Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@20:16:43 GMT

صنایع رشت آلودگی خود را در رودخانه رها نکنند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۳۰۶۳

صنایع رشت آلودگی خود را در رودخانه رها نکنند

رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: شهر صنعتی رشت باید انجام این کار را جدی بگیرد و هیچ واحد صنعتی حق ندارد آلودگی به رودخانه های رشت وارد کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اسماعیل حاجی پور امروز (شنبه) در یکصدوبیستمین جلسه شورای شهر رشت با بیان اینکه با وجود همه ایراداتی که وجود دارد باید در یک سال و نیم آینده راهکارهایی برای توسعه روزافزون رشت اندیشیده شود، اظهار کرد: باید در فرصت باقی مانده تا پایان شورای پنجم چند پروژه مهم از جمله تراموا که بسیار برای مردم حیاتی هستند، با سرعت بیشتری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پروژه تراموا پیشرفت خوبی داشته و دولت نیز برای توسعه آن کمک خواهد کرد، افزود: برای بهره‌برداری مطلوب این پروژه نیاز است تمام دستگاه‌ها وظایف خود را دانسته و در انجام آن، تقسیم کار صورت گیرد.

رئیس شورای شهر رشت با تاکید بر اینکه شهر الکترونیک یکی دیگر از پروژه هایی است که موجب می شود، مردم از سرگردانی های بی مورد در ساختمانهای شهرداری نجات پیدا کنند، تصریح کرد: برای رسیدن به شهر الکترونیک در حال حاضر باید ۱۰۰ کیلومتر فیبرنوری بارگذاری شود که تاکنون ۲۵ کیلومتر آن ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: باید برای حفظ محیط زیست شهر فاز دیگر از موانع ورود فاضلاب در رودخانه ها را شروع کنیم و در صورت درخواست شرکت آب و فاضلاب استان برای جلوگیری از ورود بخش زیادی از فاضلاب به تالاب عینک رشت، شورای شهر آمادگی همکاری دارد.

حاجی‌پور با بیان اینکه بهبود محیط زیست شهر رشت از خواسته های مهم مردم بوده و شورا آماده هرگونه همکاری برای کاهش ورود آلاینده ها به رودخانه های رشت است، ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات زیست محیطی شهر رشت ورود آلودگی های شهر صنعتی به رودخانه ها بوده که باید هرچه سریعتر تصفیه خانه شهر صنعتی رشت ساخته شود.

وی با تاکید بر اینکه همه ما مصمم به پاک شدن رودخانه ها هستیم، اضافه کرد: شهر صنعتی رشت باید انجام این کار را جدی بگیرد و هیچ واحد صنعتی حق ندارد آلودگی به رودخانه های رشت وارد کند. 

کد خبر 401057

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رشت محيط زيست آلودگی آب شورای شهر رشت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

نماینده شورای شهرستان عسلویه، محیط زیست را از آخرین اولویت پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها دانست و گفت: صدها فلر این صنایع، آب، خاک ، هوا و سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه محسن محمدزاده عصر امروز در نشست با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر یکی از مشکلات مهم زیست محیطی در عسلویه را آلودگی دانست و اظهار داشت: حفاظت از محیط زیست مسئله‌ای بسیار جدی و حیاتی است و این مهم نگرانی بین مردم ایجاد کرده است.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی بیان کرد: محیط زیست از آخرین اولویت‌های در نظر گرفته شده از جانب پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های منطقه پارس جنوبی بوده است.

نماینده شورای شهرستان عسلویه، نیازها و مطالبات مردم شهرستان عسلویه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با توسعه صنایع پارس جنوبی به ویژه آلایندگی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها و صدها فلر این صنایع آب، خاک ، هوا و سلامتی مردم عسلویه و مناطق جنوبی استان بوشهر را نشانه گرفته است.

محمدزاده با اشاره به افزایش بیماری‌های ریوی ، حساسیت‌های پوستی و سرطان‌های مختلف در سراسر شهرستان عسلویه افزود: هیچگونه نگرانی از جانب مسئولان این صنایع در سال‌های اخیر احساس نشده است به گونه‌ای که روزانه  بر حجم و تعداد این فلرهای نابودگر اضافه می‌شود.

وی یکی دیگر از مطالبات مردم شهرستان عسلویه را عدم پرداخت 3 ساله عوارض آلایندگی دانست و اضافه کرد: باید محیط زیست استان بوشهر و شهرستان عسلویه به‌عنوان متولی اصلی کمیته تعیین عوارض آلایندگی نقش فعال در شناسایی و معرفی صنایع آلاینده داشته باشند اما متاسفانه تا امروز این مهم تحقق نیافته است.

نماینده شورای شهرستان عسلویه، در ادامه به بررسی راهکارهایی برای حفاظت و بهبود وضعیت محیط زیست عسلویه پرداخت.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاههای صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین