Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: در شرایط تحریمی که کشور با آن مواجه شده به شرکت های دانش بنیان و توان داخلی تکیه کرده ایم و همچنین تعامل بسیار خوبی را نیز با دانشگاه ها داریم.

هوشنگ صیدالی در نشست خبری در حاشیه یازدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان که امروز ،۲۲ آذرماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به سخنان رهبر در بحث شعار رونق تولید و رویکرد داخلی سازی قطعات و با توجه به نقش صنعت نفت در اقتصاد ملی، در حال تدوین و انجام یک برنامه ریزی منسجم هستیم تا بتوانیم با تولید صیانتی، قدم های ارزشمندی در این راستا برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در نیمه اول امسال، در راستای مقابله با تحریم نسبت به طراحی، تعمیر و ساخت اساسی ۷۶۷ قطعه اقدام کرده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران تصریح کرد: در جهت حمایت از کالای ایرانی و برای پشتیبانی و نگهداشت توان تولید یک هزار و ۹۱۲ قلم انواع اتصالات، لوله، مواد شیمیایی، ابزار آلات، قطعات یدکی توربین، ادوات حفاظت فردی و ایمنی و... خریداری شده است.

به گزارش ایسنا، صیدالی ادامه داد: همچنین تعداد ۵۴ فقره قرارداد خرید کالا با تامین کنندگان و سازندگان کالاهای داخلی منعقد شده است که به تدریج و در ماه های آینده دریافت و در اختیار ادارات تابعه شرکت قرار خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: این شرکت حدود یک هزار کیلومتر از جاده های مواصلاتی و دسترسی به تاسیسات را ترمیم و تسطیح کرده است. همچنین با فعالیت موثر کارکنان این شرکت، بیش از ۱۰ هزار متر از خطوط لوله جریانی نفت، گاز و آب این شرکت تعویض و اصلاح شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با اشاره به اقدامات انجام گرفته در بخش ایمنی این شرکت، گفت: نوسازی یک دستگاه خودروی فرسوده و تجهیز آن به فوم سیار برای استفاده در عملیات سنگین و همچنین ۸۱۱ فقره تعمیر ادوات اطفای حریق تاسیسات، جهت حفظ آمادگی در شرایط اضطراری از جمله اقدامات شده در بخش ایمنی و HSE است.

صیدالی با بیان اینکه همکاری و حمایت های بسیار خوبی از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نسبت به شرکت نفت و گاز گچساران وجود دارد، اظهار کرد: این حمایت های انجام شده در زمینه افزایش توان نگهداشت تا توسعه متوازن و پایداری با تاب آوری بالا بوده است و در این زمینه شاهد همکاری بسیار خوبی از سوی مجموعه مناطق نفتخیز جنوب با دیگر شرکت های تابعه خود هستیم.

به گزارش ایسنا، وی عنوان کرد: پروژه های سرمایه ای در قالب طرح ۲۸ مخزن که ۱۱ مخزن آن در حوزه عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است، با ایجاد ظرفیت سازی برای آینده می تواند بسیار موثر باشد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با بیان اینکه مدت زمان اجرای این طرح ۲ سال پیش بینی شده است، ادامه داد: دستاورد آن با توجه به افزایش تولید، احداث یک کارخانه نمک زدایی در گچساران و ساماندهی گوره (قلب تپنده نفت ایران)، مدیریت منابع آبی است.

صیدالی با اشاره به برگزاری نمایشگاه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت در خوزستان عنوان کرد: این نمایشگاه یک فرصت طلایی و مناسب برای شناسایی توانمندی های داخلی است و باید در این زمینه گام های اساسی برداشت تا شاهد توسعه در بخش صنعت نفت باشیم. یکی از راه های رسیدن به خودکفایی نیاز به اقدامات پژوهشی و راه اندازی شرکت های دانش بنیان است و باید این امر نیز مورد توجه جدی قرار بگیرد.

وی افزود: در شرایط تحریمی که کشور با آن مواجه شده به شرکت های دانش بنیان و توان داخلی تکیه کرده ایم و همچنین تعامل بسیار خوبی را نیز با دانشگاه ها داشته ایم تا بتوانیم در بحث ساخت قطعات موردنیاز شرکت با توان داخلی به نتیجه برسیم و نیاز خود را از داخل تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در پساخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص میزان تولید نفت این شرکت در شرایط تحریمی گفت: تحریم می توانست مشکلات بسیاری را برای ما ایجاد کند اما مجموعه شرکت تحریم ها را به فرصت تبدیل کرده و بسیاری از تاسیساتی که سال ها نیازمند تعمیرات اساسی بودند، تعمیر و اورهال شدند.

به گزارش ایسنا، صیدالی در خصوص میزان تولید این شرکت آماری ارائه نداد و گفت: تولید شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به هر میزان که نیاز باشد و مسولان کشور صلاح بدانند، انجام خواهد شد اما قطعا با توجه به شرایطی که در بحث تحریم ها وجود داشته، میزان تولید در این شرکت نسبت به یک سال پیش از آن کاهش داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نفت و گاز نمایشگاه نفت خوزستان استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان