Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت در ششمین روز با بیش از 40 فیلم میزبان علاقه‌مندان و مخاطبان سینمای مستند خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ در ششمین روز از برگزاری جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، بیش از 40 اثر مستند در شش سالن پردیس سینمایی چارسو از صبح شنبه 23 آذر روی پرده می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فیلم «خسوف» در سالن شماره 1، «آندری تارکوفسکی، یک نیایش سینمایی» در سالن شماره 2، «کابل شهری در باد» در سالن شماره 3، «سرزمین عسل» در سالن شماره 4 و «واکس چه» و «آشو» در سالن شماره 6 ساعت 10:30 به عنوان فیلم‌های پرمخاطب روی پرده می‌روند.
 
سالن شماره یک
فیلم‌های «ارغوان» ساخته محمد صحرائی و «قصری با دیوارهای قرمز» به کارگردانی عباس رزیجی در سانس 14، «فرزندان خونیار» ساخته آرمان قلی‌پور دشتکی و «سینما چهار باغ» اثر علیرضا منصوری در سانس 16، «رنج زیر پوست» اثر محسن جعفری‌راد در سانس 18، «پروژه ازدواج» به کارگردانی حسام اسلامی، عطیه عطارزاده در سانس 20، در بخش مسابقه ملی و «بزن داغونش کن» ساخته لخ کووالسکی در سانس 22 در بخش نمایش‌های ویژه در سالن شماره یک پردیس سینمایی چارسو نمایش داده می‌شوند.
 
سالن شماره دو
برنامه نمایش فیلم‌های سالن دو نیز به این شرح است: «کابل شهری در باد» به کارگردانی ابوذر امینی در بخش بین‌الملل سانس 14، «آنچه ناتمام گذاشتیم» ساخته مریم غنی در بخش پرتره سانس 18، «مستشرق» اثر مسعود طاهری در بخش خارج از مسابقه سانس 20 و «سنگ‌دل» به کارگردانی کلیر بیه، اولیویه ژوبار در بخش آینه یک جشنواره: جشنواره مستند میلینیوم بلژیک درسانس 22.
 
سالن شماره سه
«پدر جاسوس من» به کارگردانی گینتس گروبه، یاک کلمی در بخش چشم‌انداز سینمای مستند کشورهای بالکان و بالتیک سانس 14، «زنان گولاگ» ساخته ماریانا یاروفسکایا و «سوما» به کارگردانی آندری کوتسیا در بخش مسابقه بین‌الملل سانس 14، «و آنگاه شب فرا می‌رسد» اثر مایا نواکوویچ، «وطنم تا زمانی که برگردم» به کارگردانی نوران اوزکان، اردال هوس در بخش مسابقه بین‌الملل سانس 16، «سهیم شدن یا نشدن» به کارگردانی مینا هینت، ملیس موهو در بخش مسابقه بین‌الملل سانس 18، «یاد درختان» ساخته صهیب قسم الباری مصطفی در بخش پرتره سانس 20 و «رنگ آفتاب پرست» به کارگردانی آندرس لوبرت در بخش آینه یک جشنواره: جشنواره مستند میلینیوم بلژیک سانس 22 در سالن شماره سه نمایش داده می‌شوند.
 
سالن شماره چهار
برنامه سالن شماره چهار نیز به این شرح است: «چراغ برق» اثر پوریا خلج طهرانی در بخش خارج از مسابقه سانس 14، «کارواش» ساخته محسن سخا و «خط بغض» به کارگردانی مختار عبداللهی در بخش مسابقه ملی در سانس 16، «تا شش مدت دیگر» اثر الهام مرتضوی و «آدور» به کارگردانی محمدصادق اسماعیلی در بخش مسابقه ملی سانس 18، «مخترع آهنی» ساخته محمدجواد رئیسی و «با صبر زندگی» کار وحید فراهانی در بخش جایزه شهید آوینی سانس 20، «بیر عالم سوز» اثر محمدطه امیری در بخش جایزه شهید آوینی سانس 22.
 
سالن شماره پنج
فیلم‌های «خانه روشنان» ساخته زهرا نیازی و «من میخوام شاه بشم» به کارگردانی مهدی گنجی در بخش مستندهای کارآفرینی سانس 14، «ناجی کرونر» اثر مسعود کارگر و «پریدن از روی دیوار آتش» ساخته محمد صنگوری در بخش مستندهای کارآفرینی سانس 16، «و تن من» اثر حسین همایونفر و «خاطرات بادیه» ساخته ساسان فلاح‌فر در بخش جایزه شهید آوینی سانس 18، «پیرمرد و خواننده» به کارگردانی امیر اصانلو و «خاطرات موتور سیکلت» ساخته امیرحسین نوروزی در بخش جایزه شهید آوینی سانس 20 و «سرزمین عسل» به کارگردانی لوبومیر استفانوو، تامارا کوتفسکا در بخش نمایش‌های ویژه سانس 22 در سالن شماره پنج روی پرده می‌روند.
 
سالن شماره شش
در سالن شماره شش هم مستندهای «بانو عصمت» ساخته محمد حبیبی منصور در سانس 14، «صحنه‌هایی از یک جدایی» به کارگردانی وحید صداقت در سانس 16، «قصه دختران فروغ» ساخته خاطره حناچی سانس 18، «پنهان» ساخته شیرین برق نورد، «رویای سیاه» اثر ارد عطارپور در سانس 20 و «زمستان است» مهرداد زاهدیان در سانس 22  در بخش مسابقه ملی نمایش داده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینمای مستند مخاطبان جشنواره مستند سینما حقیقت چارسو علاقمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد

به گزارش صدای ایران از دیجیتاتو،روز گذشته، دومین دوره از جشنواره سالانه فیلم هوش مصنوعی توسط شرکت Runway در لس آنجلس برگزار شد. جمعیتی متشکل از صد‌ها فیلم‌ساز، هنرمند، سرمایه‌گذار و حداقل یک بازیگر سرشناس در این جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر تماشای ۱۰ فینالیست انتخاب‌شده توسط داوران، درباره هوش مصنوعی با یکدیگر صحبت کنند.

شرکت Runway، در سال ۲۰۲۳ جشنواره فیلم هوش‌مصنوعی خود را برگزار کرد که در آن حدود ۳۰۰ فیلم کوتاه ساخته‌شده با این فناوری حضور داشتند. امسال نیز این جشنواره برگزار‌شده و بیش از ۳۰۰۰ فیلم کوتاه هوش‌مصنوعی در آن حضور داشتند. مانند سال گذشته، امسال نیز هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی بحث‌های این جشنواره بوده که در طول چند سال گذشته، باعث اعتصاب‌های سراسر هالیوود شده است و این‌بار، فیلمسازان درباره قابلیت‌های این فناوری و همچنین استقبال دیگران از آن صحبت کردند.



«پل تریلو»، فیلمساز هوش مصنوعی که در این جشنواره حضور داشت، می‌گوید:

«واقعیت این است که در میان همتایان من، افراد بسیار زیادی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما دوست ندارند به آن اعتراف کنند. من حتی افرادی را دیده‌ام که وانمود می‌کنند ضد هوش مصنوعی هستند و از میدجرنی یا ChatGPT استفاده می‌کنند.»

«جوئل کوواهارا»، انیماتور برنده جایزه امی نیز در این جشنواره حضور داشت و می‌گوید که هر زمان در اینستاگرام درباره هوش‌مصنوعی پست جدیدی منتشر می‌کند، با رگباری از ایموجی‌های ناپسند روبه‌رو می‌شود.

قابلیت‌های هوش مصنوعی برای فیلمسازان

«دانا هریس-بریدسون»، سردبیر نشریه IndieWire، در ادامه از اعضای هیئت‌مدیره جشنواره سؤال کرد که به عقیده آنها، هوش‌مصنوعی برای یک فیلمساز چه قابلیت‌هایی را ارائه می‌کند که بدون آن قادر به انجامش نیستند. اکثر پاسخ‌های ارائه‌شده به فرایند ساخت فیلم‌ها مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال، آنها بیان کردند که با هوش مصنوعی، می‌توانند دائماً ایده‌های جدیدی را پیاده‌سازی کنند که بدون آن، انجام این کار به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.

تریلو در پاسخ به این سؤال، ضمن اشاره به موزیک ویدیویی از گروه Washed Out که کاملاً با هوش مصنوعی Sora متعلق به OpenAI ساخته شده است، گفت که ترجیح می‌دهد «به چیز‌های عجیب‌و‌غریب متمایل شود.» او استدلال کرد که پروژه‌هایی که تلاش می‌کنند بیش از اندازه به واقعیت نزدیک شوند، بسیار خسته‌کننده هستند و به‌همین‌دلیل ترجیح می‌دهد چیز‌هایی را پیدا کند شبیه به هیچ‌چیز دیگری نیستند.

در جریان این جشنواره، همچنین ۱۰ فیلم کوتاه فینالیست ساخته‌شده با هوش مصنوعی نیز به نمایش درآمدند. برنده اصلی با عنوان «Get Me Out»، یک فیلم لایو اکشن است که داستان مردی را روایت می‌کند که در حال مبارزه با شیاطین درونی خود است.

در نهایت، کوواهارا از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری یاد کرده که افراد با استعداد می‌توانند از آن استفاده کنند: «فکر می‌کنم ناآرامی و ترس زیادی [درباره هوش مصنوعی]وجود دارد و این یکی از دلایلی بوده که می‌خواستم از این ابزار استفاده کنم.»

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود