال آینده با اضافه شدن 23 داروی دیگر زیست فناوری علاوه بر 22 داروی فعلی ، رتبه کشورمان در این زمینه در آسیا پس از ژاپن به دوم ارتقا می یابد .
آقای قانعی افزود: اکنون هم در این زمینه جزو 5 کشور برتر تولیدکننده آسیا هستیم و حدود 18 واکسن توسط شرکت دانش بنیان خصوصی تا 2 سال آینده در حوزه دام و طیور وارد بازار خواهد شد.
وی اضافه کرد: 4 واکسن در حوزه انسانی تا سال آینده از جمله واکسن آنفلوآنزا در وزارت بهداشت خواهیم داشت که توسط شرکت دانش بنیان تولید می شود بنابراین در حوزه پزشکی رشد قابل توجهی خواهیم داشت.
آقای قانعی با اشاره به اینکه تولید واکسن آبزیان تا کنون در کشورمان وجود نداشته است, ادامه داد: با استفاده از ”زیست فناوری“ امیدواریم در حوزه آبزیان هم تولید واکسن داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: با آزمایش بارورهای زیستی در 40 نقطه کشور, تولید, 10 درصد افزایش پیدا می کند.
آقای قانعی افزود: در حوزه مربوط به واکسن ها هم با تولید واکسن طاعون هزینه های واردات، کاهش یافت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صرفه جویی واردات محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عملیات اجرای سیستم نوین آبیاری زیرسطحی توسط دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه یزد و با مساعدت معاونت اداری و مالی این دانشگاه در بخشی از فضای سبز این مجموعه آغاز شده است که پیش‌بینی شده با اجرای این طرح تا ۴۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد.   دکترمحمدعلی صادق‌زاده، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه یزد، یکی از طراحان و اجراکنندگان سیستم نوین آبیاری زیرسطحی لوله تراوا در دانشگاه یزد گفت: در این سیستم آب از طریق لوله‌های پلیکا سوراخدار پوشیده با پارچه پلاستیکی در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک و در مجاورت ردیف درختان مستقیما در اختیار ریشه درخت قرار می‌گیرد.    وی به عنوان عضو هیات مدیره شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر افزود: این روش نوین آبیاری با سابقه تحقیقاتی و امکان‌سنجی ۳۰ ساله توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ارزیابی و تایید شده است و توسط شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر به تولید انبوه رسیده و تا کنون در صد‌ها پایلوت باغات پسته و میوه و عرصه‌های مشجر اجرا و بهره برداری شده است.    وی تصریح کرد: این طرح اخیرا با موافقت معاونت اداری و مالی دانشگاه یزد و با نظارت مدیران فضای سبز دانشگاه، در قسمتی از فضای سبز ورودی بصیرت دانشگاه یزد اجرا شده است.    دکتر صادق‌زاده خاطرنشان کرد: از مزایای این سامانه نوین آبیاری صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب، عدم نیاز به سیستم‌های فیلتراسیون و پمپاژ آب و امکان کود آبیاری و نیز عدم مزاحمت در انجام عملیات باغبانی است.   دکتر حسن حسینی‌نسب عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد و مدیرعامل شرکت نوآبیاران بوستان مهر نیز در تشریح این سیستم گفت: روش‌های متعددی برای آبیاری درختان در دنیا ابداع و مورد استفاده قرار گرفته است. ازجمله این روش‌ها می‌توان به روش‌های آبیاری غرقابی، روش آبیاری قطره‌ای و روش آبیاری لوله تراوا اشاره کرد.    وی افزود: روش آبیاری لوله تراوای زیر سطحی جدیدترین روش ابداع شده توسط محققین کشور است که طرح تحقیقاتی اولیه آن در دانشگاه یزد انجام و مورد تایید موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور قرار گرفته است.    به گفته وی در این سیستم روان آب سطحی وجود ندارد و تبخیر از سطح هم ناچیز بوده و رشد علف‌های هرز کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم