Web Analytics Made Easy - Statcounter

قربانی با تشریح روند کار در مسئله اتحادیه مدغم، گفت: در حال پیگیری طرحی هستیم که طی آن بتوانیم از تمامی ظرفیت‌های مردمی در کشور اعم از قاریان، استادان و خیران برای فعالیت‌های قرآنی استفاده کنیم.

«رحیم قربانی» در گفت وگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با اشاره به فعالیت‌های اتحادیه موسسات مردمی و تشکل های قرآن و عترت کشور، اظهار کرد: یکی از مهمترین مواردی که همواره پیگیر آن بوده ایم به سرانجام رساندن بحث ادغام اتحادیه کشوری است که با بیانیه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با تایید اتحادیه مدغم این امر به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل اتحادیه موسسات مردمی و تشکل های قرآن و عترت کشور ادامه داد: تاکنون در رابطه با اتحادیه مدغم جلسات متعددی از سوی هیات رسیدگی به امور موسسات و مراکز فرهنگی برگزار شده که با تایید انتخابات استانی و اتحادیه‌های مدغم استانی به رسمیت شناخته و مقرر شد که این اتحادیه های استانی با روند قانونی که شکل گرفته تا مرحله انتخابات مجدد ادامه فعالیت داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: همچنین برای اتحادیه مدغم کشوری نیز مقرر شد تا گروهی شانزدهنفره متشکل از اعضای موسسات و تشکل های قرآن و عترت کشور و سایر افرادی که مخالف بحث ادغام هستند، تشکیل و روند انتخابات مجدد در این مورد پیگیری شود تا این اتحادیه با قوت به فعالیت های خود ادامه دهد.

 

قربانی افزود: رویکردهایی که در اتحادیه مدغم قرآنی پیگیری کرده ایم، فعالیت های مختلف اعم از آموزش عمومی از جمله حفظ قرآن، روخوانی و روانخوانی را شامل می‌شود که این موارد به اتحادیه های استانی ابلاغ شده تا به عدالت بین موسسات مختلف قرآنی هر شهری، مسئولیت را واگذار کنند.

 

وی تاکید کرد: علاوه بر این، برگزاری اردوهای جهادی قرآنی و توجه به فعالیت موسسات به ویژه در مناطق محروم و انجام فعالیت ها به ویژه در زمینه هنری و رسانه ای از جمله مواردی است که برای انجام به اتحادیه های استانی ابلاغ شده است.

 

قربانی  در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همچنین در حال پیگیری طرحی هستیم که طی آن بتوانیم از تمامی ظرفیت های قرآنی مردمی در کشور استفاده کنیم، بسیاری از اعضای جامعه قرآنی مردمی بعضا در قالب موسسات قرآنی فعالیت می کنند اما بسیاری از افراد و نیروهای قرآنی موسسه ای ندارند، لذا طرحی پیشنهاد شده که ما طی آن از مجموعه ظرفیت های قرآنی مردمی اعم از قاریان قرآن، اساتید قرآنی، پیشکسوتان قرآنی، خانه های قرآن و عترت، خیرین قرآنی و هنرمندان قرآنی که خود دارای موسسه نیستند، استفاده کنیم.

 

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد اجلاس نماز مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان انار بودجه خطبه نماز جمعه اتحادیه مدغم رحیم قربانی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • گردهمایی موسسات مردمی گلستان در زمینه خانواده، جمعیت و هویت زن امروز در گرگان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قرآن همه چیز ماست
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن