Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@10:41:10 GMT

سه آسیب اساسی در پژوهش

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۶۹۴۲

سه آسیب اساسی در پژوهش

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: سه آسیب اساسی در پژوهش وجود دارد، ابتدا اینکه والدین به جای دانش آموزان پژوهش را انجام می‌دهند و سپس اینکه معلمان خودشان پژوهش را انجام می‌دهند و بعدی اینکه رقابت در فصای پژوهش‌ها به وجود آمده است. تاریخ انتشار: 09:42 - 23 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۶۵۷۸

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در جشنواره پژوهش‌های دانش آموزی و تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و خلاق برتر گفت: سه آسیب اساسی در پژوهش وجود دارد ابتدا اینکه والدین دانش آموز گا‌ها به جای اینکه مداخله هوشیارانه حمایت‌گر داشته باشند، رویکردشان جایگزینی خودشان به جای دانش آموز است که آسیب وارد کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  گفت: در مدارس ما دبیران و معلمان به خاطر علاقه و دغدغه اینکه طرح دانش آموز امتیاز بیاورد، از جانب دانش آموز کار پژوهشی را انجام می‌دهند. به همین دلیل پژوهش‌های ما گلیشه‌ای می‌شود.

ذوعلم  افزود: سومین نقش این است که فراتر از برنامه درسی از دانش آموز انتظار داریم کار پژوهشی انجام دهند. در همین زمینه گاهی موضوعات فانتزی و مشهور مطرح می‌شود؛ و بعضی از این پژوهش‌ها فراتر از این است که ذهن دانش آموز را توانمندی بار بیاورد.

وی افزود: رقابت زدگی افراطی در این کار‌های پژوهشی ایجاد شده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: بحث رقابت زدگی را باید بازطراحی کنیم تا جنبه‌های رقابت در بین دانش آموزان کاهش پیدا کند.

بیشتربخوانید: پژوهش برای آموزش و پرورش باید یک مبنا تلقی شود


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پژوهش پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین دوره مسابقات رباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با شرکت یک هزار و ۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ ازجمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان، مین‌یاب در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانش‌آموزان از سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌کنند. هدف از برگزاری این مسابقات کشف استعداد دانش‌آموزان نخبه است دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و اعضای اصلی تیم جهانی حداکثر تا پایان تیرماه توسط کمیته ارزیابی انتخاب می‌شوند.

پیش از این تیم جهانی رباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی، مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده و همچنین نوجوانان نخبه کشور سال گذشته در مالزی قهرمان آسیا شدند.

به گزارش آنا،‌ مراسم اختتامیه این مسابقات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • راهیابی دانش آموز کیش به تیم ملی پدل برد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار