Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه شرکت آب منطقه‌ای تهران،  سید حسن رضوی در نشست تخصصی ارزیابی فنی بررسی طرح سامانه جایگزین انتقال آب شرب استان های البرز و تهران از سد طالقان که در محل سد امیرکبیر برگزار شد؛ اظهار داشت: ۸۰ میلیون متر مکعب از این تخصیص در سامانه غرب و ۱۶۰ میلیون متر مکعب نیز در سامانه شرق وجود دارد.

وی افزود: در استان تهران ناگزیریم که این میزان تخصیص را با اجرای طرح های انتقال آب استفاده کنیم تا فشار بر منابع آب زیرزمینی کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران با بیان این که نگاه فرا استانی به تامین آب استان های تهران، البرز و قزوین نیاز است گفت: باتوجه به وضعیت موجود مشخص است که نمی‌توان در بخش آب به صورت استانی عمل کرد و برای تامین آب باید حتما دید فرا استانی داشته باشیم.

وی حوزه تامین آب استان تهران را از قزوین تا فیروزکوه عنوان کرد و گفت: هر پروژه تامین آب حتماً باید به صورت حوزه آب ریز و نیاز آبی سه استان قزوین، البرز و تهران به صورت همزمان دیده شود.

رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خط لوله فعلی انتقال آب از سد طالقان به البرز و تهران و همچنین محدودیت انتقال منابع آب لازم است هرچه سریع تر طرح جایگزینی این خط به مرحله اجرایی برسد.

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای تهران آبرسانی منابع آبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای تهران آبرسانی منابع آبی شرکت آب منطقه ای تهران آبرسانی منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • پیشگیری از هدر روی ۲۵ میلیون متر مکعب آب در نظرآباد
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است