Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائمه جمعه هرمزگان در خطبه های نماز جمعه هرمزگان با تشکیل کرسی های آزاد اندیشی بین حوزه و دانشگاه برای حل مشکلات امروز کشور لازم است، گفتند: کلید پیشرفت و سعادت کشور به دست جوانان دانشجو ، مخترع و مومن انقلابی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ ائمه جمعه استان در خطبه های نماز عبادی و سیاسی این هفته هرمزگان به مهمترین مسائل روز کشور اشاره کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وحدت حوزه و دانشگاه تمام توطئه های علمی دشمنان نقش بر آب است

حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در خطبه های عبادی و سیاسی این هفته بندرعباس با بیان اینکه نماز کلید رستگاری بشر بوده و همه آحاد جامعه نسبت به آن باید توجه ویژه ای داشته باشند، گفت: نماز انسان ها را از گمراهی و بیراهی نجات داده و اخلاق نیکو را در جامعه جاری می سازد.

امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه مسئولان در امر برگزاری نماز جماعت باید توجه ویژه ای داشته باشند، عنوان کرد: برگزاری نماز جماعت در مدارس، ادرات و دانشگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نباید مورد بی توجهی و غفلت قرار گیرد.

عبادی زاده با اشاره به هفته پژوهش و روز پیوند دانشگاه و حوزه اظهار کرد: حوزه و دانشگاه همواره باید وحدت خود را حفظ کنند و تا زمانی که این دو نهاد انقلابی در کنار یکدیگر به سمت اهداف عالیه نظام گام بردارند دشمنان هیچ گاه نمی توانند به عرصه های علمی ما ضربه ای وارد سازند و تمام توطئه های آنان نقش بر آب می شود.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید با پژوهش محوری، عرصه را برای خودکفایی و استقلال علمی کشور بگشایند، تصریح کرد: علمی ارزشمند بوده که مشکلی را از دوش مردم بر دارد.

خطیب جمعه بندرعباس با اشاره به روز حمل ونقل و یادکردی از 26 آذر 1362 و فرمان تاریخی امام راحل (ره) در تخلیه فوری بنادر عنوان کرد: حمل و نقل بر دوش رانندگانی بوده که شبانه روز در تلاش بوده و زندگی خود را وقف جاده ها کرده اند.

عبادی زاده با بیان اینکه نعمت راه اساسی ترین بستر پیشرفت است، گفت: به برکت انقلاب اسلامی از راه ها و شبکه های حمل و نقلی مناسبی برخورداریم اما همچنان توسعه و پیشرفت آن باید در تمام مناطق کشور تداوم داشته باشد.

انسان متدین به هر قیمتی بدنبال رأی آوردن نیست

حجت الاسلام مهدی دُری امام جمعه رودان در خطبه های عبادی و سیاسی  این هفته شهرستان با اشاره به جایگاه و اهمیت شورای نگهبان در کشور اظهار کرد:  در همه جای دنیا نهاد نظارت و تایید صلاحیت افراد وجود دارد و این جورنیست که هر کسی آمد نامزد شد خصوصیات، رفتار و سیاستش را بررسی نکنند و کسی که شایستگی نمایندگی مجلس ندارد باید رد شود  و رد افراد دلیل بر بد بودن آنها نیست.

امام جمعه رودان با اشاره به ویژگی های نماینده خوب از نگاه کتاب "انتخاب صالح" از رهبرمعظم انقلاب افزود: انتخاب صالح در درجه اول یعنی انتخاب نماینده ای متدین است برای یک نماینده آگاهی سیاسی، جرات در برخورد با مسائل، آگاهی از مسائل کشور و جهان لازم است اما رکن اصلی آن تدین است که باید داشته باشد.

 

دُری ادامه داد: نماینده ای که لوایح مخالف اسلام را تصویب می کند نماینده نیست، نماینده ای متدین است که خیانت نمی کند و شرط و نظر آن رضای خداوند متعال باشد.

تشکیل کرسی های آزاد اندیشی بین حوزه و دانشگاه برای حل مشکلات امروز کشور لازم است

وی با بیان اینکه انسان متدین به هر قیمتی به دنبال رای آورد نیست، تصریح کرد: نماینده متدین کار خلاف نمی کند و حتی کوتاهی و سستی هم نخواهد کرد و از تریبون مجلس برای گفتن سخن ناحق استفاده نمی کند و مصالح انقلاب و کشور را بر مصالح شخصی و گروهی مقدم می دارد.

 

امام جمعه رودان اضافه کرد: یک نماینده خوب، خدا و قیامت را قبول دارد و اگر یک وزیر کارش را انجام نمی دهد توانایی استیضاح و صلابه وزیر را داشته باشد.

وی همچنین گفت: سرنوشت کشور به دست خودمان است اگر در انتخاب دقت نکردیم حق اعتراض نداریم و اگر مشکلی پیش بیاید مسببش خودمان هستیم.

 

خطیب جمعه رودان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به 27آذر سالروز شهادت دکتر محمد مفتح اظهار کرد: شهید مفتح از یاران امام راحل و از شخصیت های مهم بود که به دنبال وحدت بین حوزه و دانشگاه بودند.

دُری خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که باید امروزه در جامعه انجام شود تشکیل کرسی های آزاداندیشی مشترک به معنای واقعی کلمه برای حل مشکلات کنونی جامعه است.

جاده ای که با هزینه هنگفت بیت المال آماده شده چرا بلا استفاده باشد

حجت الاسلام بارانی، امام جمعه پارسیان در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به روز حمل ونقل، رشادت و حرکت انقلابی کامیون داران در دوران دفاع مقدس، در برابر تهدیدات رژیم صدام را یادآور شد و گفت: ملت بزرگ ایران از هر صنف و قشری برای انقلاب فداکاری کرده اند و امروز هم یقینا کامیون داران شریف و زحمتکش ما با وجود همه مشکلات اجازه سوءاستفاده را به دشمن نخواهند داد و همگان در حوادث اخیر این موضوع را به خوبی مشاهده کردند.

بارانی، با تاکید بر حمایت مسئولین از این قشر زحمتکش افزود: حمل و نقل از مهمترین مولفه های پیشرفت در عرصه اقتصاد است لذا باید از این عزیزان حمایت کافی انجام بگیرد و اجازه ندهند که معیشت آنها به خطر بیفتد.

امام جمعه پارسیان، ضمن قدردانی از پیگیری مسئولین در بهسازی و تعریض جاده های منتهی به شهرستان، به جاده پارسیان به عسلویه اشاره و تصریح کرد: تعجب آور است که مسیری با هزینه های هنگفتِ بیت المال آماده شده؛ اما مدت هاست که بلااستفاده باقی مانده است، مسئولان باید توجه کنند که با جان مردم نمی شود سهل انگاری کرد و اگر ارگانی هم مخالف است باید دلایل آنها را بشنوید و رفع کنید و اگر دلایل غیرمنطقی بود برخورد کنید.

مسئولین در مقابل جان مردم سهل انگاری نکنند

وی افزود: اگر قرار باشد بودجه بیت المال صرف شود اما مردم نتوانند از آن استفاده کنند چه فایده ای دارد؟ لذا درخواست مردم شریف پارسیان از رئیس کل دادگستری استان، پیگیری قضایی این مساله از باب حقوق عامه است که بحمدلله دستگاه قضایی انقلابیِ استان نیز اعلام کرده اند که به این مسائل ورود خواهند کرد.

خطیب نماز جمعه پارسیان، با اشاره به روزِ جهانِ عاری از خشونت و افراطی گری، اظهار کرد:درتاریخ، ملتِ بزرگ ایران همیشه به عنوان ملتی بافرهنگ، اصیل و متمدن شناخته شده و هیچگاه در قرن های اخیر متجاوز نبوده است اما در برابر متجاوزین با قدرت می ایستد و از خود دفاع می کند.

رییس شورای فرهنگ عمومی پارسیان، با انتقاد شدید از هیاهوی دولت های اروپایی و اروپا به بهانه صنایع موشکی ایران، عنوان کرد: ملت ایران هیچگاه جنگ تحمیلی را فراموش نمی کند که با استفاده از موشک ها و هواپیماهای اهدایی اروپا و آمریکا، شهرها و خانه هایشان خراب و فرزندانشان به خاک و خون کشیده می شوند و ما نمی توانستیم جواب دهیم و فقط نظاره گر بودیم.

وی ادامه داد: این احمق ها فکر کرده اند ملت باعزت ایران دست روی دست می گذارد تا آنها هر غلطی دوست داشتند انجام دهند، امروز به برکت مجاهدت فرزندان این مرزوبوم، ما با وجود تحریم های فراوان در صنایع نظامی خودکفا شده ایم و آنها از همین ناراحتند.

بارانی، با اشاره به تهدید حمله نظامی به ایران توسط وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی تاکید کرد: د‌شمنان ملت ایران به خوبی می دانند که اگر دست از پا خطا کنند جمهوری اسلامی چنان جوابی به آنها خواهد داد که هرگز فراموش نکنند و البته کار به یادآوری و فراموشی نمی رسد چون دیگر اثری از آنها باقی نخواهد بود.

امام جمعه شهرستان پارسیان با گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: در گام اول انقلاب قدم های خوبی در این دو نهاد انسان ساز و جامعه ساز برداشته شده است اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم لذا در گام دوم انقلاب نقش حوزه و دانشگاه برای تمدن سازی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی بسیار پررنگ و حائز اهمیت است.

خطیب نماز جمعه پارسیان، تشکیل کرسی های آزاداندیشی مشترک، تبیین نقش واقعی این دو نهاد در تحقق بیانیه گام دوم، تقسیم کار برای تولید علوم بومی به ویژه در حوزه علوم انسانی، تامین نیروی انسانی عالم و انقلابی و خوشفکر و تشکیل کارگروههای مشترک برای تحقق ماموریت های گام دوم انقلاب را از ضرورت های امروز جامعه اسلامی دانست و اظهار کرد: جوانان عالم و فرهیخته حوزه و دانشگاه باید انقلاب را در این مسیر پیش ببرند و قطعا امید رهبر معظم انقلاب نیز به شما جوانان است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی پارسیان، با اشاره به برگزاری یادواره ۲۵ شهید سرافراز شهرستان پارسیان و دعوت از مردم انقلابی برای حضور در این محفل معنوی، خاطرنشان کرد: همه ما به شهدا مدیون هستیم و قدرشناسی از آنها به شناخت دقیق راه و منش شهدا و حرکت عملی در مسیر آنهاست.

 

کلید سعادت کشور در دست جوانان دانشجو و انقلابی است/ برخی تصمیم های مسئولان به ضرر کشور و نفع دشمنان است

حجت الاسلام و المسلمین حسن حیدری، امام جمعه شهرستان سیریک گفت: کلید پیشرفت و سعادت کشور به دست جوانان دانشجو ، مخترع و مومن انقلابی است و برخی تصمیم گیری های  مسئولان که موجب هزینه برای نظام و به ضرر  کشور می شود ناشی از نفود دشمن در باور و رفتار مسئولان است .

امام جمعه شهرستان سیریک افزود: امروز دشمن دیگر لشکر کشی نظامی نمی کند بلکه با استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی به دنبال تاثیرگذاری بر باور و بینش مردم و مسئولان است که نتیجه آن تغییر رفتار مردم و مسئولان و تبدیل شدن به یک عنصر پیاده نظام برای دشمن است.

وی گفت: دشمن هنوز تلاش دارد که توسط تجدید نظر طلبان و پیاده نظام خود از میان سلبریتی ها، حملات رسانه ای خود را نظام و مردم ادامه دهد و در آینده نیز شاهد افزایش و گسترش جنگ رسانه ای خواهیم بود.

 

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این همایش حمید رضا نجاتی (رئیس انجمن مکانیک سنگ)، کنفرانس‌ها، سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی را فرصت خوبی برای شکل گیری حلقه ارتباطی میان حوزه صنعت و دانشگاه دانست و گفت: این ارتباط‌ها با وجود این که به صورت اسمی شکل گرفته، اما ره آورد مثبتی را از آن‌ها متصور نیستیم و فضای کاری بسیاری زیادی را برای رشد و پرورش در هر دو حوزه داریم که باید به شکوفایی برسیم.

وی ادامه داد: در تونل و سد سازی جای تقدیر دارد که خودکفا هستیم، اما باید برای ایجاد نوآوری‌های جدید در این حوزه تلاش جدی کنیم و فقط محدود به همین رشد نباشیم. در این خصوص انجمن مکانیک سنگ ایران که از سال ۱۳۷۸ تشکیل شده سعی کرده تا با برگزاری این کنفرانس که امروز نهمین دوره خودش را با همکاری دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار می‌کند نسبت به دو دوره گذشته که در این دانشگاه بود بسیار باشکوه‌تر برگزار شود.

 جا دارد تا از شرکت همایش صنعت انرژی فرصت خوبی و ریاست دانشگاه و اساتید هیات علمی که همکاری لازم را داشتند تشکر کنم.

*انجمن از پیشنهادات غیر اعضا هم استقبال می‌کند

وی ادامه داد: این انجمن دربش به روی همه باز است و در دفتر مرکزی در دانشگاه تربیت مدرس پذیرای کارگاه‌های آموزشی، پنل تخصصی و هر نوع پیشنهادی که در خصوص ارتقای رشته مکانیک سنگ باشد با کمال میل هستیم و امیدواریم که در سربلندی و شکوفایی این رشته موثر باشیم. باید تاکید کنم هر کسی که حتی عضوانجمن هم نیست، می‌تواند با پیشنهاد‌های خود برای مشارکت و شکوفایی رشته مکانیک سنگ و ارتباط هر چه بهتر میان صنعت و دانشگاه فعالیت داشته باشد و درب این انجمن به روی همه باز است.

* نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ در توسعه وآبادنی کشور

 دکتر ملاداودی (رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه امیر کبیر) در ادامه این کنفرانس به کاربرد مکانیک سنگ در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در زمینه معادن با استخراج ذخایر سطحی و کم شدن این ذخایر و عمیق‌تر شدن معادن ضرورت و نیاز به تحلیل معادن سطحی و زیر زمینی بیش از پیش نمایان شده است و از سوی دیگر مهندسی مکانیک سنگ نقش ویژه‌ای را در توسعه وآبادنی کشور با ایجاد زیرساخت‌های شهری و برون شهری در زمینه‌های حمل و نقل و سد سازی ایفا نموده است.

وی ادامه داد: جایگاه ویژه ژئو مکانیک نفت در طراحی‌های نفتی امروزه بر هیچ کسی پوشیده نیست و برگزاری این کنفرانس با هدف فراهم شدن محلی مناسب برای کسب دانش، اطلاع از آخرین دستاوردها، تجربیات جدید و هم اندیشی دانشگاهیان و صنعتگران در ارائه راهکار‌ها برای حل مشکلات کشور و صنعت است و سعی دارد تا به ارتقای پژوهش‌های مرتبط با مکانیک سنگ و نقش آن در صنایع مختلف و اگاهی از تلاش‌های علمی و پژوهشی متخصصان و صنعتگران و نیاز‌های صنعتی و دانشجویی بپردازد. قطعا پیشینه علمی و تداوم این کنفرانس در طول این سال‌ها نشانگر نقطه قوت و اثربخش آن را برای کشورو صنعت است.

* پذیرش ۵۷ مقاله و ارائه در قالب ۳۲ سخنرانی و ۲۵ پوستر

دکتر سالاری راد (دبیر اجرایی کنفرانس) نیز در ادامه افتتاح پورژه اوما اویا را یکی از پروژه‌های مهم در حوزه مکانیک سنگ خواند و افزود: این پروژه، توسط مهندسان و شرکت‌های متخصص طرف قرارداد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در کشور سریلانکا افتتاح شد که پروژه‌ای بزرگ به لحاظ ابعاد مهندسی و بودجه‌ای بوده است.

وی ادامه داد: برای من باعث خوشحالی است که در کسوت دبیری نهمین دوره این رویداد که با همکاری انجمن علمی مکانیک سنگ ایران، دانشگاه صنعتی امیر کبیرو سایر دانشگاه‌های صنعتی کشور، وزارت صمت، وزارت نیرو، شرکت همایش صنعت و ایمیدرو و سایر شرکت‌های دولتی و خصوصی برگزار می‌شود، افتخار همکاری داشته باشم.
وی در خصوص برنامه‌های این کنفرانس در مدت دو روز برگزاری بیان کرد: موعد اول برگزاری این کنفرانس که آبان ماه سال گذشته بود به علت ارسال نشدن کافی مقالات به مدت ۶ ماه تمدید شد. از مجموعه تعداد مقالات ارسالی بعد از بررسی توسط هیات داوری تعداد ۵۷ مقاله پذیرفته شد که در طی ۸ محور موضوعی در ۳۲ سخنرانی و ۲۵ پوستر ارائه خواهد شد. نمایشگاه صنایع و فعالیت‌های مرتبط با فعالیت‌های مهندسی معدنی، تونل سازی و سدسازی را در مجموعه نمایشگاهی دانشگاه امیرکبیر راه اندازی کردیم. پنل تخصصی با عنوان خودکفایی در ابزار دقیق و پروژه‌های عمرانی و معدنی، توانمندی و چالش‌ها با حضور اساتید متخصص ساخت ابزار دقیق را داریم تا در سازماندهی و ساخت و گسترش آن در پروژه‌های عمرانی کشور و به طور خاص در مهندسی معدن که تاکنون استفاده از آن مغفول مانده است را به حاضران ارائه کنیم.

وی ادامه داد: ۳ کارگاه آموزشی در زمینه‌های تخصصی و کاربردی با هدف تبدیل مهارت‌ها و تبدیل نتایج تحلیل‌ها به نقشه‌های اجرایی برای دانشگاه‌ها را در این کلاس‌ها تشریح کردیم.

* توجه به اهداف کمی در حوزه پژوهش و فن آوری در برنامه هفتم توسعه

دکتراقبال شاکری عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس افزایش شتاب و پیشرفت نوآوری علمی و فناوری و تجاری سازی را به عنوان سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه مطرح کرد و گفت: در حوزه‌های ارتباطات، اطلاعات، زیست فناوری و انرژی‌های نو تجدیدپذیر و روز امدسازی و ارتقای نظام آموزشی و پژوهشی کشور به عنوان سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه در مجلس همکاری‌های خوبی با دستگاه‌ها شکل گرفته که به صورت مدون و در فصل بیستم به این حوزه پرداخته شده است.

وی به محور‌هایی که دراین فصل آمده است به صورت خلاصه اشاره کرد و گفت: در این فصل به اهداف کمی در حوزه پژوهش و فن آوری وارتقای بهره وری و اثربخشی تحقیقات و پژوهش‌ها توجه شده است. از جمله اولویت‌هایی که در این فصل از برنامه هفتم توسعه به آن اشاره شده است، حمایت از طرف عرضه فناوری با استفاده از رسمیت بخشی به دارایی‌های نامشهود، توجه به افزایش میزان تاثیر و عملکرد اعتبارات پژوهشی، توجه به هم افزایی بین قابلیت‌ها و ظرفیت‌های صنایع دفاعی با سایر حوزه‌های صنعتی و استفاده حداکثری از سرریز فناوری‌های بخش دفاعی به بنگاه‌های اقتصادی و فناوری کشور است.

وی در خصوص اقدامات اشاره شده در این برنامه بیان داشت: جهت دهی فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه کشور به سمت رفع نیاز‌های واقعی کشور با تعیین اولویت‌های پژوهشی و فناوری مبتنی بر نیازها، مسائل، ظرفیت‌ها و آینده و ماموریت محوری نهاد‌های پژوهشی وابسته به دولت؛ به رسمیت شناخته شدن و تقویت نقش نهاد‌های واسط و بهمرسان از جمله فن بازار‌ها و کارگزاران دانش و فناوری در اتصال دانشگاه، صنعت وشرکت‌های دانش بنیان، لزوم توسعه هدفمند و ارتقای پارک‌های علم و فناوری متناسب با ماموریت‌ها وظرفیت آن ها، لزوم توجه به توسعه فناوری‌های تحول آفرین آینده از جمله هوش مصنوعی از جمله اقداماتی است که در این برنامه به آن‌ها توجه ویژه‌ای شده است.

* تمرکز دانشگاه امیر کبیر روی هوش مصنوعی

در ادامه، دکتر رهایی سرپرست دانشگاه امیر کبیر، این رویداد را با تلاش و کوششی که برای برگزاری آن شده است قابل تقدیر خواند و بیان داشت: امیدوارم که نتایج علمی کنفرانس و استفاده از روند‌ها و موضوعات جدیدی که در آن مطرح می‌شود برای دانشجویان و هیات علمی فرصت خوبی را فراهم اورد تا با تازه‌ترین دستاورد‌های علمی آشنا شوند. در این خصوص باید از زحمات انجمن مکانیک سنگ و شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی من جمله سازمان حمل و نقل جاده ای، وزارت نیرو، ایمیدرو و ... که پای کار بودند و حمایت‌های مالی، معنوی و علمی را از این کنفرانس داشتند باید تقدیر کرد.

وی ادامه داد: رشته مکانیک سنگ در طرح‌های عمرانی و معادن و نفت که برای کشور و در تولید ثروت حایز اهمیت است نقش مهمی را ایفا می‌کند و از این نظر برای تولید علم و مقالات و نتایج و پژوهش‌های جدید در این حوزه باید بیش از پیش قدم برداریم تا بتوان از رهگذر این چنین همایش‌ها و کنفرانس‌هایی انتظار تنتایج مثبتی را داشت. به واقع ارتباط گسترده این رشته با حوزه‌های مختلف صعت و معدن و نفت کشور توجه مسئولان و جامعه نخبه دانشگاهی را می‌طلبد که در جهت توسعه علم و دانش وبرنامه ریزی توسعه‌ای آن تلاش جدی کنند.

وی به پیچیده بودن و طبیعت‌های مختلفی که سنگ دارد اشاره کرد و بیان داشت: مطالعات گسترده تئوری و تجربی که در این زمینه انجام می‌شود و سامانه‌هایی که برای مطالعه مکانیک سنگ طراحی شده است همه می‌تواند یک دوره‌های مختلف را برای پیشرفت‌های علمی این رشته فراهم کند و نباید از ابعاد مختلف پیشرفت علمی این رشته غافل شد.
رهایی تصریح کرد: در زمینه برنامه کلان توسعه ۵ ساله کشور در گذشته خطا‌هایی داشتیم و یا اعتقاد به اجرای برنامه‌ها خیلی خوب نبوده است و حدود ۳۵ درصد شاید بتوان گفت که از این برنامه‌ها انجام شده است. برای توسعه باید در برنامه‌ها واقع نگر بود تا در برنامه هفتم توسعه قابلیت اجرا داشته باشد.

رهایی با اشاره به اینکه دانشگاه امیر کبیر تمرکز زیادی را روی هوش مصنوعی گذاشته است، خاطر نشان کرد: سه دانشکده مهندسی کامپیوتر، علوم کامیپوتر و بر ق به صورت متمرکز بر روی هوش مصنوعی فعالیت جدی دارند و در قالب یک موافقت نامه بر روی پروژه‌های هوش مصنوعی نیرو‌های مسلح در حال کار هستند. در خیلی از صنایع مثل دریایی و هوایی مطالعات گسترده‌ای در حال انجام است که دانشگاه جایگاه ویژه‌ای را در کشور پیدا کرده است و یکی از اهداف ما در آینده حرکت به سوی دانشگاه هوشمند است.

امروز فناوری نوظهور یک جایگاه ویزه در پیشرفت علمی دارد و باید یه توجه اساتید و دانشجویان داسته باشند که انجام مطالعات بر روی یک سری دیتا‌ها چه موفقیتی می‌توانند داشته باشند. 
روندی پرشتاب را در میان دانشکده‌ها داشتیم،‌ در آینده امیدواریم که در کنار توسعه تولیدات علمی که جایگاه مناسبی را در نطام رتبه بندی جهانی داریم بتوانیم در ارتباط با انجام تحقیقات مورد نیاز کشور نیز تلاش جدی کنیم و نقش آفرین باشیم و این هم جز با همکاری و همدلی با بخش صنعت برای حل مشکلات کشور میسر نمی‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • واحدی: همه نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • تاکید المشاط بر آگاهی و وحدت یمنی‌ها در برابر توطئه دشمنان
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز