Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش وپرورش با اشاره به وضعیت پرداخت حق‌التدریس‌ها درباره توزیع کیک حاوی قرص گفت: بوفه مدارس منحصرا از مراکز رسمی توزیع، موادخوراکی دانش‌آموزان را تهیه کنند. ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن حاجی‌میرزایی درحاشیه برنامه هفته پژوهش در جمع خبرنگاران درباره ماجرای وجود کیک‌های مشکوک در مدارس و تمهید این وزارتخانه برای آن، اظهار کرد: این کیک‌ها لزوما در مدرسه یافت نشده است در برخی استان‌ها، قرص‌هایی داخل بعضی از کیک‌ها مشاهده شده و بررسی‌ها نشان می‌دهد این کار در فرآیند تولید اتفاق نیفتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این قرص‌ها تغییر شکل و رنگ نداشته‌اند بنابراین در فرایند تولید وارد کیک‌ها نشده با توجه به این شرایط توصیه ما به همه مدارس این است که بوفه‌های مدارس منحصرا از مراکز رسمی توزیع، مواد خوراکی مورد نیاز دانش‌آموزان را خریداری کنند و خانواده‌ها هم این اقلام را کنترل کنند چون خوراکی‌هایی که چنین تغییراتی در آن ایجاد شده است قابل مشاهده بوده و به سرعت کاملا قابل دسترسی است.

وزیر آموزش‌وپرورش بیان‌کرد: مسئولان امنیتی هم در تلاش برای پیدا کردن عوامل این کار هستند، قبول دارم بسیاری از مدارس به دلیل محدودیت‌های اعتباری برخی امکانات را ندارند، اما همیشه در شرایط سختی و کمبود‌ها نیروی انسانی می‌تواند جانشین نداشته‌ها باشد.

حاجی میرزایی در ادامه درباره پژوهش افزود: تلاش خانواده‌ها و مدرسه به گسترش پژوهش کمک می‌کند بر همین اساس از خیرین عزیزی که به امر مدرسه سازی کمک می‌کنند درخواست دارم به امر پژوهش‌یاری هم وارد شوند و تجهیز مدارس را در دستور کار داشته باشند تا محیط مناسبی را برای پژوهشگری دانش آموزان داشته باشیم.

وی گفت: همه ما باید تلاش کنیم تا کاستی‌ها را به تدریج جبران کنیم، اکنون بیش از 650 منطقه ما پژوهش برای دانش آموزی دارند و به تدریج تمام مناطق کشور به این پژوهش‌سرا‌ها تجهیز می‌شوند تا همه دانش آموزان مجال پژوهش داشته باشند.

وزیر آموزش‌وپرورش درباره وضعیت پرداخت حق التدریس‌ها، اظهار کرد: هدف ما این است که هیچ پرداختی در آموزش و پرورش به تعویق نیافتد و خوشبختانه برای سال قبل تمهیدات لازم انجام شد و امسال هم هماهنگی‌هایی شد تا در ماه‌های آینده به سرعت کاستی‌های قبلی را جبران کنیم.

ایست به پرسشگری کودکان با ورود به مدرسهماجرای دامنه دار کیک‌های آلوده به قرص در سیستان و بلوچستان؛ تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به این موضوع

انتهای پیام

R1014132/P/S2,22/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت