Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جامعه ــ شهردار تهران با تأکید بر لزوم کاربردی کردن پژوهش‌های شهری گفت: به زودی لایحه حمایت از استارتاپ‌ها را تدوین کرده و به شورای شهر تهران ارائه خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، پیروز حناچی، شهردار تهران، در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی که امروز ۲۳ آذرماه، برگزار شد گفت: در فرهنگ ما ساعتی تفکر فراتر از 70 سال عبادت محسوب می‌شود و طبیعتا امکان تجدید نظر و امکان بررسی مسیرهای طی شده اهمیت بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: موضوع پژوهش‌های کاربردی و استفاده از این زمینه برای تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در حوزه شهری و مدیریت شهری و موضوعاتی که با آن مواجهیم، امری مهم است.

شهردار تهران با تأکید بر لزوم کاربردی کردن نتایج پژوهش‌های انجام شده برای اداره شهرها گفت: امروز با دانشگاه‌های نسل سوم مواجهیم که کارآفرین هستند و نتیجه فعالیت‌هایشان بر کارآفرینی نتیجه مستقیم دارد.

وی افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که مراکز آموزشی و پژوهشی هم به سمت کارآفرین شدن و تأثیرگذاری آموزه‌های تحصیلی بر کارآفرین بودن حرکت کنند.

شهردار تهران گفت: امروز رتبه 70 دنیا در زمینه بهره‌مندی از نیروی تحصیل کرده زیر 30 سال را دارا هستیم؛ از سوی دیگر نیمی از جمعیت زیر 30 سال کشورمان تحصیلات عالیه دارند. شهرداری به عنوان یک شتاب‌دهنده قوی در حوزه فعالیت استارتاپ‌ها می‌تواند شرایطی را برای جوانان کشور ایجاد کند و بخش عمده این فضای کسب و کار را به آنها  ارائه دهد. به زودی لایحه حمایت از استارتاپ‌ها را تدوین کرده و به شورای شهر تهران ارائه خواهیم کرد.

شهردار تهران افزود: مطرح شده است که حدود دو درصد از بودجه شهرداری تهران به موضوع پژوهش اختصاص یافته است؛ من هم به این موضوع اعتقاد دارم که باید بهره بیشتری از پژوهش‌های انجام شده به دست بیاوریم.

وی گفت: در حوزه پژوهش و تحقیقات نیاز به خلاقیت و آینده‌پژوهی داریم و نباید یادمان برود که اگر امروز موضوع استفاده از خودروهای الکتریکی مطرح می‌شود، جرقه آن سال‌ها قبل زده شده است. اگر قرار است در آینده حرفی برای گفتن داشته باشیم باید از امروز به آینده نگاه کنیم و بتوانیم با کمترین هزینه، بهترین بهره‌برداری را داشته باشیم.

تأثیر مدیریت شهری در افتراق بین فقر و غنا

وی به ضرورت بازنگری در مدیریت و اقدامات اشاره کرد و گفت: شیوه مدیریت ما در افتراق بین فقر و غنا تأثیر مستقیم خواهد داشت. نحوه اداره امروز شهرها در شکل‌گیری مناطق حاشیه‌ای یا کم شدن آنها تأثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز در تهران نرخ رشد دو درصد بوده اما در حاشیه شهر تهران این عدد به ۱۷ درصد می‌رسد که توجه به آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

حناچی با اشاره به بررسی دو لایحه شهری در مجلس شورای اسلامی گفت: با کمک این دو لایحه چرخه معیوب در شهرها و مدیریت آن بهبود پیدا می‌کند. یکی از نتایج اقدامات براساس مطالعات پژوهشی این است که طرح‌ها کم هزینه‌تر و پر بازده‌تر اجرا می‌شود.

وی گفت: در شهر تهران طرح‌هایی داشته‌ایم که بیش از ۱۰ سال، سالیانه ۲۰ درصد از بودجه شهر را می‌بلعید، در حالی که اگر امروز به آن طرح‌ها و نتیجه آن در کیفیت زندگی مردم بپردازیم خواهیم دید که شاید اصلا اجرای این طرح‌ها ضروری نبوده است.

حناچی گفت: امروز ایده‌ای داریم تحت عنوان کنترل مسیرهای سواره در شهرها که در ابتدای کار یک نظریه بود اما امروز یک رفتار است. مدت‌های زیادی است که دیگر در شهرها مسیر خودرویی ایجاد نمی‌شود بلکه با تغییر مدهای حمل و نقل تلاش می‌شود تا نیازهای مردم برای تردد رفع شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن حناچی پژوهش استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

ایجاد ۱۰ مرکز یاورشهر با حدود ۸ هزار ظرفیت

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و… در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر با ظرفیت بالغ بر ۷ هزار کودک کار و خیابان

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت‌های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

راه اندازی ۵ مددسرا در ۵ منطقه شهر

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵، ۱۱، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت. همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

افتتاح ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

راه اندازی ۲۰ پایگاه خدمات اجتماعی

وی افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا (س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 6100423

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی