Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مراسم جشنواره پژوهش‌های دانش‌آموزی و تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و فناور برتر با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در دبیرستان نمونه دولتی فرهنگ برگزار شد.

منصور غلامی در این مراسم اظهار داشت: این هفته، هفته تقدیر و تشویق پژوهشگران است و همچنین جامعه را در عرصه علوم و تحقیقات قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید مردم را در جریان آنچه که در حوزه پژوهش و فناوری می‌گذرد قرار دهیم. در این هفته نمایشگاهی برگزار شده که برای دیدن آن توصیه موکد داریم زیرا این نمایشگاه محل تزریق امید است.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش بستر بروز و ساختن شخصیت‌های مهم در جامعه ما بوده و خواهد بود. این بستر یک زمین پرنعمت و یک جایگاه غنی از افکار و اندیشه‌ها و توانمندی‌هاست. نسل جوان و در حال رشد و حاضر در آموزش و پرورش نسلی است که در جایگاه مدیران و مسئولان آینده خواهند نشست. اگر می‌خواهیم آینده خوب باشد باید نسل آینده را بهتر از نسل حال تربیت کنیم.

وزیر علوم بیان کرد:خانواده‌ها حتما علاقه‌مند به آینده فرزندانشان هستند اما بدون آموزش و پرورش این امر محقق نخواهد شد. حتما انسان از روزهای اول زندگی‌اش جستجوگر است که بخشی از آن برای برطرف کردن نیاز‌ها است‌. ویژگی جستجوگر را باید تقویت کرد و سرکوب آن موجب غفلت از این ویژگی می‌شود. ما باید این ویژگی را تقویت کنیم و کمک کنیم جستحوگران به پاسخ برسند. ما باید به فرزندانمان یاد بدهیم چطور پرسش را مطرح کنند و چطور به پاسخ برسند، از این رو می‌توان یک پژوهشگر تربیت کرد.

وزیر علوم گفت: رسیدن به پاسخ‌ها ممکن است زمان ببرد ما گاها پژوهش‌هایی داریم که ۵۰ سال زمان می‌برد تا به نتیجه و پاسخ برسد. ما در جهانی زندگی می‌کنیم که سوالات بسیار جدی هستند و تعدد آن فراوان  و پاسخ دادن به آنها حیاتی است.ما در حوزه آموزش و پرورش دچار تحولات خوبی شدیم اما بسیار تئوری زده شد‌ه‌ایم و بحث‌های نظری چه در مدارس و چه در دانشگاه این امر بسیار زیاد شده که باید نسبت به آن تجدیدنظر کرد. فارغ التحصیلان ما به لحاظ تئوری و نظری در جهان با سوادند اما در کارهای عملی کمتر فرصت دارند از این رو تحول در این زمینه ضرورت است.

وی ادامه داد: ما بعد از انقلاب بسیاری از منصب‌های مهم کشور را خالی تحویل گرفتیم زیرا خارجی‌ها بر این منصب‌ها نشسته بودند و خوشبختانه طی این سال‌ها فارغ التحصیلان ما این منصب‌ها را پر کردند.

وی گفت: امروزه پژوهش در دانشگاه‌ها نقش رو به رشدی دارد و ما اکنون رتبه ۱۵ پژوهش علمی در جهان در حوزه‌های علوم جدید مثل نانو، زیست فناوری و صنایع دفاع را داریم. در فضای امروز سوال این است که این همه دانش و علم کجا به درد کشور خورده است یا نه؟ طی این ده سال دانشگاه‌ها پاسخ این سوال را داده‌اند. در هر دانشگاهی مرکز رشد ایجاد شده که از طرح‌های دانشجویان حمایت کرده و شغل ایجاد می‌کند.

وزیر علوم در پایان گفت: ما نباید خودمان را با کشورهای توسعه یافته مقایسه کنیم زیرا ما خیلی دیر شروع کردیم اما باید تلاش و امید نسل جدید را تقویت کنیم. کشورهای بزرگ دنیا بازارهای بزرگی دارند و اجازه نمی‌دهند بازارهایشان توسط گروه‌های نوظهور تصاحب شود اما کشور ما می‌تواند در این خصوص مستقل باشد. توصیه من به نسل جوان این است که امیدوارانه پای کار بایستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جامعه خانواده دانش آموزان و دانشجویان علوم تحقیقات و فناوری وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در صفحه ویراستی خود نوشت: نقش آموزش‌وپرورش در مهارت‌آموزی، سال‌هاست که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و در دیدار روز گذشته کارگران نیز مجدد به آن اشاره فرمودند.

وی افزود: از مسیر تقویت آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی، به عنوان یکی از قطعه‌های پازل توسعه اقتصادی کشور، برنامه‌ریزی شد؛ دولت مردمی در جلسه دیروز هیئت وزیران، به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش، آیین نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است