Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@22:49:14 GMT

تظاهرات‌کنندگان در سئول: ما مستعمره آمریکا نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۴۲۹۱

تظاهرات‌کنندگان در سئول: ما مستعمره آمریکا نیستیم

تظاهرات‌کنندگان مقابل سفارت آمریکا در سئول روز جمعه با سر دادن شعارهایی به واشنگتن یادآوری کرده‌اند که کشورشان مستعمره آمریکا نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، معترضان عصبانی از سیاست‌های آمریکا در قبال کره جنوبی امروز جمعه مقابل سفارت آمریکا در سئول تجمع کردند. 

پایگاه ان‌بی‌سی‌نیوز نوشته معترضان در اعتراض به سیاست‌های  «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا که خواستار پرداخت هزینه‌های بیشتری از سوی کره جنوبی بابت حمایت‌های نظامی شده، تصاویر سفیر که روی دیوار سفارتخانه نصب شده بود را از بین بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محل اقامت «هری هریس»، سفیر آمریکا در کره جنوبی در ماه‌های گذشته به یکی از مکان‌های تجمع‌های اعتراضی تبدیل شده است. 

به نوشته ان‌بی‌سی، معترضان در بیرون سفارتخانه شعار داده‌اند: «هریس برو بیرون! ما مستعمره آمریکا نیستیم. ما دستگاه خودپرداز نیستیم.» 

پلیس کره جنوبی حدود دو ماه پیش هم اعلام کرد ۱۹ دانشجوی معترض به سیاست‌های دولت آمریکا که وارد محل اقامت سفیر این کشور در سئول شده بودند را بازداشت کرده است.  

«سی‌بی‌اس» نوشته دانشجویان با استفاده از نرده‌بان از دیوار محل اقامت سفیر بالا رفته‌اند. آنها پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها شعارهای ضد آمریکایی نوشته شده بود و از «هری هریس»، سفیر آمریکا می‌خواست «این کشور را ترک کند.»

یک دانشجو فریاد می‌زد: «کاری که آمریکا انجام داده کشتار، تجاوز و مسموم کردن کشور ما بوده. آنها زندگی مردم ما را تهدید می‌کنند.»

دولت آمریکا هزینه‌های دفاعی مربوط به ۲۸۵۰۰ نیروی آمریکایی مستقر در کره جنوبی را به شدت افزایش داده است. در ماه فوریه، کره جنوبی با پرداخت ۸۸۰ میلیون دلار برای حضور این نیروها در کشور موافقت کرد که معادل ۸.۲ درصد افزایش نسبت به سال ۲۰۱۸ بود. آمریکا و کره جنوبی قرار است هفته آینده دور جدیدی از مذاکرات را در این خصوص برگزار کنند. 

«هری هریس» سفیر آمریکا در سئول در اعتراضات مهرماه از پلیس کره جنوبی بابت دستگیری دانشجویان معترضی که قصد ورود به محل اقامت او داشتند تشکر کرد و نوشت که گربه‌هایش سالم هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا کره جنوبی دونالد ترامپ سئول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید

در حالی که تظاهرات دانشجویی برای اعلام حمایت از فلسطین در بیش از ۲۰ دانشگاه آمریکا ادامه دارد، منابع اعلام کردند که تاکنون بیش از هزار معترض حامی فلسطین توسط نیرو‌های پلیس دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شین‌هوا، در برخی دانشگاه‌ها مثل دانشگاه «کلمبیا» در نیویورک که تاکنون مرکز تظاهرات بوده، اعتراضات در حال تشدید شدن است.

اوایل روز گذشته، دانشجویان این دانشگاه در پردیس منهتن مقابل تالار «همیلتون» ایستاده و زنجیره انسانی تشکیل دادند. تالار «همیلتون» یکی از چندین ساختمانی است که قبلاً در جریان اعتراضات حقوق مدنی و ضدجنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸ محل اعتراضات دانشجویی بود و اکنون نیز گفته می‌شود که به تصرف معترضان درآمده است. 

این دانشجویان خواستار عدم ارتباط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل، شفاف‌سازی محل دریافت بودجه و سرمایه‌گذاری و همچنین عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات با اقدامات تنبیهی مواجه هستند. 

دانشگاه کلمبیا اعلام کرده دانشجویانی که در تالار همیلتون حضور دارند را اخراج خواهد کرد. 

افزون بر این، گفته می‌شود در تظاهراتی دیگر در ایالت «اورگن» معترضان کتابخانه دانشگاه دولتی پورتلند را تصرف کرده‌اند. نیرو‌های پلیس وارد دانشگاه شده و پس از درگیری خشونت‌آمیز با دانشجویان معترض تعدادی را دستگیر کردند.

موج چند روزه تظاهرات ضدجنگ در محیط آکادمیک، مظهر نارضایتی جوانان آمریکایی از نحوه مدیریت دولت بایدن در خصوص جنگ علیه غزه است. نظرسنجی اخیر سی‌ان‌ان نشان می‌دهد ۷۱ درصد بزرگسالان آمریکایی از اقدامات بایدن در خصوص جنگ غزه ناراضی هستند. این رقم در مورد افراد زیر ۳۵ سال، ۸۱ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • تظاهرات حامیان فلسطین در شهر‌ها و دانشگاه‌های آمریکا
  • هراس وزرای اسرائیلی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • فیلم/ تظاهرات دانشجویان دانشگاه راتگرز در نیوجرسی آمریکا